ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

αρχείο λήψης

ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Αλέξανδρος Μακεδών Στην εκπομπή στις 2-6-2015 στο Ράδιο Νεάπολις Καβάλας, του δημοσιογράφου Σταύρου Δεληγιάννη, ήταν καλεσμένοι ο Παράσχος Αγανικόλας και ο Γιάννης Μόμτσος της Ε4 Καβάλας και βγήκε στον αέρα ο Μιχάλης Νικήτας του ΕΠΑΜ Καβάλας, λέγοντας σωρεία ψευδών τα οποία παραπλάνησαν τον Ελληνικό Λαό.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ:

1) Είπε ο Μιχάλης Νικήτας: “Υπήρχε ένας οργανισμός ο οποίος λεγόταν END. Αυτό το πράγμα διαλύθηκε και έγινε από 5Ε σε 4Ε“. Μεγάλο και παραπλανητικό ψέμα! Η END δεν διαλύθηκε ποτέ, υπάρχουν 2 END που συγχωνεύτηκαν σε μία. Υπάρχει 20μελής επιτροπή της END σε ισχύ. Άλλωστε στις δύο END, έχουν κατατεθεί 8 νόμιμες και έγκυρες, σύμφωνα με την Βουλή των Ελλήνων, μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής και για αυτό τον λόγο ο Αρτέμης Σώρρας χρωστάει 27,2 δίς Ευρώ φόρο στο Ελληνικό Κράτος, το οποίο όμως παρόλο που το ίδιο επέβαλε τον φόρο, δεν τον παίρνει! Απλά η αλήθεια είναι ότι ο Μανώλης Λαμπράκης και ο Αντώνης Βαλσαμάκης, που ανέφερε ο Μιχάλης Νικήτας, εκδιώχθηκαν από την END, ως ανυπόληπτα πρόσωπα, διότι από ένα σημείο και μετά ενεργούσαν, εναντίον των σκοπών για τους οποίους είχαν ιδρυθεί οι 2 END. Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας σε ειδική εκπομπή είπε ότι ο Μανώλης Λαμπράκης τον πρόδωσε. Κατά συνέπεια δεν νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να δώσει βάση σε τι ισχυρίζεται κάποιος προδότης, για τον Αρτέμη Σώρρα, μετά την εκδίωξη του. Είναι προφανές ότι θα λέει μόνο ψέματα από εκδικητικότητα και μόνον. Η Ε5 και η Ε4 είναι δύο διαφορετικά πράγματα και φυσικά δεν είναι ούτε 5Ε ούτε 4Ε, όπως ο παραπλανητής αυτός αναφέρει.

2) Είπε ο Μιχάλης Νικήτας: “Αναφέρεται, (ο Μανώλης Λαμπράκης), σε όλες αυτές τις συναλλαγματικές που έχει υπογράψει ο Stefen Luis o Wosny και λέει ότι δεν ισχύουν“. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει καταθέσει ομόλογα του Wosny, αλλά ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου, ως χρέος που του οφείλει το Υπουργείο Μεταφορών της Αμερικής. Για τα ομόλογα αυτά είναι ενημερωμένοι όλοι οι Θεσμοί του Πλανήτη και φυσικά και ο Πρόεδρος της Αμερικής Μπάρακα Ομπάμα. Άρα η έκφραση τα ομόλογα του Wosny είναι δόλια και παραπλανητική!

3) Για την δήθεν εξαπάτηση πολιτιστικών Συλλόγων, απάντησε ο Παράσχος Αγανικόλας ότι είναι ψέματα, ότι δεν ήρθε στην εκδήλωση κανένας Σύλλογος Ποντίων. Το επιβεβαιώνω και εγώ, διότι ήμουν παρόν από την αρχή στην Εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ε4 Καβάλας στο Λιμάνι της Καβάλας και δεν εμφανίστηκε κανένα Ποντιακό συγκρότημα, άλλα εμφανίστηκαν με τις στολές τους μόνο δύο συγκροτήματα: ένα Κρητικό και ένα του κυρίου Βασιλείου “Τα νησιώτικα“. Άρα ο Μιχάλης Νικήτας δολίως παραπλάνησε τους ακροατές σας, λέγοντας συνειδητά ψέματα, αφού κατά λέξη ανέφερε, “ο σύλλογος Ποντίων που ήρθε εκεί πέρα“. Μα αφού δεν ήρθε κανένας πολιτιστικός σύλλογος Ποντίων, στην εκδήλωση άρα για ποια παραπλάνηση μιλάει;

4) Είπε ο Μιχάλης Νικήτας: “Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ε4 που εκπροσωπείτε από τον κύριο Σώρρα“. Άλλο ένα ψέμα, ο Αρτέμης Σώρρας, δεν εκπροσωπεί την Ε4, ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση ως εξέχουσα Παγκόσμια Προσωπικότητα, που έχει καταθέσει τα 600 δις δολάρια στο όνομα της “Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας“.

5) Είπε ο Μιχάλης Νικήτας: “Η συμφωνία του Bretton Woods έχει καταργηθεί“. Τεράστιο παραπλανητικό ψέμα, αφού η Συμφωνία του Bretton Woods είναι ακόμη σε ισχύ και από αυτήν η χώρα μας διαθέτει σήμερα και φυλάσσει, (κρυφά όμως από τον Ελληνικό λαό), μέσα στις Ελληνικές Τράπεζες 750 τρις δολάρια! Γεγονός που πιστοποιείται και αποδεικνύεται από τις υπογραφές των Ελληνων αξιωματούχων το 2007, και συγκεκριμένα του τότε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και του τότε Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη!

6) Είπε ο Μιχάλης Νικήτας: “Ήταν απάτη όλο το δικαστήριο, για την δίκη της μήνυσης Άδωνη Γεωργιάδη κατά του Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων ακούστε γιατί, το δικαστήριο έγινε σε πταισματοδικείο“. Επίσης πιο κάτω λέει ότι “Βρήκατε κάποιον εκεί που δεν υπήρχε εισαγγελέας“ . Τεράστιο και εγκληματικό κατά του Ελληνικού Λαού ψέμα! Το δικαστήριο ήταν Πλημμελειοδικείο και έβγαλε αθωωτική απόφαση με αριθμό 67650/28 – 6 – 2013, υπέρ της αθωώτητας του Αρτέμη Σώρρα, βεβαιώνοντας επιπλέον στην απόφαση αυτή, ότι τα 600 δίς δολάρια, αποδείχθηκε ότι είναι κατατεθειμένα και φυλάσσονται προς πίστωση της Ελληνικής Δημοκρατίας! Όσο για τον εισαγγελέα, υπήρχε η Αντιεισαγγελέας Μαρία Αντωνοπούλου, διότι ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών είχε κώλυμα, όπως αναγράφεται στην δικαστική απόφαση.

7) Είπε ο Μιχάλης Νικήτας: “Μα η Τράπεζα της Ανατολής έχει γίνει εκκαθάριση, έχουνε διαγραφεί όλα τα ομόλογα και το 1927 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα στην θέση της Τράπεζας της Ανατολής“. Άλλο εγκληματικό συνειδητό ψέμα που το είπε μόνο και μόνο για να παραπλανήσει τον Λαό. 
Η Τράπεζα της Ανατολής δεν έχει καμία σχέση με την Εθνική Τράπεζα η οποία ιδρύθηκε το 1841 και όχι το 1927, όπως ψευδώς αναφέρει ο κύριος Μιχάλης Νικήτας! Επίσης δεν επρόκειτο για ομόλογα αλλά για μετοχές της Τραπέζης της Ανατολής, οι οποίες όμως με άλλη, πρόσφατη του 2012, δικαστική απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με αριθμό 6341/2012 μετατράπηκαν πλέον σε χρεωστικά ομόλογα υπέρ του Αρτέμη Σώρρα!

Μπορεί λοιπόν αυτός ο κύριος να εκπροσωπήσει τον λαό ως μέλος του ΕΠΑΜ; Μπορεί ο Ελληνικός Λαός να εμπιστευτεί έναν ακόμη ψεύτη που τον παραπλανά;

……………………………………………………….

ΚΑΤΑΠΕΛΤΕΣ ΟΙ Π. ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ – Γ. ΜΟΜΤΣΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ 2/6/2899

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ» ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ» 2/6/2015

Αφήστε μια απάντηση