ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ.

“Ἐπεὶ δὲ διττόν τὸ ὄν, μεταβάλλει πᾶν ἐκ τοῦ δυνάμει ὄντος εἰς τὸ ἐνεργείᾳ ὄν”
Επειδή το όν έχει διπλή φύση, μετατρέπεται το παν εκ του δυνάμει όντας εις το εν ενεργεία ον.
Αριστοτέλους “Φυσικῆς ἀκροάσεως Ε”

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ν’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ.

ΑΡΙΑΔΝΗ: ΑΡΙΑΓΝΗ – ΑΡΙΔΗΛΗ
Η ΘΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ), ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ.

Η ΥΦΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ (ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΡΑΧΝΗ) ΑΡΙΑΔΝΗ/ ΑΡΙ-ΑΓΝΗ- ΑΡΙΔΗΛΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΩΣ Η ΣΥΝΟΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.

ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ – ΗΡΩΑ (ΘΗΣΕΑ), ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ – ΕΝ-ΩΣΙΣ (ΩΣΙΣ = ΩΘΗΣΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ) ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ (ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.

Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ “ΜΙΝΩΑΣ” ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΌΝΤΟΣ – ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΩΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟ-ΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ (ΠΕΠΛΑ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑΣ- ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ) ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΑΡΙ-ΆΓΝΗ/ ΑΡΙ-ΔΗΛΗ (ΑΡΙΑΔΝΗ) ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΩΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΘΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΪΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΦΥΣΗ, ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΈΡΩΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΤΕΛΕΟΥ ΕΝΙΑΥΤΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ, Η ΑΡΙΑΔΝΗ (ΑΡΙΑΓΝΗ / ΑΡΙ-ΔΗΛΗ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΝΗΤΟ ΘΗΣΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟ, Ο ΈΡΩΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ, Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ (ΑΡΙΑΔΝΗΣ), Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ / ΑΡΙΑΓΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ.

“ΕΛΥΛΗΘΕΝ” (ΕΛ – ΗΛΘΕ – Υ) Η ΩΡΑ

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΑΘΗΝΑ, 10/06/ 2015

Αφήστε μια απάντηση