ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ !

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣΕλεύθερος Ασκητής  ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ !!!

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΟΛΑ ΠΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΟΤΙ ΔΙΑ – ΘΕΤΩ !!
ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ( ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ D.N.A ( ΔΙΑΝΟΙΑ ) ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A ΕΓΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΘΑΡΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ D.N.A ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ – ΑΚΛΟΝΗΤΟ – ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΟ! ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ( ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΗΣΗΣ ), ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΑ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ !!

ΕΣΤΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΙΔΙΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ !!

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΞΕ-ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ-ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.. ΣΤΟ ΚΕΝΟ..

ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ! ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ.. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ. Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΑΜΑ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ, ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΒΙΩΣΕΙ..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ !

ΚΥΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΜΑ ΑΣΠΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!! ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΤΕ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΑΓΓΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΝΑ ΕΝΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΤΟΝ ΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΥΒΡΙΔΙΑ.. ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΓΑΡ ΤΟ ΦΩΣ ΑΡΧΕΙ! ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΥΠ-ΑΡΧΕΙ ΚΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΜΟ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ,..

ΟΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΟΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΟΣ, ΟΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ! ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΑΙΑ! ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ !! ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΟΥΝ ΤΕ ΟΣΟ ΝΑ ΠΑΛΟΥΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ( ΠΑΡΕΧΟΥΝ ) ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ.. ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΣΤΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ – ΕΛΛΑΝΙΟΣ ;; ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΩΣ ΤΕ ΜΟΝΟΝ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ, ΑΕΝΑΑ, ΑΘΑΝΑΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΜΟΝΟΝ ΕΞΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΕΝΑΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.. Ο ΚΡΟΝΟΣ ( ΧΡΟΝΟΣ ) ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ…

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ! Η ΕΛ-ΛΑΣ ΤΟ ΠΑΝ, ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙ ΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΑΡΧΕΙ !! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΗΓΕΤΗΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΑΡΧΕΙ !!
ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ.. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΘΕΙ ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΘΕΤΙΚΗ ΩΘΕΙ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΑΕΝΑΑ ΕΞΕΛΙΞΗΜΗ..

ΠΑΜΕ ΜΕ ΑΡΕΤΗ, ΔΟΞΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΕ ΑΥΤΗ ΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΕ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!

Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !!!

ΕΡΡΩΣΘΕ ΤΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ! ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.. ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ Ή ΔΕΝ ΩΘΗΣΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΥΚΛΙΚΗ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΡΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝ-ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!! ΚΑΛΗ – ΝΥΧΤΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ – ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ! Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ !! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ  😉  !!
ΤΕ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ! ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ !!! ΦΙΛΙΑ !!

Αφήστε μια απάντηση