Ο 14χρονος Έλληνας που έφτιαξε τον δικό του εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων!

ΕΛΛΑΔΑ

1932471_777582215645462_8631230849164056482_nΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑΥΜΑ (Δείτε το βίντεο παρακάτω με το επίπεδο της κομπλεξικής δημοσιοκαφρίας και βγάλτε τα συμπερασματά σας) 

Ο 14χρονος Έλληνας που έφτιαξε τον δικό του εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων!

Η ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Χατζή στη λήξη των εκδηλώσεων του 5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής (που συνδιοργάνωσαν στην Καβάλα το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας ΑΜΘ και το ΤΕΙ ΑΜΘ) για να παραλάβει το 2ο βραβείο της φετινής διοργάνωσης, μάλλον έφερε σε αμηχανία τους παριστάμενους στη συνεδριακή αίθουσα του εκθεσιακού Κέντρου “Απόστολος Μαρδύρης” στη Νέα Καρβάλη. Μια αμηχανία, που στη συνέχεια έδωσε τη θέση της στον θαυμασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, αφού ο Δημήτρη Χατζής είναι μόλις 14 ετών, μαθητής στην τρίτη τάξη του 6ου Γυμνασίου Καβάλας. Ο Δημήτρης ασχολήθηκε με τη ρομποτική για πρώτη φορά σε ηλικία 11 ετών και μόλις τρία χρόνια αργότερα κατάφερε να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μόνος του έναν οικιακό εκτυπωτή τρισδιάστατων αντικειμένων, κερδίζοντας επάξια έπαινο και το 2ο βραβείο του 5ου Φεστιβάλ Βιομηχανικής Πληροφορικής.

Ο μικρός επιστήμονας δέχθηκε έναν καταιγισμό συγχαρητηρίων για τη διάκριση που πήρε αλλά κυρίως για το γεγονός ότι αποτελεί λαμπρό παράδειγμα υπομονής, επιμονής, θέλησης, ευφυΐας αλλά και μέτρου.

Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο από την συνέντευξη που πήραν από το νεαρό παιδί θαύμα και απίστευτο κεφάλαιο για την χώρα μας…οι ηλίθιοι δημοσιοκάφροι του Μέγκα…και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για το κομπλεξικό επίπεδο τους…

http://www.megatv.com/koinoniaoramega/default.asp?catid=36085&subid=2&pubid=34044417

Ελληνική Κοσμοκρατορία – Κλείνουμε τις τηλεοράσεις και κρατάμε μακριά από αυτούς τα παιδιά μας…Η τηλεόραση δεν είναι με τους Έλληνες…είναι με τους εχθρούς μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Αφήστε μια απάντηση