ΥΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

eggrafo-2(1)

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 77.163 !!! ΠΟΣΟΙ… ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ;;; ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 4.000 ΠΕΡΙΠΟΥ !!! ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ;;; ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ;;; Λαθρομετανάστης μπούκαρε σε μάντρα για να κάνει ερωτα με τα γίδια! 

201408260406105

ΠΡΟΣΕΧΩΣ… ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ…

Λίλη Χαραλαμπίδου ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΝ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !! ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ 30 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΠΑΛΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!
ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ, ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΑΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!! ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ… 

Γεωργία Βαγενά ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΔΗΘΕΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !

…………………………………………………………………..

Νέο έγγραφο: Η Χριστοδουλοπούλου τελικά έδωσε την “εντολή” για τους μετανάστες – Γιατί κρύβεται;

da5bba1f-bdc4-4b90-827a-130d511f61cd

Ξετυλίγεται το κουβάρι μετά το σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της διαταγής για τους μετανάστες.

Όπως αποδεικνύει νέο ενημερωτικό σημείωμα που έγινε γνωστό πριν από λίγο, και  το οποίο φέρει την ημερομηνία 4 Μαρτίου του 2015, τελικά πίσω από όλη αυτή την ιστορία “κρύβεται” η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σε αυτό το σημείωμα, αναφέρεται ότι «στις 3-3-15, από τον Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, κατόπιν επικοινωνίας παρέμβασης της κυρίας Σπαθανά με σκοπό την υλοποίηση και εναρμόνιση με τη νέα πολιτική του Υπουργείου Μετανάστευσης, απεστάλη νεότερη διευκρινιστική διαταγή».

Συνεπώς, σύμβουλοι- συνεργάτες της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής,  Τασίας Χριστοδουλοπούλου έδωσαν την οδηγία για σύνταξη της διαταγής.

Στο εν λόγω σημείωμα, επισημαίνεται επίσης ότι «Στην ως άνω διαταγή ουδόλως αναφέρεται ότι θα ανοίξουν τα σύνορα ή θα κλείσον τα κέντρα κράτησης».

Επίσης, αναγράφονται τα σημεία συζήτησης της σύσκεψης στις 18-2-15, όπου διαπιστώνονται οι «γραμμές» για τα κέντρα κράτησης και τους νεοεισερχόμενους, όπως έγινε και με το κοινό δελτίο Τύπου Πανούση- Χριστοδουλοπούλου στις 17 Φεβρουαρίου.

Στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργος Νίτσας και κ. Εμμανουήλ Κατριαδάκης, γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Α. Μαυρόπουλο και δύο σύμβουλοι της αναπληρώτριας υπουργού αρμόδιας για την Μεταναστευτική Πολιτική, η κυρία Ελένη Σπαθανά και η κυρία Γεωργία Σπυροπούλου.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο κ. Πανούσης φέρεται να ζήτησε η σύσκεψη να συνεχιστεί στο γραφείο του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας διότι είχε και άλλο σημαντικό ραντεβού.

Στη συνέχεια λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήθηκαν όσα αναφέρονται στην χθεσινή διαταγή και η συνεργάτης της κυρίας Χριστοδουλοπούλου έδωσε το «οκ» για να συνταχθεί το έγγραφο, το οποίο χτες κοινοποιήθηκε με εντολή του υποστράτηγου κ. Νίτσα και σήμερα ανακλήθηκε με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης.

Δείτε το νέο έγγραφοeggrafo-1

eggrafo-2

http://lykavitos.gr/archives/176930

Αφήστε μια απάντηση