“ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΗΛΕΙΑ

ΟΙ “ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ” ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ… “ΚΛΑΙΝΕ” ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

ΚΙ ΟΜΩΣ… ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ ! Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ… ΠΟΥ ΤΗΝ «ΕΓΡΑΨΕ» ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ( ΖΑΧΑΡΩΣ, ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, ΠΗΝΕΙΟΥ )…

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΤΗΝ 5/10/2013 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ, Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ”, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ… “Ευρωπαϊκό Όμιλο Οικονομικού Σκοπού” ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρώην νομάρχης και πρώην αντιπεριφερειάρχης, ΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ…  

505236-viewer-2(1)
(απόσπασμα της απόφασης 184 από το πρακτικό 17/2011 του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, που λογικά ίδια θα είναι και του Δήμου Πύργου και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας)

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ 5/10/2013 ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ…

501395-ÐÑÙÔÇ 1(1501394-ÐÑÙÔÇ 2(2501393-ÐÑÙÔÇ 3(3

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΥΘΥΜΙΟ ΚΟΤΖΙΑ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ “ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ” ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ !… 

ΤΗΝ 13/10/2013 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΖΑΧΑΡΩΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΠΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ, ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ… ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ( ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΛΠ ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ… “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ”… ΕΚΛΕΧΘΕΝΤΕΣ, ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ, ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ…

ΜΑ… ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΙΣ…! ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ… ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ… ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

…………..

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

………….

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ… ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ… ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΑΣΜΟΥΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ… “αν δεν σας γνώριζα τόσα χρόνια… θα είχα πάει για ύπνο”…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ “ΣΚΟΥΠΙΔΟΕΜΦΥΛΙΟ”…

……………………………………………….

15-04-16_214601_00

Έμποροι Κατακόλου: Θα γίνει μακελειό στο Κατάκολο, δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το λιμάνι

«Θα γίνει μακελειό στο Κατάκολο, δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει το λιμάνι, τόνισε στο IONION FM, ο έμπορος από την περιοχή Σπύρος Τσακαλάκης.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι κάποιοι έχουν την λογική του «αποφασίζουμε και διατάσσουμε», καθώς δεν προηγήθηκε διάλογος με τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς του Κατακόλου, πριν ανακοινωθεί η  κατάληψη του λιμανιού που προγραμματίζεται την επόμενη εβδομάδα.

«Οι έμποροι δεν θέλουν να κλείσει το λιμάνι στο Κατάκολο», τόνισε στο  ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Τάκης Ζαχαρόπουλος, με αφορμή έγγραφο του δήμου και της περιφέρειας προς τα αρμόδια υπουργεία, που προειδοποιεί  για κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, με ακαριαία μέτρα, όπως αποκλεισμό του Κατακόλου. Ο κ. Ζαχαρόπουλος ανέφερε ότι οι επαγγελματίες δεν γνώριζαν για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής και το πληροφορήθηκαν μέσω των ΜΜΕ. Παράλληλα ανέφερε ότι η κατάσταση με τα σκουπίδια δεν πάει άλλο.

………………………..

Δραματική έκκληση από Γεωργιόπουλο – δημάρχους στα συναρμόδια υπουργεία: Απαλλάξετε μας από τα σκουπίδια

Resizer

Μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες –πιθανά και την Παρασκευή – ευελπιστούν σε συνάντηση είτε με τον υπουργό Εσωτερικών είτε με τον υπ. Περιβάλλοντος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου Γ. Λιατσής, ο δήμαρχος Ήλιδας και πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ηλείας Χ. Χριστοδουλόπουλος και ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθ. Κοτζιάς με ένα και μόνον αίτημα : Την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την μεταφορά των απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας. Θα  δηλώσουν  ταυτόχρονα έτοιμοι να προχωρήσουν σε προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων που θα παράγονται από τούδε και στο εξής μέσω της  δεματοποίησή τους.
Εξάλλου για το λόγο αυτό παραδόθηκε χθες στη δημοτική αρχή του Πύργου και η απόφαση της Περιφέρειας που αφορά στη χρήση του χώρου που επέλεξε ο δήμος  στην περιοχή Βυτινείκων για αποθήκευση των δεματοποιημένων απορριμμάτων.
Παράλληλα χθες στάλθηκε προς τα αρμόδια υπουργεία επιτολή από τον κ. αντιπεριφερειάρχη (την οποία συνυπογράφουν όλοι οι προαναφερόμενοι) στην οποία περιγράφεται η δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος Πύργου και επισημαίνεται ότι προοιωνίζονται κινητοποιήσεις τέτοιες, που θα έχουν ανυπολόγιστες  επιπτώσεις στην  οικονομική –κοινωνική ζωή του τόπου όπως ο αποκλεισμός του λιμανιού Κατακόλου εν μέσω τουριστικής περιόδου και  το κλείσιμο των σχολείων.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής :

Αξιότιμε κύριοι Υπουργοί,
Σας γνωρίζουμε ότι ο Νομός Ηλείας γιο μια  ακόμα φορά μετά από θεομηνίες, πυρκαγιές και άλλες καταστροφές που τον έχουν πλήξει βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αυτή την φορά από την αδυναμία διαχείρισης των απορριμμάτων.
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν υπάρχει δυνατότητα αποκομιδής των απορριμμάτων στους Δήμους Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.
Το αποτέλεσμα αυτής της αδυναμίας είναι ότι η πρωτεύουσα του Νομού κα, Αρχαία Ολυμπία, παγκόσμιο πολιτιστικό σύμβολο, έχουν μετατραπεί σε απέραντη χωματερή με άμεσο κίνδυνο να εκδηλωθούν επιδημικές ασθένειες με απρόβλεπτες συνέπειες. Να επισημανθεί ότι περιοχές ιδιαίτερου τουριστικού ενδιαφέροντος, Αρχαία Ολυμπία, Κατάκολο, με χιλιάδες επισκέπτες παρουσιάζουν απαράδεκτη και τριτοκοσμική εικόνα που δεν τιμά τη χώρα.
Εκπέμπουμε SOS για την προστασία της ζωής των κατοίκων επισημαίνοντας ότι πλέον μόνο κυβερνητική πρωτοβουλία και μέριμνα μπορεί να δώσει λύση στο κοινωνικό πρόβλημα που μαστίζει τον ιστορικό Νομό μας στην έναρξη μάλιστα της τουριστικής περιόδου.

Κύριοι Υπουργοί
Ζητούμε για όλα τα παραπάνω να μας δεχθείτε κατά άμεση προτεραιότητα, ώστε να αξιολογήσετε τις λύσεις που θα σας προτείνουμε και να συναποφασίσουμε την πλέον ασφαλή για την προστασία των κατοίκων και του περιβάλλοντος.
Θα προτείναμε την έκδοση σχετικής ΚΥΑ για την μεταφορά των απορριμμάτων σε ΧΥΤΑ των όμορων Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας ή όπου τούτο είναι δυνατόν.
Σημειώνουμε ότι από την Δευτέρα 20/04/2015 οργανώνονται από τους κατοίκους δυναμικές κινητοποιήσεις που θα πλήξουν οικονομικά ακόμα περισσότερο το Νομό, με αποκλεισμό του λιμανιού του Κατακόλου και διακοπή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, με ανυπολόγιστες όπως αντιλαμβάνεσθε συνέπειες. Περιμένουμε για όλα αυτά την άμεση ανταπόκριση σας.

……………………………………

23/4/2899(2015)/Ω:12.00 ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ…

……………………………………

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…

ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.

………………………………………………

505238-viewer

505237-viewer (1)

505236-viewer (2)

………………………………

ΗΛΕΙΟΙ … ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ … ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ … ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΒΡΩΜΑ (ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ) ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ … 

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

………………………………………….

Αφήστε μια απάντηση