17/7/2899/Ω:19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΚΥΠΡΟΥ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΣΚΑΪΠ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

11698514_10206858802811930_5975216452737338282_n

Αναστασία Σώζου ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΣΤΗ ΧΟΙΡΟΚΟΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΪΠ Η Κ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 19.30 ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 19.15 ΕΚΕΙ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΜΟΝΟΑ, ΟΜΟΨΥΧΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ. Η ΕΠΑΡΣΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΜΑΣ ΠΤΕΡΝΑ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ !!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ !!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!!

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΩΖΟΥ

anastasiasozou@hotmail.com

Skype name: anastasiaschvolleyref

Τηλ.:99444636

………………………………….

Αφήστε μια απάντηση