Ε.ΣΥ. ΒΕΡΟΙΑΣ: “εμείς αγωνιζόμαστε για τον πολίτη” – Γ. ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΝΔ: “ε και;;; εσείς για τον πολίτη κι’ εμείς για μάς, άλλο το μαγαζί το δικό σας άλλο το δικό μας” !!!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε.ΣΥ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣ ΒΟΛΕΨΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ

Nikos Manos
Aπό τ’ άγραφα!!!! Όχι της Καρδίτσας !!!! Αλλά απ’ αυτά που όχι μόνο δεν τα γράφεις, αλλά δεν τολμάς ούτε να τα σκεφθείς αν είσαι πολίτης αυτής της χώρας και νομίζεις ότι όταν σε καλούν να ψηφίσεις τρέχεις να εκτελέσεις το καθήκον σου και νομίζεις ότι έβγαλες από μέσα σου το “θερίο” που αποφάσισε τι θα απογίνεις τα επόμενά σου χρόνια εσύ και οι απόγονοί σου !!!… ά ρε καλάμι που καβάλησες φουκαρά πολίτη!!!!!!!!!!!

Άκου τώρα γεγονός σημερινό!!!!!! Υποψήφια βολευτής περιδιαβαίνοντας τας οδούς της Βέροιας έκατσε η τύχη της να περάσει και έξω από ένα ιδωτικό στέκι της ομάδας των πολιτών που υποστηρίζουν την ύπαρξη αλλά και την αποτελεσματική χρησιμότητα των χρηματοοικονομικών εργαλείων του Αρτέμη Σώρρα και της ζητήθηκε να διαθέσει ελάχιστο χρόνο για να ενημερωθεί ( αν δεν ήξερε) ή να απαντήσει στις ερωτήσεις των πολιτών ( αυτονόητες ), γιατί η κυβέρνηση δεν ενσκύπτει σε μια πρόταση που σκοπό έχει την εξόφληση του δημόσιου και ιδωτικού χρέους της Ελλάδας;

Κι εδώ αρχίζει ό,τι δεν γράφεται!!!! Γιατί πώς μπορείς να γράψεις ότι μια βολευτής και υποψήφια μπορεί να λέει “άλλο το μαγαζί το δικό σας άλλο το δικό μας”, μα της λένε οι πολίτες, “εμείς αγωνιζόμαστε για τον πολίτη”, … “ε και;;;” λέει η βολευτής!!! “εσείς για τον πολίτη κι’ εμείς για μάς” … για μας για μας για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι μου το μετέφεραν και δεν μπορούσα να το πιστέψω … –Αναρωτηθήτε τώρα “πολίτες” γιατί ψηφίζετε, ποιούς ψηφίζετε (όχι ότι ο καθένας απ’αυτούς είναι καλύτερος απότον άλλο) τι περιμένετε να συμβεί την άλλη μέρα πέρα από το ότι θα εύχεστε να μην είχατε ψηφίσει ποτέ και κανέναν !!!!!

Κρίμα, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miα ερώτηση στή Γεωργία…… αλήθεια πως πήγε το μαγαζί την τελευταία δυομισιετία ;;; κονομήσαμε κονομήσαμε ;;;;;;;mpatsara georgia

 

……………………………………………

Ηράκλειτος Φωτεινός Το ίδιο συνέβη και στην πόλη της Πάτρας αν δεν απατώμαι, όπου σε μία κοινωνική εκδήλωση ήταν μαζεμένοι δέκα βουλευτές της ΝΔ μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής Μειμαράκη-επίσης βουλευτή της ΝΔ, και ερωτηθέντες για τα χρήματα του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ τα 600 δισ.δολλάρια από ενεργούς ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, έφυγαν όλοι τους (οι δέκα βουλευτές της ΝΔ μαζί με τον Μειμαράκη-επίσης βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της βουλής) λέγοντας: εμείς θα νικήσουμε!!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΗΣΑΝ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ, ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ. ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

………………………………………….

…. εμείς θα νικήσουμε!!!!!

…. “άλλο το μαγαζί το δικό σας άλλο το δικό μας” ….

…. “εσείς για τον πολίτη κι’ εμείς για μάς” … για μας για μας για μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ;;; ….

Αφήστε μια απάντηση