Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙ… “ΕΛΛΗΝΕΣ” !

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

assets_LARGE_t_420_54147185 ΜΕΤΑ ΤΟ… MARGARET CHANT AND JEFFREY PAPANDREOU. Η ΜΑΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ… ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ “ΓΙΩΡΓΟΣ” ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ.. 2,3 ΕΚ/ΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ. ΓΚΡΑΤΣΙΑ ΚΟΣΚΩΤΑΣ!

ΝΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ… “ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ” ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ MARGARET CHANT, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!
Ο ΜΥΣ SABBY MIONIS, Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ Ο… ΕΛΛΗΝΑΣ JEFFREY PAPANDREOU…

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ! Κάποιος συνονόματος του υπερασπιστή της κας Μαργαρίτας Παπανδρέου, διώκεται για φοροδιαφυγή – μαμούθ στις ΗΠΑ!

20121203-213855.jpg

Και αυτή την τρομερή συνωνυμία, αποκαλύπτει η Τρολυμπία.

Σας το έχω πει αγαπητοί μου φίλοι, ότι η λίστα Λανγκάρντ είναι ολόκληρη, μια τεράστια συνωνυμία. Φαίνεται όμως ότι η συνωμοσία της συνωνυμίας, περνά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα, αφού οι πηγές μου στην Αμερική, μ’ ενημέρωσαν για μία τρομερή υπόθεση που ταλανίζει το εκεί ΣΔΟΕ. Το IRS όπως το λένε οι παλιοαμερικάνοι που θα πατάξει το ΠΑΣΟΚ.

Κάποιος λοιπόν με το όνομα Sabby Mionis, αναζητείται για φοροδιαφυγή – μαμούθ Ενός 
εκατομυρίου Δολαρίων Exclamation mark, σε μία υπόθεση με κωδικό 319327706. Η υπόθεση στοιχειοθετήθηκε στις 29/6/2006 και το ακριβές ποσό (τότε) ήταν 957,502 ντόλαρς. Γύρευε πόσο θα έχει πάει τώρα.

Κατά σατανική σύμπτωση, ο κύριος Sabby Mionis, έχει το ίδιο όνομα με τον τ. διαχειριστή fund, που βγήκε χθες με επιστολή του και διέψευδε ότι γνωρίζει την κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου ή οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας Παπανδρέου. Άρα, σίγουρα πρόκειται για συνωνυμία, αφού η οικογένεια Παπανδρέου δεν θα δεχόταν ποτέ στήριξη από μπαταχτσήδες.

Αφήστε που ο ίδιος ο κύριος Sabby Mionis, στην παρέμβαση του συμπλήρωσε ότι δεν είναι δικά του τα λεφτά, αλλά ήταν απλώς ένας ταπεινός διαχειριστής. Άρα δεν υπάρχει περίπτωση ένας απλός εργαζόμενος να χρωστά τέτοιο ποσό στην Αμερικάνικη εφορία.

Άλλη μία σατανική σύμπτωση βεβαίως, είναι ότι το 2006, την χρονιά που η IRS κυνήγαγε τον συνώνυμο, ο πραγματικός Sabby Mionis μετακόμισε στο Ισραήλ. Αυτό το λέμε για να μην πουν κάποιοι κακοήθεις ότι την κοπάνισε επειδή τον κυνήγαγε το IRS.

Αλλά η πλέον σατανική σύμπτωση, είναι αυτό που αποκάλυψαν οι συκοφάντες του Ολυμπία, ότι λίγες ημέρες μετά από την δίωξη του συνώνυμου (25/7/2006), ο γνήσιος Mionis έπαψε να είναι διαχειριστής και τα Funds μεταβιβάστηκαν στην EFG. Απίστευτη σύμπτωση έτσι;

20121203-213520Αφήστε που ένας στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού όπως ο κύριος Παπασταύρου, δεν θα μπορούσε να σχετίζεται με φοροφυγάδες, όταν έχει κάνει τέτοιον τιτανιο αγώνα για να φορολογηθούν οι …φοροφυγάδες της Ελβετίας. Το ότι μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει, είναι και αυτό απολύτως συμπτωματικό.

Το καλύτερο όμως το φυλάμε για το τέλος. Το επίμαχο Fund περιγράφει τις δραστηριότητες του ως: Capital Management Advisors Group S.A (CMAG) is a Luxembourg-based hedge fund sponsor. The firm primarily services family offices, institutions, and high net worth individuals.

Δηλαδή, το φουντ (που λέει και η Μάνια), εξυπηρετεί “οικογενειακές επιχειρήσεις, ινστιτούτα και χάι ιδιώτες”. Ως γνωστόν η οικογένεια Παπανδρέου δεν διατηρεί “οικογενειακή επιχείρηση”, ούτε σχετίζεται με “ινστιτούτα”.Κερδοσκοπικά εννοούμε, όλα τα ινστιτούτα που έχουν είναι μη κερδοσκοπικά. Άρα, ο κύριος Μιωνής έλεγε αλήθεια.

ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ… χωρίς μαλλί ….να λέει ασυναρτησίες με κορύφωση το “είμαι Έλληνας” !!! ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ…

και εδώ είναι το πουλάκι μου !!!

kh-uia.org.il/en/aboutus/struct/world-executive/pages/sabby-mionis.aspx

Sabby Mionis is the co-Chairman of KH Athens and member of KH Endowment and Executive Committees.

Sabby is the founding partner and Chairman of Capital Management Advisors, an investment advisory firm based in Geneva, NY and Bermuda.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ !

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΦΡΥΝΗ;;

……………………………………………………

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ .. ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΗ !!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ ;;;;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ;; ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ή ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ;;;

Λίστα Λαγκάρντ: Όλα τα ονόματα και τα ποσά

( Δείτε τον Σαμπί Μιονίς νούμερο 4 ) και πολλά άλλα… “ελληνικά ονόματα”… Αυτοί είναι Έλληνες !!! Τι… σαν κι εσάς !!

lagarde01Διαβάστε εδώ ολόκληρη την λίστα

……………………………………………………

Εισήγηση για παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ελεύθερος με εγγύηση €30.000 για λίστα Lagarde ο Παπακωνσταντίνου!

Αποκάλυψη σοκ από εισαγγελέα: Δεν με άφηναν να ανοίξω τη λίστα Λαγκάρντ

«ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ»… ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ 5.000 ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙ END ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ή ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

Αφήστε μια απάντηση