ΤΟ “ΟΧΙ” ΕΓΙΝΕ “ΝΑΙ” ! ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ 4-8 δις€ ΣΤΑ ΕΝΕΧΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

symboylio-politikon-arxhgon_0

ΑΥΤΗ Η ΜΑΖΩΞΗ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΡΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ) , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ! ΠΑΜΕ… ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: “σκέτος βαρύς, αργοψημμένος στον άμμο σε σκουριασμένο μπρίκι” ! , ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: “βαρύς με ολίγη, με πολλές φουσκάλες” ! , ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: “ολίγον ελαφρύς, ολίγον βαρύς, ολίγον καφουρδισμένος, με ναι και όχι, σιγοψημμένος σε κάρβουνο, ίσα που να κάνει δαχτυλίδι, ριγμένος στο φλυτζάνι από ψηλά και να κάνει μια φουσκάλα στη μέση σαν μάτι” ! , ΔΕΞΙΑ Ο ΙΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ: “βαρύς πικρός και όχι, χωρίς φουσκάλες και μια σταγόνα κονιάκ” ! , ΜΕΣΑΙΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: “ελαφρύς πικρός, με φουσκαλίτσες και μια οδοντογλυφίδα” ! , ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: “βαρύς γλυκός, με μπόλικο καϊμάκι και μια σταγόνα ούζο” ! Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ Τ’ ΑΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ… 

ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ… ΤΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΜΑ !!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ… ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ! …

ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΝΙΑΚ… ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΟΝΙΑΚ ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ , ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ: “Ρήγα !!! άλλη φορά να το λες ότι ο καφές τσουρουφλάει” …

…………………………………………………………………….

Κατερίνα Νιόβη “Κούρεμα €4-8 δισ. στα ενέχυρα των ελληνικών τραπεζών”
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΡΕ ΦΙΛΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΓΟΥΛΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ 
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ΣΙΠΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ

Προειδοποιητική βολή ΕΚΤ: Κούρεμα €4-8 δισ. στα ενέχυρα των ελληνικών τραπεζών

Η ανακοίνωση της ΕΚΤ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αποφάσισε σήμερα να διατηρήσει την παροχή επείγουσας ρευστότητας (ELA) στις ελληνικές τράπεζες στο επίπεδο που είχε αποφασιστεί στις 26 Ιουνίου του 2015, αφού εξέτασε αίτημα της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ο ELA μπορεί να παρέχεται μόνο έναντι επαρκών ενεχύρων.

Η οικονομική κατάσταση της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει επιπτώσεις στις ελληνικές τράπεζες, δεδομένου ότι τα ενέχυρα που χρησιμοποιούνται στο ELA βασίζονται σε σημαντικό βαθμό σε περιουσιακά στοιχεία που συνδέονται με την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα να προσαρμόσει τις περικοπές στα ενέχυρα που γίνονται δεκτά από την Τράπεζα της Ελλάδα για τον ELA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί στενά την κατάσταση στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις πιθανές επιπτώσεις για την κατεύθυνση της νομισματικής πολιτικής και για την ισορροπία των κινδύνων για τη σταθερότητα των τιμών στη ζώνη του ευρώ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι αποφασισμένο να χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς του.

……………………………………………………………….

ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ 89 ΔΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕLΑ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΝ ! ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !

………………………………………………………………4c8b25533723f0987778b49968b5b17f

……………………………………………………………………………………………………

 

Το κοινό ανακοινωθέν (των καταστημάτων):

Ύστερα από αίτημα του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος συνεκάλεσε σήμερα, 6η Ιουλίου 2015 και ώρα 10:00, σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών των Κομμάτων που εκπροσωπούνται στην Βουλή, υπό την Προεδρία του.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος:

·        Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας,

·        Ο μεταβατικός Αρχηγός της Ν.Δ., υπό την ιδιότητά του ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης,

·        Ο Επικεφαλής του Κόμματος “Το Ποτάμι”, κ. Σταύρος Θεοδωράκης,

·        Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, κ. Δημήτριος Κουτσούμπας,

·        Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Παναγιώτης Καμμένος και

·        Η Πρόεδρος του “Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος”, κα Φώφη Γεννηματά.

Κατά την σύσκεψη, ο Πρωθυπουργός προέβη σ’ ενημέρωση των Πολιτικών Αρχηγών για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται ν’ αναλάβει άμεσα, μετά το αποτέλεσμα του χθεσινού δημοψηφίσματος.  Στην συνέχεια οι Πολιτικοί Αρχηγοί διατύπωσαν τις επιμέρους προτάσεις τους.

Στο τέλος της σύσκεψης οι Πολιτικοί Αρχηγοί –με την επιφύλαξη της συνολικής διαφωνίας του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ κ. Δημητρίου Κουτσούμπα, η οποία καταχωρίσθηκε λεπτομερώς στα Πρακτικά της συνεδρίασης- κατέληξαν στην εξής κοινή ανακοίνωση:

“Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης, αλλά εντολή συνέχισης και ενίσχυσης της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας.

Προς αυτή την κατεύθυνση η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων.  Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.

Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσης η οποία θα διασφαλίζει:

·        Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.

·        Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της ανάπτυξης, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.

·        Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.

·        Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζήτησης ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημόσιου χρέους.

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύθηκε να ενημερώσει τους Πολιτικούς Αρχηγούς, αμέσως μετά την προσεχή Σύνοδο Κορυφής, για τα πρώτα συμπεράσματα που θα εξαχθούν και για την εν γένει πορεία των διαπραγματεύσεων.”

……………………………………………………

ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ !!! ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5/6/2015 (βίντεο)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!

ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΤΟ 40,73% !!!

……………………………………………………

Αφήστε μια απάντηση