Γιάνης Βαρουφ άκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Varoufakis sorosΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;;; ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ [ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ???????? ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Ή ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΛΑΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?????] ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

……………………………………………………….

Βαρουφάκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»

Μπορεί ο νέος υπουργός Οικονομικών αυτές τις ημέρες να είχε διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους, ωστόσο όπως φαίνεται να εγκαταλείπει τις αγαπημένες του συνήθειες.

Μια από αυτές είναι και το… twitter, όπου εκφράζει τις απόψεις αλλά συνομιλεί και με τους πολίτες. Αυτή τη φορά λοιπόν αποστόμωσε έναν χρήστη που τον «κατηγόρησε» πως χρησιμοποιεί την «εβραϊκή εταιρία» Lazard ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών. 

varoufakis-yanis-tweetΠΗΓΗ

…………………………………………………………………………………………..

ΕΛΑ !!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! 

ΓΙΑΝΙ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΙ: «…δεν έχουμε μυαλό… μάγκα σκίστους το καλτσόν…» (βιντεάρα!!!) ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ !!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…

ΠΑΤΗΡ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου για μια παντοτινή ειρήνη !! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;

Ο George Soros ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟ 2013.

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: ομόλογα στο διηνεκές (που δεν θα έχουν, δηλαδή, ημερομηνία λήξης)!!!! ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

Αφήστε μια απάντηση