ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ !

Άνθρωποι με μπουφάν, σακάκια, πουλόβερ !!! Μέσα στο κατακαλόκαιρο;;; !!!
Άνθρωποι με μπουφάν, σακάκια, πουλόβερ !!! Μέσα στο κατακαλόκαιρο;;; !!!

Γεωργία Βαγενά ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ;;;;;;;;;;;;;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;;
Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΕΙΣ…. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!

ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ !!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΛΕΠΤΟΜΑΓΑΖΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ !!! ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ !
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΕΠΙΣΤΟΛΗ-»ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ «ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΜΕ «τσιπάκι»

[ Ανθρωπιστική Κρίση – Η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει τα σχέδιά της να:

• Αντιμετωπίσει ανάγκες που δημιουργούνται από την απόλυτη φτώχεια (ανεπαρκής πρόσβαση σε τροφή, στέγη, υπηρεσίες υγείας και βασική παροχή ενέργειας) με ιδιαίτερα στοχευμένα μη-χρηματικά μέτρα (πχ κουπόνια σίτισης)

• Κάτι τέτοιο θα γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι βοηθητικός στην αναδόμηση της δημόσιας διοίκησης και της καταπολέμησης της γραφειοκρατίας/διαφθοράς (πχ η έκδοση της έξυπνης Κάρτας Πολίτη που θα μπορεί να χρησιμοποιείται σαν ταυτότητα, στο ΕΣΥ, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πρόσβαση στο πρόγραμμα σίτισης κλπ)

• Αξιολογήσει το πιλοτικό πρόγραμμα Εγγύησης Ελάχιστου Εισοδήματος με προοπτική να εφαρμοσθεί σε εθνικό επίπεδο.

• Διασφαλίσει ότι η μάχη ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση δεν θα έχει αρνητική δημοσιονομική επίπτωση». ]

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; 

Schäuble ΣΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ: «ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ»… ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ !

EUROGROUP. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο… ΜΠΑΡΟΥΦ (ΑΚΗΣ) ΚΙ Ο ΑΛΕΞ (ΗΣ)… ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ «ΥΠΕΡΟΧΟΙ» ! ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MEMORANDUM(ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ EFSF ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ… «ΜΑΓΚΑ»!

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΗΕ 68/304 (17/9/2014). Η αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους αποτελεί ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ενός κράτους. ΩΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΑΤΑΪΓΑ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΟΥ ROTHSCHILD, ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑ ΑΝΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ ΨΥΛΛΕ…

ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Bretton Woods. ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!11698651_1036760403030189_7519420336012961215_n

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση