ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
———————————————————————- ΜΥΚΟΝΟΣ 8/10/14
ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΕΑΝΘΟΥΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΝΕΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΣΥΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ; ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1750 μ.χ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΩΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ, Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΛΦΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ Α-ΚΟΣΜΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΣΜΗΜΑ-ΚΟΣΜΟ.

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΚΥΡΙΩΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ; ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ(ΣΟΛΩΝ-ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ) ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΝ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΣΠΑΡΤΗ; ΝΑΙ, Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΕΦΗΥΡΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ
ΤΟΝ 19ον ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ (ΙΝΔΙΑ Π.Χ) ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ.

ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 680 Π.Χ. ΣΤΗΝ <<ΡΗΤΡΑ>> ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ <<ΟΡΙΖΕΤΑΙ>> Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..

Η ΣΠΑΡΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΛΕΓΟΝΤΟ <<ΟΜΟΙΟΙ>>. ΤΟ ΝΑ ΛΕΓΟΣΟΥΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΑΝ ΓΕΝΝΙΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΗΣΟΥΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΛΙΤΗΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ.

1. ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.

2. ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ

3. ΙΣΗΓΟΡΙΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.

4. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ= ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.

Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ’ ΑΥΤΑ. ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΟΠΛΙΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

10380907_663488817079266_410308570113722253_n

Αφήστε μια απάντηση