ΛαθροΤασία. Ανέλαβε επάξια να φέρει εις πέρας το εθνοκτόνο έργο που ξεκίνησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΛΑΘΡΟΤΑΣΙΑ 1

Ανδρέας Αχαιός Ακούστε για να φρίξετε!

Η Τασία δεν είναι καθόλου τυχαίο άτομο. Πρόκειται για ένα γύναιο που τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη θέση με σαφείς εντολές.
Κάθε της λέξη έχει συγκεκριμένη σημασία.
Άκρατη προπαγάνδα, απύθμενο μίσος για τους Έλληνες, ατελείωτα ψέμματα, προσχεδιασμένες ασάφειες και συγκεκριμένες εκφράσεις με αποπροσανατολιστικό νόημα αποτελούν το λογύδριό της.
Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο άτομο και είναι εντεταλμένη να επιφέρει ανήκεστο βλάβη στο Έθνος των Ελλήνων. Ανέλαβε επάξια να φέρει εις πέρας το εθνοκτόνο έργο που ξεκίνησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.
Συνένοχοι στο προσχεδιασμένο έγκλημα είναι όλοι οι καθεστωτικοί, όλοι οι κομματικοί στρατοί της μεταπολίτευσης, όλοι οι έμμισθοι του καθεστώτος και ΟΛΟΙ όσοι άμεσα ή έμμεσα υποστηρίζουν την κατοχική κυβέρνηση των εθνομηδενιστών! Και, κυρίως, ΟΛΑ τα κοινοβουλευτικά κόμματα (συν τους υποστηρικτές τους) που ανέχονται και νομιμοποιούν την ύπαρξη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση και που ανέχονται και κάνουν πλάτες στην Τασία για να εκτελέσει τις εντολές τις, από όπου και αν έρχονται… ΑΠΟ ΟΠΟΥ!

Αφήστε μια απάντηση