ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ “Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

αρχείο λήψηςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο Κ, ΜΟΡΝΤΕΧΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ , ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ,ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ , ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ.

ΤΙ ΧΑΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ; ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ.

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ.

ΣΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ , ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ .

ΖΗΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΓΑΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

( ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ :  

…………………………………………………………..

27/5/2899(2015)Ω:19.00 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ» ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ

………………………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση