ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Ε.ΣΥ. ΑΠΑΝΤΗΣΗVasilis Theodoropoulos ΤΟ 2015 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΤΖ. Μ. ΧΑΜΙΛ, ΕΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΠΟΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ: ”ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΧΕΣ», ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΔΕΡΦΙΚΗ ΑΓΑΠΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΙ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΗ Η ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ”.

ΟΝΤΩΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤOYΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ” ΟΠΩΣ ΔΩΡΕΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ «ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ». ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ  Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Ο Σ  Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α  ΜΕΤΑΞΥ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗΣ – ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΔΩΡΕΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΩΡΕΑΣ . ΑΛΛΑ Η ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ… ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ , ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ , ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΥΠΟ ΠΟΙΑΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ , ΜΕ ΤΙ « ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ «ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ».!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΕΞΟΥΘΕΝΩΘΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΙ ΑΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΣ

Στα άρθρα 34-45 του Ν.2961/2001 περιλαμβάνονται οι επιμέρους ειδικές διατάξεις που αφορούν τη φορολογία περιουσιών που αποκτώνται αιτία δωρεάς. Με το άρθρο 35 του νόμου ορίζεται ειδικότερα η περιουσία που υπόκειται στο φόρο δωρεών και είναι η εξής:

α) η κείμενη στην Ελλάδα οποιασδήποτε φύσεως (κινητή και ακίνητη) περιουσία που δωρίζεται, β) η κείμενη στην αλλοδαπή κινητή γενικά περιουσία Έλληνα υπηκόου, που δωρίζεται, γ) η κείμενη στην αλλοδαπή κινητή γενικά περιουσία αλλοδαπού υπηκόου, που δωρίζεται σε ημεδαπό ή αλλοδαπό, ο οποίος έχει την κατοικία του στην Ελλάδα […].

Υπόχρεος στο φόρο είναι πάντοτε ο λήπτης της δωρεάς, ο δωρεοδόχος (άρθρο 38 Ν.2961/2001). Η φορολογική υποχρέωση γεννάται κατά το χρόνο της σύνταξης του εγγράφου της δωρεάς.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ………

-Γ’ κατηγορία: οποιοσδήποτε άλλος εξ αίματος ή εξ αγχιστείας συγγενής ή εξωτικός. κατηγορία και με συντελεστή 40%, προκειμένου για δικαιούχους που υπάγονται στη Γ’ κατηγορία.

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ: Σύμφωνα με το άρθρο 43 Ν.2961/2001 (απαλλαγές από το φόρο), απαλλάσσονται τόσο από το φόρο δωρεάς, όσο και από την υποχρέωση υποβολής των οικείων δηλώσεων φόρου:

α) οι δωρεές χρηματικών ποσών ή άλλων κινητών περιουσιακών στοιχείων από ανώνυμους και μη δωρητές, εφόσον οι δωρεές αυτές διοργανώνονται σε πανελλαδικό επίπεδο με την πρωτοβουλία φορέων για σκοπούς αποδεδειγμένα φιλανθρωπικούς και β) οι δωρεές των κάθε φύσεως περιουσιακών στοιχείων που καταρτίζονται μεταξύ των εκκλησιαστικών προσώπων της περίπτωσης α΄ της παραγράφου 3 του άρθρου 25 (ήτοι : οι ιεροί ναοί, οι ιερές μονές, το Ιερό Κοινό του Πανάγιου Τάφου, η Ιερά Μονή του όρους Σινά, το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, η Εκκλησία της Κύπρου, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας).
(ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΩΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕΝΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.!!!!!!!)

ΟΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ….. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΤ΄ ΕΞΟΧΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ…….ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΝΕ «ΦΤΕΡΑ» ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ…….
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΔΩΡΕΑΣ;

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΙΔΙΟΝ» ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ – ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ. 

ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ» Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο «Ε.ΣΥ» ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΙΝΑΙ  Μ Ο Ν Ο Δ Ρ Ο Μ Ο Σ  ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΡΟΛΟΪ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ …. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2015 ΤΟ ΕΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ….

Αφήστε μια απάντηση