ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Singular Logic ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ… ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΠΑΜΕ; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…

ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

singular_logic_407835643

http://www.ekloges.ypes.gr/current/more/index.html
http://www.ekloges.ypes.gr/current/more/index.html

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΤΟ “ΝΑΙ” ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!
ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ “ΟΧΙ”;;;;
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΝΤΙΠ ΚΑΤΑΝΤΙΠ ΧΑΖΗ……. χώρια που δεν ξέρω και αγγλικά…. φαντάζομαι ούτε οι παππούδες και οι γιαγιάδες που θα ψηφίσουν ξέρουν…. Η ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΑΝ !! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ….. ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΟΙ “ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ”

…………………………………..

Αλφειός: ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ … ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ;;;

…………………………………..

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

………………………………….

Τι σημαίνει η συμφωνία Πειραιώς-KKR για τις επιχειρήσεις

[ 19-Δεκ-2014 … Η κουρτίνα πίσω από την οποία μέχρι σήμερα βρισκόταν το τεράστιο βουνό των συσσωρευμένων κόκκινων δανείων  άνοιξε διάπλατα από χθες με την πρωτοβουλία του ομίλου Πειραιώς να σύρει πρώτος τον χορό για την «ενεργητική διαχείριση» της βόμβας του ιδιωτικού χρέους, πουλώντας δάνεια και χρεωμένες επιχειρήσεις στο αμερικανικό fund KKR.

Όπως όλα δείχνουν το 2015 δεν θα είναι μόνο, η χρονιά κορύφωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων που ήδη ξεπερνούν τα 78 δισεκατομμύρια ευρώ (34% των συνολικών χορηγήσεων)  αλλά θα σηματοδοτήσει και την αντίστροφη μέτρηση για ευρείες ανακατατάξεις σε ολόκληρο τον επιχειρηματικό χάρτη που θα δρομολογήσουν οι ίδιες οι τράπεζες στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν πίσω μέρος των κεφαλαίων που έχουν διαθέσει.

Ο όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς είναι σήμερα ο μεγαλύτερος δανειστής σε υπερχρεωμένους αλλά υπό προϋποθέσεις βιώσιμους κλάδους με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ. Η τράπεζα έχει χορηγήσει δάνεια ή πλέον ελέγχει σημαντικά ποσοστά μετοχών σε μεγάλες επιχειρήσεις  όπως λ.χ στην ακτοπλοϊα (ANEK, Hellenic Seaways, ΝΕΛ κ.α), την ποντοπόρο Ναυτιλία η οποία κατά πληροφορίες θα έχει σημαντική συμμετοχή στο συγκεκριμένο deal με την KKR, τις ιχθυοκαλλιέργειες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε ιδιωτικά νοσοκομεία αλλά και σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους όπως η MIG (έχει μετοχοποιήσει χρέη αποκτώντας το 17,7% των μετοχών της) η οποία ελέγχει εταιρείες όπως η Vivartia, οι Επιχειρήσεις Αττικής, το Υγεία, η Singular Logic κ.α. Επίσης κατέχει μεγάλα ποσοστά σε εταιρείες ακινήτων (Trastor AEEAΠ),  σε βιομηχανικές επιχειρήσεις (λ.χ Ελληνικά Καλώδια), στις κατασκευαστικές εταιρείες (ΑΕΓΕΚ), και προβληματικές επιχειρήσεις όπως η Sato, η Altec και πολλές άλλες… ] http://www.capital.gr/story/2185058

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΚΚR, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η Singular Logik

unnamed

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

Elli Tagalidou ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!!!.. ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ :ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ [Ε.Ε-Ε.Κ.Τ-Δ.Ν.Τ-ΕΥΡΟΓΚΡΟΥΠ] ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ, ΑΙΩΝΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ)…….ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ (ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΧΡΕΟΥΣ) ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ(ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ)1ον ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ 2ον ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΙ…..ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΕΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ! ΑΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε!!……..ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…….

11039880_1111462482203894_3989677829100091052_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΑΡΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ.

image

…………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση