ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΜΙΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ). ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΧΙΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ 26/1/2889(2015)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ 26-1-15 – ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΧΙΑ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

(Λεπτά 1:04:15 έως 1:22:36 )
12388_1426029690975516_1288559917_n-300x199

Γιάννης Καλογερόπουλος: Συνέλληνες καλησπέρα και από μένα. Θέλω να ευχηθώ άξιοι οι συνέλληνές μας και οι συνελληνίδες μας που ορκιστήκανε σήμερα, που πήγανε στην διαδικασία αυτή για να ενωθούνε στην συμπαντική συνειδητότητα όπως ήδη έχουνε ξεκινήσει και κάνουνε οι Έλληνες και όπως ήδη έρχονται χιλιάδες Έλληνες. Άξιοι λοιπόν!

Θα ήθελα να ανακοινώσω τα ραδιόφωνα που μας μεταδίδουν, είναι το SORRAS FM με εικόνα και ήχο, είναι το NEW RADIO και το ΡΑΔΙΟ ΔΙΟΝΙΟΣ. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που μεταφέρουν τον λόγο τον Ελληνικό παντού στον πλανήτη.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι και ο Γιώργος Θεοχάρης εδώ να του πούμε ένα ευχαριστώ γιατί ο Θεοχάρης παλεύει, είναι μαχητής.

Γιάννης Καλογερόπουλος: Ο Γιώργης (Θεοχάρης) είναι ο καθημερινός αγωνιστής Έλληνας που πάντα με τον καλύτερο τρόπο προσπαθεί να μεταδίδει την Ελληνική φωνή παντού.

Να παίρνουν τα μηνύματα και τις πληροφορίες όλοι οι συνέλληνες γιατί δυστυχώς όλοι έχουμε καταλάβει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα καθεστώς το οποίο όταν θα αναλύσουμε τι ακριβώς έχει γίνει και πλέον έχουμε αρχίσει και δημοσιεύουμε τις πραγματικά επίσημες αποδείξεις για το πώς παραδώσανε την κυριαρχία στους δανειστές το 2010 και τι σημαίνει αυτό. Παραδίδοντας η τότε κυβέρνηση την κυριαρχία της Ελληνικής περιουσίας, της Ελλάδας, της πατρίδας μας στους δανειστές, άδραξαν την ευκαιρία οι δανειστές της Ελλάδος και δημιούργησαν μία ιδιωτική εταιρία στην θέση του κυρίαρχου κράτους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σας λέω και πρέπει να δώσετε όλοι ιδιαίτερη βαρύτητα και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε, ζητώντας ενδεχομένως συμπληρωματικές πληροφορίες για το τι σημαίνει ότι καταργήσανε το κυρίαρχο κράτος και δημιούργησαν στην θέση του μία ιδιωτική εταιρία η οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τους Έλληνες και δουλεύει για τους Έλληνες.

Αφού η ιδιωτική εταιρία – ειδικά όσοι είναι επαγγελματίες γνωρίζουνε πολύ καλά μία σημαντική λεπτομέρεια που είναι η ουσία – έχει μετόχους ιδιοκτήτες, σωστά; Μήπως είναι η ώρα να δούμε την Ελληνική εταιρία την ιδιωτική με το τίτλο «HELLENIC REPUBLIC» με έδρα το Βερολίνο, ποιοι είναι οι μέτοχοι ιδιοκτήτες; Για να καταλάβουμε πλέον ότι ακόμη και η διαδικασία των εκλογών που κάνανε χθες, ο κάθε ένας από εμάς που ενδεχομένως πήγε να ψηφίσει και γράφτηκε στον κατάλογο ότι ψήφισε, επικύρωνε με την προσωπική του εκεί παρουσία και συμμετοχή την νομιμοποίηση της μεγαλύτερης απάτης που λέγονται εκλογές. Η συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει εγκυροποιώ, νομιμοποιώ τους απατεώνες ιδιοκτήτες της ιδιωτικής εταιρίας «HELLENIC REPUBLIC» ότι μπορούνε να κάνουνε ότι θέλουν, ότι το αποδέχομαι. Είναι ακριβώς το ίδιο με το να πας στην τράπεζα να κάνεις διακανονισμό σε ένα δάνειο. Την ώρα που πας και υπογράφεις τον διακανονισμό τι κάνεις; Το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να του αναγνωρίζεις ότι χρωστάς γι αυτό και υπογράφεις διακανονισμό, σωστά; Η συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει ότι τους αναγνωρίζεις το δικαίωμα για αυτό που λέει η νομοθεσία που έχει κάνει η εταιρία. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ημερολογιακά, να διαχειριστούνε εν λευκώ οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο δικό μας, εμάς ως φυσικές οντότητες να μας βάλουνε ότι φόρους θέλουνε και εμείς το αποδεχόμαστε και τους νομιμοποιούμε. Αυτό ήταν η συμμετοχή στις εκλογές. Όσο και αν σας φαίνεται μεγάλο, δύσκολο να σας γίνει κατανοητό, υπάρχουνε και νομικοί μέσα στην αίθουσα που μπορούν να σας το αναλύσουνε νομικά.

Παρέμβαση συνέλληνα: Δεν μας το έχει κανένας αυτό το πράγμα μέχρι τώρα. Κανένας δεν μας έχει πει τίποτα.

Γιάννης Καλογερόπουλους: Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα. Και να μου επιτρέψετε να πω, από την διαμαρτυρία σας που ακούω, ότι υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία στο διαδίκτυο και εγώ τουλάχιστον προσωπικά, χωρίς καμία διάθεση έπαρσης, επί ένα χρόνο που αναλύω το πρόγραμμα χρηματοδότησης των δήμων και μέσω του δήμου όλης της κοινωνίας των δημοτών εξ αδιαιρέτου, αυτό ακριβώς αναλύω. Διότι η πραγματική εξουσία, και αυτό να το έχετε όλοι υπόψη σας και σας δίνω ένα παράδειγμα, εδώ αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε ένα χώρο που λέγεται το φρούριο του Καράμπα (η τελευταία ονομασία). Αυτός ο χώρος σε ποιον ανήκει; Η μία κυρία είπε στο κράτος και η άλλη κυρία είπε στον δήμο. Ανήκει λοιπόν εξ αδιαιρέτου σε κάθε Έλληνα αυτόχθονα ιθαγενή. Ούτε μόνο στους πολίτες της Χαλκίδας ούτε απλά και αόριστα και γενικά στο κράτος. Ανήκει στους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς. Αυτοί έχουνε κάθε εθνικό περιουσιακό στοιχείο, δική τους κληρονομούμενη περιουσία η οποία έρχεται κατά την πίστη – καταπίστευμα δηλαδή – από την ώρα που γεννιέται ο καθένας με την υποχρέωση να το φυλάξουν ασφαλές και ακέραιο και να το παραδώσουνε στους επόμενους. Και από αυτό δεν μπορεί να παραιτηθεί κανένας. Πως το υποτιθέμενο, εντός εισαγωγικών, επίσημο κράτος, η κυβέρνησή σου παραιτήθηκε της εθνικής κυριαρχίας σου, υπέρ ενός ιδιώτη τραπεζίτη που μας δάνεισε λεφτά γιατί δεν είχαμε και του δώσαμε την κυριαρχία των εθνικών περιουσιακών στοιχείων; Αφού δεν προβλέπεται, δεν μπορούμε να τους παραδώσουμε. Την εθνική κυριαρχία εάν μπορεί ο καθένας από εμάς να την παραδώσει ή να την απεμπολήσει ή να παραιτηθεί της κυριαρχίας του, πρώτον δεν θα πλήρωνε φόρους. Η υποχρέωση να πληρώνεις φόρους είναι από αυτό. Δεύτερον, οι άντρες δεν θα πηγαίνανε στρατιώτες. Γιατί πάμε στρατιώτες, έτσι κουτουρού; Και γιατί εάν δεν πάμε στρατιώτες μας κηρύσσουνε λιποτάκτες και μας δικάζουνε και μας φυλακίζουνε και εν καιρώ πολέμου μας σκοτώνουνε; Γιατί δεν μπορούμε, δεν προβλέπεται να παραιτηθούμε της κυριαρχίας επί κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου. Αφού δεν προβλέπεται λοιπόν για εμάς, πώς αυτός που χρήσαμε και διορίσαμε διαχειριστή μέσω της συμμετοχής στις εκλογές μπορεί να το κάνει για εμάς; Γίνεται; Δεν γίνεται, δεν προβλέπεται. Ούτε στους Ελληνικούς νόμους, ούτε στου πλανήτη γη τους νόμους, ούτε στο ηλιακό μας σύστημα.

Άρα έχουμε εξαπατηθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μας αφήνει και ο εγωισμός μας να παραδεχτούμε πόσο κορόιδα μας πιάσανε. Είδες όμως ότι αν το αναλύσουμε έτσι απλά πως γίνεται κατανοητό από όλους; Δηλαδή το κατάστημα εδώ που είναι ο καταστηματάρχης το νοικιάζει υποτίθεται σε διαγωνισμό πλειοδοτικό από τον δήμο Χαλκίδας, σωστά;  Είναι ιδιόκτητο; Όχι, ανήκει στο δημόσιο λοιπόν. Αφού το δημόσιο παρέδωσε στην εθνική κυριαρχία, άρα και αυτουνού την κυριαρχία, στον δανειστή ιδιώτη τραπεζίτη, εσύ ενώ λες έχω ένα συμβόλαιο και έχω το μαγαζί αυτό και το εκμεταλλεύομαι για ένα χρονικό διάστημα, δεν ισχύει. Απόψε μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε σταλμένος από αυτόν που ο εκπρόσωπος νομιμοποίησε, κυβερνήτης, υπουργός, οποιονδήποτε. Παρέδωσε την κυριαρχία αυτού του εθνικού περιουσιακού στοιχείου που ανήκει εξ αδιαιρέτου στους αυτόχθονες ιθαγενείς – όχι στους πολίτες ούτε στους υπηκόους του κράτους, έχει τεράστια νομική διαφορά άλλο πολίτης και υπήκοος άλλο αυτόχθονας και ιθαγενής, εξ αίματος συνέχεια δηλαδή. Έρχεται λοιπόν αυτός που υποτίθεται του παραδώσανε την εθνική κυριαρχία και λέει έξω κύριε είμαι εγώ εδώ, είναι δικό μου το μαγαζί. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να προσφύγεις σε δικαστήρια δεν θα το δεχτούν. Έχετε υπόψη σας ότι η ιδιωτική εταιρία «HELLENIC REPUBLIC» χρησιμοποιεί τους δικαστές πλέον για τους δικούς της σκοπούς και λόγους; Ξέρετε πλέον ότι η Ελληνική δικαιοσύνη δεν είναι του Ελληνικού κυρίαρχου κράτους; Αν σας διορίσω όλους εγώ δικαστές και εισαγγελείς στην εταιρία την δική μου, για ποιον θα δουλεύετε; Για μένα θα δουλεύετε. Τόσο απλό είναι.

Τα έχουμε χάσει όλα αν το έχετε καταλάβει. Όσο και αν κακοφαίνεται σε κάποιους και στους συνέλληνες που μας ακούνε και από το διαδίκτυο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Άρα ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τα δικά μας και το δίκιο μας είναι να μαζευτούμε, να ενωθούμε και να κάνουμε κάθετη άσκηση εξουσίας των αυτοχθόνων. Τι σημαίνει αυτό, θα σας πω ένα παράδειγμα που το ξέρετε όλοι. Τον πρώτο καιρό που κατατέθηκαν τα 600 δις για την Ελλάδα, ο Αρτέμης Σώρρας είπε τέσσερα πράγματα συγκεκριμένα τα οποία είναι μόνο νομικά. Το ένα ήταν που είπε «τα κατέθεσα στην κυρίαρχη Ελληνική δημοκρατία», άνοιξε έναν λογαριασμό κηδεμονευόμενο για συγκεκριμένους λόγους στους κυρίαρχους Έλληνες ιθαγενείς δηλαδή. Γιατί κυρίαρχη Ελληνική δημοκρατία δεν είναι η «HELLENIC REPUBLIC» που είχε ήδη δημιουργηθεί το 2010, ενώ ο Σώρρας καταθέτει τα λεφτά στους ιθαγενείς το 2012. Το δεύτερο που είπε ήταν «προκαλώ οποιονδήποτε να πτωχεύσει την Ελλάδα». Γιατί; Γιατί δεν μπορούνε να μας πτωχεύσουν, γιατί εμείς οι αυτόχθονες έχουμε 600 δις δολάρια. Ο Σώρρας ανοίγει λογαριασμό και τα καταθέτει σε εμάς και στη συνέχεια αφού συμφωνεί το Αμερικανικό δημόσιο, τα μεταβιβάζει στο όνομά μας. Προσέξτε, δεν είναι τα ομόλογα του Σώρρα σε λογαριασμό των κυρίαρχων ιθαγενών, είναι και στο όνομά τους μεταβιβασμένα. Το τρίτο ήταν που τότε όλοι ακούσατε ότι έγινε πρόταση χρηματοδότησης 50 δις δολάρια στο έθνος των Μαορί στην Νέα Ζηλανδία. Το κράτος των Μαορί δεν υπάρχει, το κράτος είναι των λευκών, είναι της Νέας Ζηλανδίας. Ο Σώρρας όμως δεν χρηματοδοτεί το κράτος των λευκών της Νέας Ζηλανδίας, χρηματοδοτεί τους αυτόχθονες, το έθνος των Μαορί που ήταν πατροπαράδοτα εκεί. Θα σας πω το μυστικό γιατί δεν το καταλάβατε τι σας έλεγε ο Σώρρας. Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε ένα διαβατήριο, δεν έχουν δύο ειδών διαβατήρια ούτε τριών. Όλοι οι υπόλοιποι στον πλανήτη, με εξαίρεση την Γερμανία που είναι όλοι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας που το παίζει κράτος, έχουνε δύο διαβατήρια. Οι Αυστραλοί έχουνε δύο διαβατήρια, έχουν ένα για τους λευκούς υπηκοότητας γιατί οι λευκοί είναι εκεί τα τελαυταία 200 χρόνια δεν είναι αυτόχθονες ιθαγενείς, δεν έχουν ιθαγένεια και έχουνε και των αυτοχθόνων που είναι ιθαγένειας. Εάν αυτό είχε συμβεί στην Ελλάδα, αυτό ήταν η μεγάλη απάτη που μας κάνανε όταν ήρθε ο Όθωνας εδώ και έκανε αυτό το 1833. Θεσπίσανε ένα είδος ταυτότητας και διαβατηρίου. Εάν ήτανε όπως στον υπόλοιπο πλανήτη δύο διαβατήρια θα είχαμε το Ελληνικό του αυτόχθονα ιθαγενή και το διαβατήριο της υπηκοότητας του πολίτη που θα είχαν οι γύφτοι, οι ρωμά, οι εβραίοι και όποιος άλλος ερχόταν εδώ για να δουλέψει, να φιλοξενηθεί και να πάρει υπηκοότητα.  

Θα κάνουμε πολλά τώρα, πρέπει να καταλάβουμε τι δεν έγινε για να καταλάβουμε την διαφορά. Όποιος έχει πάει στην Αυστραλία θα ξέρει πολύ καλά, ή μπορεί να ρωτήσει τον συγγενή του να του πει, ότι στην Αυστραλία έχουνε δύο διαβατήρια, ένα υπηκοότητας και ένα ιθαγένειας. Γιατί ιθαγένειας; Γιατί ο αυτόχθον ιθαγενής έχει την κυριαρχία του εδάφους, του υπεδάφους, του εναέριου χώρου, του θαλάσσιου χώρου και του υποθαλάσσιου χώρου. Και εδώ αξίζει και θα έπρεπε ήδη οι νομικοί που είναι και στις δικές μας ομάδες να ψάξουν να βρουν και να δώσουν δημόσια το καταστατικό του Ελληνικού κράτους του 1822 που ιδρύεται το Ελληνικό κράτος. Προσέξτε, άλλο το σύνταγμα άλλο το καταστατικό ίδρυσης. Τώρα που φτιάχνουμε τις Ε.ΣΥ. έχουμε καταστατικό ίδρυσης, σωστά; Έχουμε και κανονισμούς, έχουμε και εσωτερικό κανονισμό. Το καταστατικό ίδρυσης όμως για να περάσει τους θεσμούς που πρέπει για να αναγνωριστεί η σύσταση της εταιρίας της Ελλήνων Συνέλευσις, πρέπει να του παραχωρηθεί – ή να ενοικιάσει – ένας χώρος για να γίνει η έδρα του. Το καταστατικό ίδρυσης του Ελληνικού κράτους ποιος έδωσε ή παραχώρησε ή ενοικίασε χώρο για να εδρασθεί το Ελληνικό κράτος;

Αξίζει λοιπόν να το δείτε γιατί η Εκκλησία της Ελλάδος παραχωρεί χώρο-έδαφος για να εδρασθεί-δημιουργηθεί το Ελληνικό κυρίαρχο κράτος. Που το βρήκε η εκκλησία, ποιος της το έδωσε; Ο Θεός; Όταν αποδεδειγμένα νομικά από το 350 π.Χ. στην Κόρινθο στην Συνέλευση των Πανελλήνων με την επιλογή του Φιλίππου Β΄ ως βασιλιά της Ελλάδος και της Ευρώπης όλη η Ευρώπη ανήκει κυριαρχικά στους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς. Γι αυτό και εκλέγουν αυτοί βασιλιά της Ευρώπης.

Δυστυχώς ο λόγος ύπαρξης των δογμάτων και ο διαχωρισμός τους – διότι όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο η κάθε θρησκεία και το κάθε δόγμα έχει δικό του καταστατικό και αυτοδιοίκηση και εκπροσωπεί τους πιστούς της / οπαδούς της στα κυριαρχικά τους δικαιώματα και έτσι παίρνουν από τα ταμεία τα χρήματα, τον πλούτο των λαών.

Το τι απάτη έχει φάει η ανθρώπινη φυλή δεν περιγράφεται. Μας έχουν εξαπατήσει σε τέτοιο βαθμό και μας έχουν αποβλακώσει χτυπώντας μας στο συναίσθημα και τη θεοφοβία και έχοντάς μας στο σκοτάδι κλέβουν εθνικά περιουσιακά μας στοιχεία.

Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση