ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ(Βενιζέλος) : “Οι τέσσερις αιώνες τουρκοκρατίας είναι για εμάς εθνική κληρονομιά”!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ, ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΩΣ… ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ; 

Σύμφωνα με την Αμερικανική πρεσβεία εις την Αθήνα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ονομάζεται Τούρκογλου [γεννηθείς Τούρκογλου] 

και άλλαξε το όνομά του σε Βενιζέλος!!!….

δείτε κάτω το διαρρεύσαν έντυπο από τα wikileaks

Ά8.  (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has

traditionally been in opposition to Papandreou.  A university

professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee

Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 – and decisively lost.

πηγη>

http://wikileaks.org/cable/2009/10/09ATHENS1535.html

Reference ID

09ATHENS1535

…………………………………………………………….

56456456ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥΒενιζέλος 1image[8]

«Για εμάς, όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η μουσουλμανική, η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς και ως πρώην υπουργός Πολιτισμού είμαι σε θέση να επαναλάβω πως η αναστήλωση και η προβολή των οθωμανικών και μουσουλμανικών μνημείων στην ελληνική επικράτεια είναι μεγάλο πλεονέκτημα, όχι μόνο για την πολιτιστική πολιτική μας και την πολιτιστική κληρονομιά μας, αλλά και για την τουριστική βιομηχανία μας».
Την παραπάνω – ανεκδιήγητη – δήλωση έκανε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι «Turkish TV- Cine5».
Τη στιγμή, δηλαδή, που οι Τούρκοι προκαλούν καθημερινά σε Αιγαίο και Κύπρο, ο κ. Βενιζέλος δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «εθνική κληρονομιά» τους τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής που παραλίγο να αφανίσουν το Ελληνικό Γένος. Μια περίοδο σφαγών και σκοταδισμού, 400 χρόνια σκλαβιάς και αποκεφαλισμών, ο Έλληνας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τα θεωρεί «εθνική κληρονομιά»!
Καλούμενος να σχολιάσει την πρόσφατη δήλωση του αμερικανού υπουργού Ενέργειας για διαμοίραση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Κύπρου και από τις δύο κοινότητες – την ελληνοκυπριακή και την τουρκοκυπριακή – άφησε – αυθαίρετα – «ανοιχτό παράθυρο» στην Τουρκία, δηλώνοντας: «Τα έσοδα παραμένουν πάντα στη διάθεση των Κυπρίων πολιτών και στη διάθεση των δύο κοινοτήτων. Αλλά τα κυριαρχικά δικαιώματα ανήκουν στο κράτος, στην Κυπριακή Δημοκρατία».
Παράλληλα, έσπευσε να… καθησυχάσει την Τουρκία ότι με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων θα κατασκευασθεί τζαμί στην Αθήνα.
«Ναι, σαφέστατα (θα κατασκευαστεί τζαμί). Ένα τζαμί ως δημόσιο έργο, ως δωρεά του κράτους προς τη μουσουλμανική κοινότητα στην Αθήνα. Διότι μιλάμε για μια δημόσια οντότητα, όχι για μια ιδιωτική πρωτοβουλία. Μιλάμε για μια δημόσια νομική οντότητα και για τις σχετικές υποδομές για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών της μουσουλμανικής κοινότητας στην Αθήνα. Αυτό είναι κάτι προφανές και απαραίτητο για κάθε ευρωπαϊκή, σύγχρονη και χωρίς προκαταλήψεις κοινωνία».
Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα…
Διαβάστε ολόκληρη τη – ντροπιαστική – συνέντευξη του κ. Βενιζέλου εδώ
……………………………………………………………..

 

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ… «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΕΠΙΣΗΜΑ!

ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (Βενιζέλος): Ναι, πήρα το Eμπραέρ για να γλιτώσω τις διακοπές μου… (ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΑ)…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΑΣΗ ΣΙΒΑ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, Α.Ο.Ζ., ΚΥΠΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση