ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑ !!! ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΠΑΝΤΟΥ !…
-Αααα !!! εεε !!!!… Γυναίκααααα !!! Πού ‘ναι ο στυλός μωρήηηη !!! Φέρ’ το στυλοοοό κι εκείνο τα χαρτί!!!… Γ@μώ τη τύχη μου… που στο διάλο τα ‘χεις; !!! Τι να κάνω…, γυναίκααα που ‘σαι μωρηηή !!!…….
-Τι ‘ναι ρε ύπνε;… Τι φωνάζεις ρε ακαμάτη;… Ενάμιση χρόνο τώρα σου λέου,.. άκου,… κοίτα,… ρώτα,… μάθε,… κι εσύ μού ‘λεγες αρλούμπες… !!! Τώρα που σ’ έκοψε λόρδα,… τώρα που γουργουρίζει τ’ άντερό σου από την πείνα,…τώρα που δεν έχουμε βρακί να φορέσουμε ξύπνησες ;;;;… !!! Πάλι καλά ρε, που πατήθηκε το κουμπί μόνο του και σε ξύπνησε η φωνή του Αρτέμη !!!…
-Άστα αυτά τώρα και πες μου που θα βρω άκρη !!!…, τι να κάνω,… πες μου ‘σύ, που τα ξέρεις κι εγώ δε σ’ άκουγα…!!!
-Σήκω τώρα από τον καναπέ ρε,… να εδώ στα έχω τόσον καιρό τα έντυπα και σε παρακαλάω να τα διαβάσεις και να υπογράψουμε !!! Κι εσύ μ’ έβριζες και με κορόϊδευες…, άντε μη σου πετάξω την παντόφλα !!!………..
-Εντάξει μωρή γυναίκα…, αλλά να !…, απάνου πού ‘μουνα έτοιμος να ‘πογράψω…, το ‘χα πάρει απόφαση πιά…
-Και ;…
-Να… χμ… πάει καιρός τώρα…, εσύ ‘χες πάει για να μαζέψεις κάνα λάχανο, να λιγδώσει τ’ άντερό μας κι έβαλα ν’ ακούσω ράδιο !… κι έπεσα πάνου ‘κει πού ‘λεγε ‘κείνος ο λιμοκοντόρος για κάτι… ΚΟΙΝΣΕΠ…, για κάτι εταιρείες… είπε, που θα γινόσαντε και να ξεχάσουμε τον Σώρρα, είπε, και ‘κείνα τα 600 που μου ‘λεγες,… και τ’ άλλα για τους δήμους…, κι εμείς να μην κάνουμε τίποτα,… παρά μονάχα να περιμένουμε να φτιάξουν κείνα τα κιντσέπια είπε,… και θα μας ξεχρεώσουνε τα ρεύματα… και τα σπίτια…, μέχρι και πετρέλαιο θα μας έδιναν,… είπε…, ααα !!! κι ότι ‘κείνος είναι, είπε,… να δεις πως το ‘πε…. δεσμός;… δασμός;… ααα ναι !!! ΘΕΣΜΟΣ…!!!!!!!
-Τι έκανε λέει ;;;;;;;;;; !!!!!!!!!!!
-Ναι ρε γυναίκα !!!… κι αφού τον άκουσα, είπα να περιμένουμε να μας λύσουν τα προβλήματα ‘κείνοι…, που να τρέχουμε τώρα ‘μεις… !!!
-Ρε άχρηστε, ρε ανεπρόκοπε, ρε μη σου πάρει ο διάλος τον κερατά κι εκείνον μαζί…, περιμένεις από ‘κείνους τους προδότες…, που αν είχαν μια στάλα τσίπα πάνου τους θα είχαν αυτοκτονήσει…, που κάθησες ρε αχαΐρευτε κι έχαψες σα χάνος ούλες τις αϊδίες, για να μη ξεστομίσω τίποτ’ άλλο…, ρε το γύφτο… ρε το βαψομαλλιά τι ζημιά μού ‘κανε !!! Κι εσύ ρε ρεμάλι ξαναξάπλωσες φαρδύς πλατύς στον καναπέ και περιμένεις τι ρε ;;; !!!
Που πατάγανε πάνου στον Αρτέμη και το ‘παιζαν μάγκες τα καθάρματα…, με τι ρε ;;;!!! Που το ‘παιζαν φίλοι κι αδέρφια και βγήκαν φίδια ;;; !!! Πού ‘παν τα χίλια μύρια για τον άνθρωπο που σου ‘βαλε 600 δις κι είσαι κι εσύ δικαιούχος και μέτοχος και σου φωνάζει να σηκωθείς να πας μαζί του, να ενωθείς με τους άλλους κι εσύ, να βάλεις κι εσύ το χέρι σου… ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ρεεεεε !!!! Θυμάσαι παλιά που το ‘λεγες ;;;
Που σου ‘πε να πας να πιάσεις τον κερατά τον δήμαρχο, που σου ‘ταζε δουλειά και τώρα στρίβει στη γωνία και κοιτάει αλλού να μη σε δει τάχα, να του τρίψεις στη μούρη τα έργα που ‘χουν γίνει σ’ ούλη την Ελλάδα από τα δικά μας λεφτά ρε…, από τα καταπιστεύματα ρε…, να του πεις του δημάρχου να συμφωνήσει με τον Αρτέμη ρε…, να του δώσει το δικαίωμα να πάει να φέρει τα λεφτά μας, τα δικά μας ρε…, που μας τα κρύβουν οι σαπίλες ρε…, που σου πίνουν το αίμα ρε… και ψοφάει το παιδί σου από την πείνα ρε…, να γίνουν τα πάντα ρε…, να δούμε προκοπή και να λευτερωθούμε,… ρε γ@μ@ το βαψομαλλιά τι μου ‘κανε !!! Ρεεεε !!! Ξύπνα ρεεε !!!
Ποιός φρακάρισε το σύμπαν ολόκληρο ρεεε ;; !!! Ο Αρτέμης ρεεεε !!! Που κατάθεσε 100 δις σ’ εκείνο το Του Χου Σου ρεεε !!! Και μετά τους έκανε και μια μήνυση ξεγυρισμένη που τους έβαλε φωτιά στα μπατζάκια τους και τρέχουν σα τα ποντίκια ρεεεε !! Και τι σου είπε ο Αρτέμης ρε άντρα ;; !!! Να πα να κάνεις τη μήνυση κι εσύ, σε ‘κείνο το Του Χου Σου ρε… !!! Να πάρεις κι εσύ συμμετοχή στον πόλεμο ρεεεεε !!! Μάλλιασ’ η γλώσσα μου να στα λέω κι εσύ ρε ευκολόπιστε τα ‘σβησες ούλα μονοκοντυλιά μόλις άκουσες τον ψεύτη !!!
Καλά ρε… τόσο πολύ ξέπεσες ;;;… Μα καλά… εσύ ο… πανέξυπνος;…, εσύ ο… πονηρός;… κουτέ ε κουτέ !!!
Που μου ‘κανες το δύσκολο κι ότι αυτά που σου ‘δειχνα τα αποδειχτικά, τις απαντήσεις υπουργείων στον Αρτέμη τον Σώρρα,… μέχρι και γιου σι σι έμαθα κι εγώ και στα ‘πα ρε άντρα, και δεν τα πίστευες… κι αμέσως έφαγες τη φόλα του γιατρέλ ;;; !!!!
Ου να μου χαθείς… αστέρι μου… πανέξυπνε… !!! Που ‘ναι ρε ;;;
-Καλά ρε γυναίκα, μη βαράς,… εντάξει το παραδέχομαι,… έχεις δίκιο,… δεν έπρεπε… να,… πως να στο ειπώ,… ντρέπομαι γα τον εαυτό μου…, εγώ που κάποτε καμάρωνα που είμαι Έλληνας με μυαλό…, πως ξέπεσα έτσι;… ( τον πιάνουν τα κλάμματα )
-Έλα… ( αλλάζει συμπεριφορά ) σταμάτα ψυχή μου,… σταμάτα…, έλα άντρα μου,… πάρε το στυλό και γράψε και υπόγραψε να τελειώνουμε…!!! Αχ… αν με άκουγες τόσον καιρό θα είχαμε τελειώσει τώρα με τα λυκόρνια που μας πίνουν το αίμα… Έλα καρδιά μου,… δεν μας ζητάει τίποτ’ άλλο ο Αρτέμης… μια τζίφρα,… μια υπογραφή κι ούλα τ’ άλλα άστα σ’ εκείνον…!!! Να πάμε μαζί με τους άλλους κι εμείς να γίνουμε ΕΝΑ, να ενωθούμε,… ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ… και να μαζευτούμε στις πλατείες να κάνουμε συνελεύσεις, όπως τότε,… θυμάσαι που μου τα ‘λεγες ; Εσύ μου τα ‘λεγες άντρα μου… ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ… !!! ΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ !!! ΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΕ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ !!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΣΑΝΙΑ !!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΚΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!! ΕΣΥ ΜΟΥ ΤΑ ‘ΛΕΓΕΣ !!! ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ;;;
-Ρε γυναίκα ( υπογράφοντας ) !!! Αυτό ήταν;… !!! Κάπως νοιώθω…!!! Κάπως ξαλάφρωσα !!!… Γυναίκαααα !!!… Αισθάνομαι το αίμα μου να βράζει, ζεστάθηκε η ψυχή μου !!! 
-Είδες αγαπούλα μου;… Τι έπαθες;…τίποτα !!! Και σκέψου… νοιώθεις έτσι, μόνο και μόνο, που έβαλες μια υπογραφή !!! Σκέψου να ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ κιόλας !!! Σκέψου να κάνεις κι εσύ περισσότερα !!! Που όλα όσα κι αν κάνουμε δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που έκαναν οι ΠΑΛΑΙΟΙ… !!! ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ !!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ !!! Το καταλαβαίνεις ;;;…
-Ναι ρε γ@μώ το φελέκι μου…, το κολλημένο μου κεφάλι,… τόσον καιρό τι θα ‘χα κάνει κι εγώ !!! Θα είχα βγει όξω να λέω και στους άλλους τους κοιμισμένους να ξυπνήσουν,… να μάζευα υπογραφές κι εγώ,… να ‘λεγα κι εγώ ότι αγωνίστηκα για την πατρίδα μας,.. τα παιδιά μας,… ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι… Α ρε ξύλο απελέκητο που ήμουνα,… α ρε το μυαλό μου,… μου ‘φαγαν τ’ αυτιά εκείνα τα κομματόσκυλα του κερατά που μου ‘πόσχονταν ότι αν τους ψηφίσω θα μου ‘διναν δουλειά για κάτι μήνες…, με κοίμισαν και τα λόγια ‘κείνου του κοπρίτη, του λιμοκοντόρου…, πως τον είπες…, γιατρέλ;;; που δεν άκουσα ποτέ να μιλήσει για τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ…, παρά μόνο για ταλμούδ…, για κάτι άσπρους…, για κάποιον μελχισεδέκ… κι ότι οι οβριοί είναι έλληνες !!! Α ρε τα καθάρματα τι πλύση μου ‘καναν…!!!
-Και στο ‘λεγα, στείλτους στο διάολο ούλους !!! Που μου πήγαινες πότε από ‘δω και πότε από ‘κει σαν γύφτουλας να τους παρακαλάς !!! Και σού ‘πα… κόφτο και μην ξανακούσεις εκείνον τον αβραμέλ και τον βαλσαμέλ…!!!
Ποιούς ρε άντρα μου;…ποιούς;;; !!! Τα καθίκια που σου πιπίλιζαν τα ψέμματά τους και σ’ έπιαναν κορόϊδο;;;; !!! Που τα βρήκε ο Αρτέμης τα λεφτά ή ότι θα μας γίνει αφεντικό;;; !!! Άκου τόσους άλλους τι λένε !!!… Εκατομμύρια Έλληνες έχουν υπογράψει και υπογράφουν, πολλοί πάνε κι ορκίζονται, κι όπως μού ‘πανε προχθές οι φίλοι μας που τους πήρα τηλέφωνο, νοιώθουν άλλοι αθρωποι !!! Σα να βράζει το αίμα τους πάλι !!! Σα να ξυπνάει μέσα τους το ντι εν εϊ το ελληνικό και δε νοιώθουν φόβο…, δε σκιάζονται τίποτα πιά !!! Άϊντε πάμε τώρα κι εμείς, άϊντε ρε ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ !!! ΔΕ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ !!! ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ… Θ’ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ, ΘΑ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟΥΝ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ !!! ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΘΗΣΕ ΣΤΑ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!! ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑ !!! ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ… !!!!!!!!!!!!!!
-Γυναίκααααα !!! ( ανατριχιάζοντας)… ΜΑΝΑΑΑΑ… ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !!! Είμαι άλλος άνθρωπος τώρααααα !!! Πάω να ενωθώ με τους άλλους !!! Πάωωωωω !!! Γιούριααααα !!! Τους ακούω που λένε τα λόγια του ΟΡΚΟΥ και τρέμωωωω !!! Αέραααα !!! Λυκόρνιαααα,… καθάρματαααα,…βδέλλες,… σκυλιαααά… ΕΡΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!…
ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ !!! ΞΥΠΝΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΣΑΣ !!!
.
Πλάτων Πισατίδης
…………….
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1
ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ 2

Αφήστε μια απάντηση