ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. Ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, για τη σημερινή… 3.5.2015 επέτειο-πλάκας!

ΚΟΣΜΟΣ ΜΜΕ

 Ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου, για τη σημερινή…3.5.2015 επέτειο-πλάκας!
__________________________________
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ…και.. τα πανάθλια στον ελληνικό ΤΥΠΟ!

Γιορτάζουν οι άνθρωποι του Τύπου,την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ! Κατά φαντασία φυσικά. Διότι σε κανένα σημείο της γης η ελευθερία έκφρασης λόγου και του Τύπου δεν υπάρχει! Είναι είδος εν ανεπαρκεία και αγρίως διωκόμενο από φαύλους ηγέτες πολιτικούς, ανεξάρτητα αν υποδύονται παρεπιττόντως και τον …δημοκράτη! Φαύλοι είναι και ιδιώνυμα συμφέροντά τους υπεραμύνονται… διώκοντας δημοσιογράφους- συντάκτες! .Δεν εξαιρείται από τον κανόνα και η Ελλάς.  Η ελευθερία του λόγου γενικότερα είναι μια αυταπάτη, ψευδαίσθηση…στη χώρα που δίδαξε ελευθερία!

Μόνον ένα να συλλογιστείτε… ότι υπέρτατοι αθλητές δίωξης των ανθρώπων του Τύπου και φυσικά συντακτών του Διαδικτύου είναι επαγγελματίες πολιτικοί-“δημοκράτες” ασφαλώς και δικηγόροι και καλλιτέχνες! 
Αυτό τα λέει όλα για την ελευθερία του Τύπου…που τάχα μου υπάρχει στην Ελλάδα… Αν σ΄αυτό προσθέσουμε και το καινούργιο φρούτο που υιοθέτησαν κάποιοι παρ΄ ημίν νεοεκδότες που υποχρεώνουν δημοσιογράφους να κάνουν τον διαφημιστικό ντελάλη προϊόντων ..από σερβιέτες μέχρι προφυλακτικά κ.λ.π. αντιλαμβάνεται κανείς τη φραγή που μπαίνει στην ελεύθερία του συντάκτη-δημοσιογραφου… Για ποια ελευθερία του Τύπου μπορεί να μιλάμε…Και μάλιστα να γιορτάζουμε…τα αμερικάνικα ανέκδοτα… που μας φόρεσαν; 

Υπενθυμίζουμε ότι το Αμερικανοσιωνιστικό system ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε μια μέρα κενή που να μην την έχει κάνει …ΓΙΟΡΤΗ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! Ο  νοών νοείτω!
Και το τελευταίο, που αφορά τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, τους bloggers ΓΕΝΙΚΩΣ: Κάποια δημοσιογραφικά σωματεία –ΦΑΥΛΑ- ‘ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ… ΤΙΣ ΌΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ βάζουμε στις ιστοσελίδες μας; … Θέλουν μερίδιο. από τον δικό μας ιδρώτα…ποσοστά με πρόφαση το …παράνομο αγγελιόσημο. Πως και διατί τα σαϊνια αυτά ζητάνε από μας λύτρα;Από που προκύπτει …τέτοιο χρέος δικό μας προς τα ταμεία τους ; 

Για σοβαρευθείτε .. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.. 

Να εξασφαλίσουν όσα πλεονεκτήματα θέλουν υπέρ ,μελών τους που καθυστερημένα μεν μπήκαν στο διαδίκτυο και λόγω διαπλοκής… ασφαλώς,χώρια που ήσαν κοντόθωρα  ΠΟΛΕΜΙΟΙ της δημοσιογραφίας του Διαδικτύου… απολαμβάνουν σήμερα και πολλών διαφημιστικών καταχωρήσεων στους ιστούς τους …Λίαν καλώς! Σ΄ Αυτά ας επιβάλλουν ‘οσα …αγγελιόσημα θέλουν! ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ …ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ. 

Σε καμιά περίπτωση,  Η ΕΣΔ δεν θα επιτρέψει να μπει χέρι αρπακτικό υπέρ τρίτων και συγκεκριμένης συντεχνίας Τύπου!ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ BLOGGERS! Νταβατζήδες ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ..  oi bloggers, ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΌΡΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 
Είμαστε Κατανοητοί; Το ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ! 

Κατά τα λοιπά η ΕΣΔ δεν γιορτάζει τη σημερινή μέρα… τάχα μου υπέρ της ελευθερίας του λόγου και του Τύπου… ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ! Kαι δη από όσα εκπέμπονται από σαθρά συντεχνιακά, σωματεία και Αμερικανοσιωνιστές!… κστασκευαστές …εορτών.. και πανηγυριών..Προς μαλάκυνση-αφιονισμό των λαών. Η μόνη ελπίδα ελευθερολαλιάς ειναι το διαδίκτυο, αλλά κι αυτήν επιδιώκουν να την στραγγαλίσουν, με Νόμους και παρανόμους που κατεργάζονται. 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Σ.Δ.

http://webpressunion.blogspot.gr/2015/05/3.html

Αφήστε μια απάντηση