Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ “ΙΣΧΥΡΟΣ” ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Varoufakis sorosDKgbhcA4nBP_doigt_d_honneur10891448_777627578982951_1124489096867835893_nsoible_wild_0460358-ÊÊÊÉ

Ο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ “ΙΣΧΥΡΟΣ” ΚΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΥΟ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΚΡΑΤΟΣ” ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΜΥΝΟΜΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ….ΓΙΑΧ-ΘΕΤΕΙ ΦΑΝΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΗ ….ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΚΟΥΣΙΩΝ ΚΙ ΕΚΟΥΣΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ  ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ~ΘΕΤΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΗΜΙΑΦΑΝΗ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΧΡΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΜΑΤΑ ΑΔΟΓΜΑΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!!

( Η ΑΦΟΡΜΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ‘’ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ’’ )

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ –ΠΛΗΝ ΚΑΙΡΙΕΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΙ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ( οι οποίες έχουν όλες κερδηθεί από την επιτιθέμενη πλευρά ) ΚΥΡΙΩΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΥΝΟΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ! ! ! ! !

ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 60% ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ”  ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΙΔΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!!!!

ΟΜΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ -ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- (κι όχι από τακτική αλλά από αδυναμία) ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ -ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ- ΕΝΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ……

ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ -ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΚΙ ΑΠΛΑ- ΤΗΣ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΥΠΟΝΟΙΑΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΟΠΛΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΕΙΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ!!!!!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ -ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΘΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕ Τ.Χ.Σ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ Γ.Ο.Χ. ΔΗΜΩΝ- ΠΟΥ Ο ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ( ΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ  ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΡΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ……

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΝ  ΥΠΟΧΩΡΟΥΝΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ( ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΑΝ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ – ΕΘΝΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ  ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣ ΑΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! ! !

Δημήτρης Δημητρακόπουλος ( Μαίανδρος Διόνιος )  1911640_1493606400866272_1316734999_n

……………………………………………………………ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΥΣ 1ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11509263_10205464360231079_6199631921153637229_n7086_620925344687285_809303884505794970_n

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

………………………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση