ΤΟΛΗΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ! χαχαχαχαχα Ο “ΜΑΓΚΑΣ” ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;; ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ ! ΕΡΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ… “ΤΕΛΕΙΑ” ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ! ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ! ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΤΕΛΕΙΑ. ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΟΣΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ.

……………………………………………………………….

GKLETSOS LEMES

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ: ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ!

Ένα απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πρόσωπο του αρχηγού του νέου πολιτικού κόμματος ”Τελεία”.

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος «Τελεία» ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Γκλέτσος, ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος, αμφισβήτησε ανοιχτά την ικανότητα διακυβέρνησης της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε πρόθυμος να συνεργαστεί κυβερνητικά τόσο με τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και με τον επικεφαλής του ”Ποταμιού”, Σταύρο Θεοδωράκη, σημειώνοντας πώς σήμερα όποιος δηλώνει αντιμνημονιακός είναι ανόητος αφού παρότι οι δανειστές μας κρατάνε τα 80% για παλιά χρέη, εντούτις έρχονται το 20% των χρημάτων τα οποία θα μας λείψουν αν κάνουμε τις βλακείες που λένε ορισμένοι να σκίσουμε τα μνημόνια.

Παρά το γεγονός ότι χαρακτήρισε τόσο τη Νέα Δημοκρατία, όσο και το ΠΑΣΟΚ «διεφθαρμένα» πολιτικά κόμματα, ο Απόστολος Γκλέτσος δεν απέκλεισε το σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα πάμε με Σαμαρά που ξέρει τη δουλειά» 

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το εξής:

«Πρόκειται για ένα στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου που έβαλε αρχηγό ένα παιδί που δεν είχε δουλέψει ούτε είχε διοικήσει τίποτα. Προς θεού δεν κάνει για Πρωθυπουργός. Θα συμμαχήσω με όλους αλλά μόνο αν δεν είναι Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. Είναι σαν να βάλεις ένα παιδάκι που εκπαιδεύεται σε προσομοιωτή πτήσης, να ταξιδέψει με 300 επιβάτες μέχρι το Παρίσι. Ας συζητήσουμε επιτέλους σοβαρά σε αυτή τη χώρα. 

http://www.lamiakos-typos.gr/topika-eidiseis/apostolos-gkletsos-pame-me-samara

Αφήστε μια απάντηση