ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:

ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ :
ΒΑΖΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ [ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ … ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛ ]
ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ [ΕΥΡΩ ] 
ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ !!
ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ !!!

ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΙΔΕΙ [ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ]
ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
[ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΟΥΣ, δηλαδή με εγγύηση το ίδιο το χρέος που αναγράφεται στα ομόλογα που εγγυώνται οι λαοί-μέλη ]

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ [ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ] !!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ !!!

ΠΑΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ … 1.2 % [ ΓΙΟΥΡΙΜΠΟΡ ] !!! 
ΕΝΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ [ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ] ΠΑΡΑΓΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;;;
..ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ …
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ [ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!!!!!!

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ !!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ !!!!
δλδ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΑΧΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ !!!!

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ !!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ . ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 22 / 1 / 2015 !!!!
ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΦΕΚ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ : ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δλδ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΓΓΥΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ] ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΚΟΣ 12,5% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!

ΤΟΚΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!

ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ !!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ;;;; ΠΟΙΟΣ ;;;;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ !!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!

…………………………………………………………………

Σχόλιο Αλφειού: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ )… ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ( Ε.Ε. ), ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ-ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ !!!

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΟΚ, ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ-ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…

ΚΙ ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ-ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ( ΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ) ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ… “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ( Ε.Ε. ) ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ Η Ε.Κ.Τ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡAΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ;

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ…

«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ;

Αφήστε μια απάντηση