Χριστοδουλοπούλου: “Θα νοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να μείνουν οι μετανάστες” ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ;

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

xristodoulopoulou-metanastes-708 1
Vicky Kanta
 Τα σπιτάκια που σας κατασχέσαμε αφού δεν πληρώσατε εξ’ ολοκλήρου τα χρέη των πλουσίων, θα τα δώσουμε στους μετανάστες, οσονούπω Έλληνες Ιθαγενείς. Βλέπετε κάτι κακό;;

Soula Mpantia Ζήτω η τρέλλα τι άλλο θα ακούσουμε!!!! Το παίρνουν από τον Έλληνα και το δίνουν στο πακιστανό! Πάτε καλά μωρέ !!!!! Ξύπνα Έλληνα !!!!!

………………………………………………………………………

“Θα νοικιάσουμε κενά διαμερίσματα για να μείνουν οι μετανάστες”

Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια λέει, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μετανάστες. 

Μιλώντας στη RealNews η κυρία Χριστοδουλοπούλου ανέφερε, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, ότι σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα. 

Η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη, όπως η ίδια είπε, καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται εισόδημα στους ιδιοκτήτες και διευκολύνεται η κοινωνική ένταξη των προσφύγων, ενώ αποφεύγεται και η δημιουργία «γκέτο». 

Για να γίνει πράξη η νέα μεταναστευτική πολιτική, όπως εξήγησε η κυρία Χριστοδουλοπούλου, θα πρέπει να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απορρόφηση των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Προφανώς, η ελληνική κυβένρηση σχεδιάζει να κάνει κάτι ανάλογο και για τους Έλληνες πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους ή που δυσκολεύονται λόγω ανεργίας να βρουν δική τους στέγη… http://www.capital.gr/News.asp?id=2249072

Πηγή:www.capital.gr

Αφήστε μια απάντηση