Χαρά Κούτρα: “ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ…. ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ.”

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1959761_750599365031378_1895413173336016370_n

ΚΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ UNISEF ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ!!!

10882176_750599455031369_6944908510072168729_n

ΑΠΕΝΕΙΜΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

24 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:10 π.μ.

10806228_732311150193533_61076654849137104_nXara Koutra

Λυπούμαι αφάνταστα που μέσα σε μια εποχή Γενοκτονίας της Ελληνικής Φυλής, οι Δημιουργοί και οι Αρχιτέκτονες του Πολιτισμού της χώρας με τα φώτα αναμμένα και με τα πανηγύρια τους δεν βρίσκονται αυτήν την στιγμή στις γειτονιές της χώρας, οπού επικρατεί το θανατικό.10.000 νεκροί, η πείνα, οι άστεγοι, ο ξεριζωμός των νέων μας και η Εθνική εξαθλίωση… Τα.. χαμένα, υποδουλωμένα χώματά μας βοούν και θρηνούν. Ορφανά παιδιά και χήρες βρίσκονται στην απόλυτη… απελπισία.

Και κείνοι… ανταλλάσουν βραβεία, και φιλοφρονήσεις, δημιουργούν διαπλεκόμενες σχέσεις με τις προδοτικές θέσεις των Υπουργείων και γίνονται.. παρατρεχάμενοι…. αφεντικών….

Σε τούτα δα τα χώματα από τον Αρχίλοχο, τον Πίνδαρο, την Σαπφώ, τον Κάλβο και μέχρι τον Ελύτη, οι αυθεντικοί ποιητές υπηρετούσαν μόνο το δάκρυ και τον λυγμό του λαού που εκπροσωπούσαν. Σήμερα όλα φαίνονται να έχουν .. καταρρεύσει. Σε εποχές σκοτεινές και πένθιμες όπως οι Έλληνες καλά γνωρίζουμε, στεκόμαστε και αποδίδουμε φόρο τιμής στους νεκρούς μας.

Η Διανόηση στην Ελλάδα είναι ελεγχόμενη από τα ίδια κέντρα Εξουσίας και οι πραγματικοί δημιουργοί σκορπίστηκαν μακρυά από αυτήν την μυρωδιά και την δυσωσμία που φέρνεται με… την ανοχή σας.

Σεις κύριοι είστε οι.. συνεργοί του εγκλήματος που συντελείται εις βάρος του λαού. Σβήστε αυτά τα φώτα σας που.. προκαλούν το .. λαικό αίσθημα και όσο έχετε καιρό, προσγειωθείτε  στην πραγματικότητα. Σεις που φέρεστε ωσάν βασιλικότεροι του … Βασιλέως. Θα βρεθείτε υπόλογοι και συνεργοί στο έγκλημα που συντελείται.

Και επειδή στην ζωή μου δεν συνήθισα να χαϊδεύω… αυτιά… σας μηνύω πως… θέλει Τόλμη και Αρετή η Ελευθερία.

Πόσο ακόμη θα σας βλέπουμε να ανταλλάσετε επαίνους και να φωτογραφίζεστε με… έπαρση; Μαζί με υπουργούς και υφυπουργούς κυβερνητικούς που θα δικαστούν για εσχάτη προδοσίας; Που ακριβώς βρισκόσασταν όταν η Τρόϊκα με πολυνομοσχέδιο… στραγγάλισε την Ελληνική Λογοτεχνία; Κρυμμένοι σε ποια γωνίτσα φοβισμένοι καρτερούσατε για να πράξετε το… αυτονόητο; Να τους σταματήσετε;.

Χαμογελάτε μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς, δίνετε χειραψίες, τολμήσατε να αποδώσετε τιμητική πλακέτα στον ανεκδιήγητο Άδωνι Γεωργιάδη, υπακούσατε, προσκυνήσατε παλαιότερα σε έναν… Λιάπη…. εσείς οι.. “αισθαντικοί” υποτίθεται άνθρωποι της ζωής.

Και πάνω σας ακόμη δεν αντικρίζετε την δακρυσμένη σημαία του Παλαμά; Του ιδρυτή αυτής της Ιστορικής Ένωσης που δημιουργήθηκε το 1930, από αρίφνητες γενιές Λογοτεχνών. Γιατί παραδώσατε τον Σολωμό; Γιατί επιλέξατε το.. εχθρικό στρατόπεδο;

Δεν μας κουράσατε μόνο με το να φωτογραφίζεστε ωσάν τηλεοπτικές περσόνες, αλλά αηδιάσαμε και από το θράσσος σας. Την επιμονή σας να πιστεύετε ότι.. ποιείτε.. Πολιτισμό. Όργανα εύκολα είσαστε που σας χρησιμοποιούν οι εκάστοτε επιτήδειοι.

Αν επρόκειτο περί άγνοιας, θα είμασταν.. επιεικέστεροι. Δεν έχετε άγνοια δυστυχώς. Πρόθεση… υπάρχει και την αντλείτε … προκαλώντας την ηθική, και… την αισθητική αντίλιψή μας. Την Αξιοπρέπεια μας!!! Την Ευθύνη που μας αναλογεί μπροστά στην.. ανημπόρια των πολιτών. Στην .. συγκίνιση που μας προκαλεί το γονάτισμα του περήφανου Λαού μας.

Και γνωρίζετε καλά πως η Δημιουργική συγκίνιση που προκαλούν οι Απροσκύνητοι ποιητάδες, όλοι εμείς που δεν γονατίσαμε για να μας δώσετε κάποια πλακέτα, δεν χειροκροτήσαμε τους υπουργούς σας γιατί δεν τους αναγνωρίζουμε.

Με τον λυγμό και τον θρήνο δημιουργούμε μια… σπαρακτική Τέχνη. Δημιουργούμε.. συγκίνιση, δίνουμε γνώση, συναισθήματα αμεταχείριστα και αισθησιακή.. ανατροπή, εκδήλωση που απαιτείται για τον ωραίο Αγώνα της Ιδέας.

Και μ’ όλα αυτά εν τέλει θα δημιουργήσουμε την Επανάσταση…. που.. τρέμετε μην συμβεί και χάσετε τις.. καρέκλες και τις Εξουσίες σας.

Γιατί όλα αυτά όπως γνωρίζετε .. δημιουργούν και  την μεγάλη πράξη που.. έρχεται στα.. ασίγαστα τούτα, φουσκωμένα χώματα…. Τα Απροσκύνητα!!!!! Φοβόσαστε τους πραγματικούς ποιητάδες ε;

Έξω, μια ανάσα από σας μπαρουτοκαπνισμένοι παλεύουμε και θα μας βρείτε απέναντι. Εκατοντάδες είναι οι οργισμένους ποιητάδες, που αγωνιζόμαστε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για την Λευτεριά της Πατρίδας, με κόστος την ίδια μας την ζωή. Ευτυχώς που τα γραπτά.. πάντα μένουν.

Σας μηνύω να μην διανοηθείτε, ούτε καν να τολμήσετε να με διαγράψετα από μέλος σας.

Τιμώ και οπλισμένη στέκομαι στο πρώτο ταμπούρι της μάχης, τα Ιερά χώματα που μου δόθηκαν και οφείλω να τα παραδώσω, ίδια και ελεύθερα στους.. απογόνους μας. Στους… αγέννητους Έλληνες που.. έρχονται.

Το… ονομά μου, φυσικά και το θυμόσαστε καλά!!!!

Είμαι η Χαρά Κούτρα που από το 2011 που κατήγγειλα τον Παπανδρέου για εσχάτη προδοσία, δεν σταμάτησα στιγμή  να πολεμάω με βόλια τις λέξεις , με προσωπικές απώλειες που λίγοι θα άντεχαν ύστερα από τον πόλεμό τους. Υπάρχω και οπλισμένη καρτεράω, μέσα σε κάθε Ελληνικό μετερίζι που στήθηκε μέσα στην χώρα. Εδώ μωρέ… χτυπούν χιλιάδες Ελληνικές ψυχές!!! Άϋπνη τρία χρόνια τώρα, μπαρουτοκαπνισμένη, βρίσκομαι, στο πρώτο ταμπούρι της..μάχης.

Δεν θέλετε να ξέρετε πόση φωτιά και μπαρούτι βαστάμε μέσα μας!!!!! Γνωρίζω καλά ότι το σύστημα που σας κινεί ωσάν μαριονέτες, δεν θέλει ανθρώπους να.. σκέφτονται και να… συναισθάνονται μέσα σ’ αυτό το… ιλαροτραγικό ΕΜΕΙΣ της Φυλής.

Το σύστημα… ελέγχει εγκεφάλους, συνειδήσεις και.. ζωές. Χειραγωγεί και.. επικροτεί τις… κούφιες “Λογοτεχνικές βραδυές σας”.

Δεν θέλετε εσείς ανάμεσά σας…. επικίνδυνους Λογοτέχνες.

Ελαφρές νουβέλες να.. βραβεύετε, μόνο και ποιηματάκια της.. συμφοράς, για να είστε ήσυχοι ότι το ελεγχόμενο σύστημα… δεν θα σας ενοχλήσει. Αλήθεια πως.. αναπνέεται εκεί μέσα; Πως κοιμόσαστε ακόμη; Γιατί εγώ έχω τρία χρόνια να κοιμηθώ;

Δημοσιεύσατε στα Έντυπα Μέσα Ενημέρωσης ότι κατέχω ένα χρυσό Μετάλλιο και γράψατε στις εφημερίδες, ότι θα έρθετε να μου το απονείμετε στην πόλη μου.

Δημόσια σας δηλώνω και με την ευθύνη που μου αναλογεί φυσικά, ότι εγώ…

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ

ΣΕ ΜΙΑ…. ΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ. !!!

Και σας υπόσχομαι πως μόνη μου αν χρειαστεί θα αποκαταστήσω την μνήμη των νεκρών Λογοτεχνών μας.

Δεσμεύομαι απέναντί σας, πως σύντομα θα σας αντιμετωπίσω.. κατά πρόσωπο. Θα πάρουμε πίσω την… κατεχόμενη.. Ένωση του Παλαμά.

Χιλιάδες Έλληνες ενωμένοι. Είναι η ώρα πια να μας υπολογίσετε.. Δεν έχουμε ζωή εμείς χωρίς Πατρίδα. Χάσατε δυστυχώς και την υστεροφημία σας που λογικά θα έπρεπε να αφήσετε στους νεότερους. Χάνετε κάθε μέρα έδαφος.

Ο Καιρός γαρ.. εγγύς. Ερχόμαστε για να καθαρίσουμε από εκεί μέσα την κόπρο του Αυγεία. Σβήστε επιτέλους αυτούς τους ενοχλητικούς προβολείς, τα… λαμπερά σας φώτα, τα ψεύτικα χαμόγελα ευτυχίας σας και τα ”δήθεν” που μάθατε να φοράτε.

Είσαστε… αξιοθρήνητοι κούφιοι άνθρωποι… που επιλέξατε να συνταξιοδοτήστε, μέσα από ένα ασφαλές και σίγουρο σύστημα… πληρωμής!!!

Σωπάστε επιτέλους… αχρείοι. Αιδώς… αργείοι!!!! Πενθούμε, πεινούμε, πονούμε, αντιστεκόμαστε και είμαστε έτοιμοι πάλι να καούμε σ’ ένα Κούγκι.

Γιατί ξέρετε εμείς οι Έλληνες… είμαστε… θεότρελλοι. ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!!!!!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

ΝΑ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ!!!!

ΧΑΡΑ ΚΟΥΤΡΑ

Αφήστε μια απάντηση