ΑΝΟΙΧΤΗ Ι Δ Ε Α – Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΞΥΠΝΑΑΑΑΝΟΙΧΤΗ Ι Δ Ε Α – Π Ρ Ο Κ Λ Η Σ Η ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ… ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ – ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΦΜ κτλ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΥΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14-02-2015 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Γ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 45 Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΣΤΟΧΟ !!!!!!!!

ΟΙ Ε.ΣΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ !!!!!

ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΛΗΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΡΙΣΗ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε5 ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ https://www.facebook.com/groups/epsilon5/ !!!!!!

ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ…
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ Ή ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ !!!!!!!!
ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !!!!!

Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ ΤΥΠΟΥ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥ Ή ΜΗ !!!!!

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ… !!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΚΟ ΑΣΥΛΟ !!!!!!!!!!

… ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ !!!

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΝΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΤΟ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ !!!!!

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;
ΕΝΕΡΓΕΙΣΤΕ ΑΝΕΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε.ΣΥ. !!!

ΕΑΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ/ΝΗ, ΠΑΡΑΕΙΣΑΙ ΡΑΓΙΑΣ…
ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!

ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!! Η ΓΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ !!! ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ !!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ !!!
Ε.ΣΥ. ΛΟΠΟΝ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ, ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΜΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΗΣ Ε.Σ.Υ ΛΑΜΙΑΣ
ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

……………………………………………………………

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 1

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»7086_620925344687285_809303884505794970_n

 

Αφήστε μια απάντηση