Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΛΥΣΙΣ ΤΗΣ «ΚΡΙΣΕΩΣ»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

10991106_1625645880997879_4002357595770040630_nΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦ-ΑΚΗ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΛΥΣΙΣ ΤΗΣ «ΚΡΙΣΕΩΣ»

Basilis Drosos

«Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει». Και από τον κανόνα αυτόν δεν κατάφερε να ξεφύγει ούτε και ο νέος επιπλέων φελλός της οικονομικής μας πολιτικής.

 
Δύο φορές εντός ενός λεπτού δεν του εβγήκεν του Βαρουφ-άκη η προσπάθεια να παραπλανήσει τους θεατές και ακροατές του, και να μετατρέψει λεκτικά το έλλειμμα, στο οποίον οδηγείται σταθερά, κάτω από την ομηρίαν των μνημονίων, η οικονομία μας, σε «πρωτογενές πλεόνασμα». Το έλλειμμα εκόλλησε στην γλώσσα του και τις δύο φορές βασανιστικά αυτοπροσδιοριζόμενον ως «έλλειμμα», φαινόμενον το οποίον αποτελεί μίαν ακόμη ένδειξιν ότι ούτε και αυτός ημπορεί να αφομοιώσει τα ψέματα, τα οποία ασύστολα και με την ξύλινην διάλεκτον των ανιάτως πασχόντων πολιτικών Πινόκιο, «ξεφούρνισε» προς κατανάλωσιν των αφελών Ελλαδιτών!! 
Ομολογουμένως η θέσις του ήταν πολύ δύσκολη το βράδυ της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου, όπως δύσκολη είναι η θέσις του κάθε γονυπετούντος υπηρέτη του καθεστώτος, ο οποίος προσπαθεί να εμφανισθεί με την εικόνα του λέοντος. Ακόμη και τα στελέχη του Εβραιοσυνονθυλεύματος, το οποίον υπηρετεί δεν κατώρθωσεν να πείσει.
Το δικτατορικόν Διευθυντήριον των διεθνών τοκογλύφων της Τρόϊκας, ολίγον πριν την αξιοθρήνητον συνέντευξιν του Βαρουφ-άκη, επιβεβαίωσεν τα σχέδια της ολικής καταστροφής της Ελλάδος, τα οποία απεργάζονται μαζί με σύσσωμον τον κομματικόν μας κόσμον, ήτοι:
1) Επιμήκυνσιν του ανύπαρκτου Ελληνικού χρέους, με την επιφόρτησιν στους Έλληνες των αντίστοιχων τοκογλυφικών βαρών, μέχρι την ολικήν οικονομικήν ασφυξίαν της χώρας.
2) Εκ νέου αναχρηματοδότησις των Εβραιοκρατούμενων ιδιωτικών δυναστικών επιχειρήσεων, δηλαδή των Τραπεζών, εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εγγυώνται δι’ αυτήν την ληστρικήν πράξιν και να χρεώνονται διά να θυσαυρίζουν οι Εβραιοχαζαρικές «αγορές».
3) Τήρησις των όσων συνεφωνήθησαν με τις προηγούμενες δυναστικές «κυβερνήσεις» στα Μνημόνια της υποτέλειας, τα οποία οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής, χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονίαν και εκατομμύρια Έλληνων στην ανεργίαν, την φτώχειαν και την ανέχειαν.
 
4) Νέα μέτρα, αν απαιτηθούν, διά να οριστικοποιηθεί το τέλος της Ελλάδος και ο θρίαμβος των Επικυριάρχων Παγκοσμιοποιητών. 
Έλληνα, αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι, το οποίον παίζεται στις πλάτες σου, είναι η ώρα να προβληματισθείς από αυτήν την καρναβαλικήν παράστασιν την οποίαν παρηκολούθησες και να ενημερωθείς, να αφυπνισθείς και να αγωνισθείς διά την Πατρίδα σου και το μέλλον των παιδιών σου.
Δεν έχεις την ανάγκην, ούτε των 300 Εθνοπροδοτών, οι οποίοι ήδη βαρύνονται με μήνυσιν διά εσχάτην προδοσίαν, παράβασιν καθήκοντος και κακουργηματικήν απιστίαν, ούτε των εικονικών δανείων των «αγορών».
Είσαι αυτάρκης και η Πατρίδα σου είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο.
Έχεις στο όνομα της «Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας» κατατεθειμένα 600 εκατομμύρια δολάρια, σε ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα και αποδεδειγμένα ακόμη και με δικαστικήν απόφασιν.
Έχεις ανυπολόγιστους άτοκους πόρους από το Ταμείον του Παγκοσμίου Καταπιστεύματος, στο οποίον είσαι Μέτοχος με πλήρη δικαιώματα χρήσεως και όχι υποτελής. Ήδη με εγγυήσεις του Έλληνος Αρτέμη Σώρρα, έχουν δεσμευθεί διά την Ελλάδα, από το συγκεκριμένον Ταμείον, άτοκοι πόροι ύψους 2,3 τρισεκατομμυρίων Ευρώ και περιμένουν την χρήσιν τους σε αναπτυξιακά έργα των Δήμων της χώρας.
Έχεις τους αδελφούς σου Έλληνες, οι οποίοι ενώνονται σαν μία γροθιά, απέναντι στους παγκόσμιους δυνάστες και στους Ελλαδίτες κομματικούς υποτελείς και τα φερέφωνά τους.
Ενώσου μαζί με τους Συνέλληνές σου, διότι μόνον Ε-ΣΥ, θα σώσεις την Πατρίδα σου και όχι οι αλλοεθνείς μεταμφιεσμένοι, οι οποίοι σε «κυβερνούν» εμπαίζοντάς σε.
Ενώσου μαζί με τους αδελφούς σου στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΝ, διά να φύγουν άπαξ διά παντός οι ολετήρες Εθνοπροδότες και διά να αναλάβεις τις τύχες της Πατρίδος σου στα δικά σου χέρια.
Είναι ιστορική απαίτησις και εντολή της Μητέρας Ελλάδος!!
23/2/2015
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
………………………………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση