ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ E.N.D.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

1011241_1556053741295484_2122894093478575124_nΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ E.N.D.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
Θανάσης Παπαθανασίου: Βίκυ μου, σε ποια φάση βρίσκεται τώρα το ζήτημα με τους δήμους; 
Βίκυ Χαραλάμπους: Όταν κατατέθηκε, θα σας πω και γι’ αυτό γιατί άκουσα πάλι τον πρόεδρο μετά λύπης μου να λέει ότι, αν περιμένετε να έρθουν χρήματα από τους δήμους δεν θα δείτε τίποτα, και ότι είναι όλα λάθος και δεν υπάρχει τίποτα το οποίο και πρέπει να αλλάξουμε διάφορα.
Θανάσης Παπαθανασίου: Ναι, ήταν και αυτό μία απογοήτευση.
Βίκυ Χαραλάμπους: Είναι μια απογοήτευση και δεν υπάρχει τίποτα να περιμένετε και όλα αυτά δεν τα κάναν σωστά και ξαφνικά βρεθήκαν ότι τα κάναν και τα κάναμε. Και ότι υπάρχουν άλλες λύσεις και ότι εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο το σύστημα για αν το φτιάξουμε και όχι να πάμε με άλλον τρόπο. Και μάλιστα ακούστηκε και το τελείως φαιδρό το οποίο έπεσε από τα σύννεφα όταν το άκουσα τον ίδιο τον πρόεδρο να λέει, γιατί δεν έπρεπε να δοθεί και οι δήμοι να πάνε από μόνοι τους λέει για να κάνουν μόνοι τους ότι πρέπει να κάνουν και ότι μόνο έτσι μπορεί να γίνει. Ένα λεπτό σας παρακαλώ, να δώσει την εγγύηση ο Αρτέμης στον δήμο, μα για να δώσει την εγγύηση ο Αρτέμης στον δήμο όπως είναι το νομικό καθεστώς της Ελλάδος πρέπει να εγκριθεί από το συμβούλιο να πάει στο υπουργείο οικονομικών να περάσει από το υπουργείο εσωτερικών να εγκριθεί από το σύνολον και μετά να επιστρέψει πίσω να του πουν, ναι δικαιούσαι να κάνεις οποιαδήποτε δωρεά ή δανειοδότηση. Και όταν αυτό γίνει σημαίνει ότι ο δήμος θα υποχρεούται να επιστρέψει τα κεφάλαια πίσω ο ίδιος. Εμείς σήμερα, και γι’ αυτό στήθηκε και είχε την επιτυχία που είχε και δεν χάλασε μέχρι σήμερα, και θα αφήσω το τι σημαίνει επιτυχία να σας το πω και σιγά σιγά τώρα στο τέλος, ήταν ότι δεν μπορέσαν μέχρι σήμερα τις αποφάσεις που βγάλαν από το υπουργείο, και δεν έβγαλαν αποφάσεις επ’ αυτού αλλά έβγαλαν γενικές και αόριστες να μην μπορέσει να χαλάσει το αίτημα που έχουμε φτιάξει και να είναι σε ισχύ και να είναι τόσο ισχυρό που δεν μπορεί να το χαλάσει κανείς. Είναι η πρώτη φορά στα δεδομένα της Ελλάδος που κατατέθηκε αίτημα και μπορώ να σας πω και στο εξωτερικό που είναι σωστά φτιαγμένο έτοιμο υπέρ του λαού γιατί τα κεφάλαια αυτά βρίσκονται κατατεθημένα στους μητρικούς κληρονομικούς λογαριασμούς του πλανήτη υπέρ του λαού και αυτό το έχετε πει πολύ και έχετε διαβάσει όλοι πλέον για τις αποφάσεις που είχαν παρθεί για την διαχείριση και ακόμα και μετά το ’44 με την Bretton Woods απόφαση και καταγράφηκαν και στο Φ.Ε.Κ. ότι η διαχείριση αυτή των κεφαλαίων γίνεται με συγκεκριμένους τρόπους, όμως το κράτος της Ελλάδος δεν ήρθε ποτέ να βοηθήσει αυτό που κάναμε. Υπήρχαν δύο δεδομένα, αν ήταν ψέματα έπρεπε να μας σταματήσουν και εάν ήταν αληθές έπρεπε να μας βοηθήσουν. Ούτε το ένα κάναν ούτε το άλλο κάναν.
Θανάσης Παπαθανασίου: Οπότε τώρα, λοιπόν ; 

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ

Βίκυ Χαραλάμπους: Λοιπόν εμείς τι κάναμε, καταρχάς εμείς έχουμε καταθέσει ένα μόνο φάκελο τους υπόλοιπους τους κρατάμε γιατί; γιατί έπρεπε να δούμε και να δώσουμε το περιθώριο για αντιδράσεις. Το τέλος του 2013 πριν ακόμα να ενεργοποιηθείτε όλοι και να τρέχετε σε όλους τους δήμους όταν είχαμε λάβει την πρώτη ανάθεση από τον πρώτο δήμαρχο κατατέθηκε στην Αμερική τέλος του 2013, συγνώμη στον παγκόσμιο ελεγκτή και του δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για να υπάρξουν αντιρρήσεις. Περάσαν οι 3 μήνες που είναι ο χρόνος για τις αντιρρήσεις και δεν υπήρξε αντίρρηση, μόλις πέρασε αυτό στοιχειοθετήσαμε την όλη Ελλάδα να τρέχει και να αρχίσει να ζητά από όλους τους δήμους να γίνει το ίδιο, σιγά σιγά ήρθαν και καινούριοι δήμοι, αυτούς δεν τους κοινοποιήσαμε τους κρατήσαμε για μετά, θα τους πάμε τώρα γιατί αφήσαμε να έχουμε τις αντιδράσεις στον πρώτο για αν δούμε την κυβέρνηση τι θα κάνει, τι αποφάσεις θα βγάλουν, να δούμε τις αδυναμίες, να ξανάσυζητήσουμε, να δούμε μήπως χρειάζεται διορθωτικό, κάποια κίνηση κ.τ.λ. αφού είδαμε ότι όλα αυτά δεν είχαν κανέναν αντίκτυπο σαν αυτό που έχουμε φτιάξει και το αίτημά μας προχωρούσε και πάει καλά συνεχίσαμε και πήγαμε τον φάκελο και μάλιστα ο πρόεδρος το γνωρίζει πολύ καλά διότι εγώ του έστειλα όλο το φάκελο με μεταφράσεις από την Ελλάδα στοιχειοθετημένα με σφραγίδες και αναγνωρισμένα τα πάντα και όχι αυτές τις ανοησίες που ακούω να κυκλοφορούν ότι, και ποιος έκανε τις μεταφράσεις και αν είναι ή δεν είναι νόμιμα, όλα αυτά είναι στοιχειοθετημένα μέχρι την τρίχα. Υπάρχει ο φάκελος στα Ελληνικά, υπάρχει ο φάκελος στα αγγλικά, πιστό αντίγραφο, πιστή μετάφραση τα οποία είναι επικυρωμένα από το υπουργείο εξωτερικών με σφραγίδα της Χάγης και το οποίο κατατέθηκε και στην Federal Reserve, και στην World Bank, σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς και αυτό πάρθηκε πρωτόκολλο για να δοθεί και επίσης χρόνος για να δούμε αν υπάρχουν αντιρρήσεις ή όχι. Μετά από αυτό ήρθαν στην Ελλάδα και είχαμε κατ’ ιδίαν συζήτηση και συνάντηση με τους αντιπροσώπους του OITC οι οποίοι ήρθαν και αυτοί με την σειρά τους να ελέγξουν εάν αυτό το οποίο έχει ακουστεί και κατατεθεί είναι αληθή τα στοιχεία ή όχι. Ήρθαν και κάναν και αυτοί έναν έλεγχο. Κατατέθηκε και εκεί ένας άλλος φάκελος ο οποίος δόθηκε από μένα προσωπικά πάλι με τα στοιχεία κλειδωμένα, τα πάντα όπως πρέπει να είναι με τους κωδικούς, τα πάντα κ.τ.λ. και δόθηκε προς έλεγχο. Αφού τελειώσαμε με αυτό ενημερώσαμε εμείς και άλλες χώρες, οι οποίες χώρες έχουν ενημερωθεί για την κίνηση αυτή που κάναμε και υπάρχουν εξελίξεις οι οποίες θα φανούν και αυτές σιγά σιγά. 
Θανάσης Παπαθανασίου: Άρα η διαδικασία είναι σε πολύ καλό δρόμο, προχωράει και αναμένουμε τα αποτελέσματα. 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Βίκυ Χαραλάμπους: Βεβαίως και είναι σε καλό δρόμο και όχι μόνο είναι σε καλό δρόμο είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, γιατί; γιατί αν υπήρχε οποιοδήποτε μεμπτό σημείο μέχρι σήμερα θα είχαν ακυρωθεί. Θα είχε βγει μία ανακοίνωση παγκοσμίως από το συμβούλιο των 300 ότι αυτός ο φάκελος είναι άχρηστος και δεν υπάρχει και δεν ισχύει, ήταν το πρώτο που θα έκαναν. 
Θανάσης Παπαθανασίου: Μία ερώτηση που έρχεται ας πούμε και πιο συχνά αυτές τις μέρες είναι η εξής, γιατί ο Αρτέμης εφόσον έχει τα εργαλεία του, έχει τα κεφάλαιά του τι την χρειάζεται την E.N.D. γιατί δεν προχωράει από μόνος του, γιατί δεν προχώρησε μόνος του; 

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ END – ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Βίκυ Χαραλάμπους: Θα σας πω το εξής, εγώ προσπάθησα να σας πω προηγουμένως ότι η E.N.D. μέχρι σήμερα έχει κάνει τον αγώνα της παράλληλα, συνοδεύοντας τον αγώνα και δεν έχω να πω τίποτα εναντίων, αλλά δεν είναι ότι χωρίς την E.N.D. δεν γινόταν γιατί και τα εργαλεία είναι του Αρτέμη Σώρρα και οι μελέτες και τα εργαλεία και τα πάντα όπως έχουν στηθεί είναι του Αρτέμη Σώρρα γιατί; γιατί έπρεπε να απομονωθεί να μπορέσουμε σε περίπτωση προβλήματος η E.N.D. να μην φέρει ευθύνη διότι η E.N.D. είναι συμβουλευτικός οργανισμός και τις συμβουλές θα τις δώσει όταν πλέον θα τις έχουμε δώσει, άστο τώρα που βοηθάμε, όλοι βοηθάμε, όπως βοηθάνε όλοι οι Έλληνες ετοιμαζόμασταν ενεργοποιούμασταν. 
Θανάσης Παπαθανασίου: Τι τον ήθελαν αυτό τον οργανισμό δεν μπορώ να καταλάβω, να βοηθήσει ο κάθε ένας όπως μπορεί. Εγώ για να βοηθήσω ήθελα έναν οργανισμό ρε παιδάκι μου δηλαδή; 
Βίκυ Χαραλάμπους: Μα δεν έγινε μέσω του οργανισμού, εσείς ακούσατε ποτέ ότι το χρηματοφυλάκιο ήταν του οργανισμού; Εγώ κοιμόμουν με το κεφάλι μου ήσυχο, να σας πω και το εξής εγώ σαν Βίκυ, και σαν άτομο και σαν πολίτης σκεπτόμενη όπως σκέπτομαι συνέχεια, εάν είχα απέναντί μου έναν οργανισμό να κάνει σύμβαση με την κυβέρνηση θα ήμουν η πρώτη που θα έλεγα ότι δεν δέχομαι. Γι’ αυτό δεχτήκαν όλοι πολύ καλά, γιατί το φυσικό πρόσωπο ελέγχεται ανά πάσα στιγμή, το ότι υπογράψει είναι το έγγραφο και όχι ότι έχει από πίσω του εμάς δεν μας ενδιαφέρει γιατί και να έχει από πίσω του θα ελέγξεις αν το πληρεξούσιο είναι σωστό, αν είναι νόμιμο, αν έχει όρους. Εάν δεν έχει όρους και είναι κατατεθημένο σωστά και δεν έχει χρονικά πλαίσια και δεν έχει περιορισμούς σημαίνει ότι το πληρεξούσιό του, του δίνει το δικαίωμα να είναι αυτός το εργαλείο και να καταθέτει ότι θέλει, να το κάψει αν θέλει. Άρα δεν με ενδιαφέρει εμένα αυτό που ασχολούνται όλοι που βρήκε τα λεφτά και να με κατηγορούν κιόλας ότι είπα, δεν απάντησα μέχρι σήμερα, και αν λένε ότι δεν απάντησα από πού βρήκε τα λεφτά. Από την στιγμή που ο Αρτέμης Σώρρας στο όνομά του το πληρεξούσιο είναι ανέγκλητο πρώτον διαρκείας που σημαίνει αν αύριο έχει αλτσχάϊμερ η υπογραφή του η χθεσινή ισχύει μέχρι την μέρα που θα πεθάνει και από κει και πέρα παίρνει το κληρονομικό δίκαιο και σημαίνει η συνέχεια είναι πλέον σε τι έχει αφήσει σε κληρονομιά παρακάτω ποιες είναι οι δικλίδες ασφαλείας, αυτά έπρεπε να ελέγχουμε ! Το να σας πω ή να μην σας πω αν ήρθαν από το διάστημα ή δεν ήρθαν από το διάστημα, είναι τεχνολογίες ή δεν είναι τεχνολογίες, ή είναι του χ, του ψ, του ν, δεν με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει να ελέγξω το πληρεξούσιο και δεύτερον εάν οι χειρισμοί του Αρτέμη Σώρρα είναι εντάξει που και αυτό δεν με ενδιαφέρει και πάλι διότι θα δω το έγγραφο και αν η υπογραφή του που θα βάλει είναι γνήσια και τι έγγραφο υπογράφει, άρα αν το έγγραφο που υπογράφει δεν το υπογράφει ο Αρτέμης Σώρρας γιατί το έφτιαξε μόνος του, εννοείται ότι εμείς παρακολουθούμε το φτιάχνουμε το ελέγχουμε το φτιάχνουμε από όλες τις πλευρές να μην έχει κενό και το φτιάχνουμε εμείς του κέντρο γιατί δεν είμαστε Αρτέμης, δεν είμαστε κράτος, είμαστε στην μέση, πρέπει να προστατευτούν τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των πολιτών μέσα από αυτές τις πράξεις. Βεβαίως δεν θα πάθει ζημιά το χαρτοφυλάκιο και από την άλλη δεν θα πάθει η κυβέρνηση, αλλά εμείς στην μέση έπρεπε να δούμε ότι υπάρχει διαύγεια, ότι όλα θα γίνουν σωστά με τον νόμο, ότι θα υπάρχουν συνέχεια, ότι δεν σταματάν, υπάρχει, δεν υπάρχει Αρτέμης και όλα αυτά έπρεπε να γίνουν σωστά και κάθε νομικός μπορούσε να καθίσει αν είχε οποιαδήποτε καλύτερη πρόταση να κάνει, να την κάνει γραπτώς για να την σκεφτούμε και να δούμε τι αλλαγές χρειάζεται να γίνουν. 

ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ

Άρα, αν είναι φυσικό πρόσωπο, διότι εμείς μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, η κατάντια της χώρας έχει φτάσει εδώ που έφτασε γιατί οι συμβάσεις δεν γίνονται με φυσικά πρόσωπα αλλά με εταιρίες, με οργανισμούς, με Μ.Κ.Ο. . ΟΙ Μ.Κ.Ο. ή ο οποιοσδήποτε οργανισμός δεν μπορεί να ελέγχει στο πίσω του ποιος είναι, γιατί κάποια στιγμή για να έχεις ανάθεση ως διαχειριστής της Μ.Κ.Ο. που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι ο πρόεδρος, και πείτε ότι αύριο έρχονται και λεφτά να μπουν σε έναν οργανισμό και πείτε ότι υπάρχει μία διαχείριση από τον πρόεδρο, ο πρόεδρος ενός οργανισμού που είναι διαχειριστής της εταιρίας εάν υπάρξει απόφαση των μελών για καθαίρεσή του αυτό μπορεί να συμβεί και ο ίδιος δεν μπορεί να παρέμβει.

Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Θανάσης Παπαθανασίου: Ωραία, γιατί δεν τον παρατάει τώρα λοιπόν να προχωρήσει, να κάνει αυτό που είναι να κάνει. Τι είναι αυτό το πράγμα δηλαδή τώρα που δεν το τελειώνει κατάλαβες; 
Βίκυ Χαραλάμπους: Μα σας εξηγώ, εμείς ούτως ή αλλιώς δεν άλλαξε κάτι από την πορεία. Ούτε αυτά που καταθέσαμε μπορούν να αλλοιωθούν και μάλιστα και ο ίδιος ο πρόεδρος στην τελευταία του ομιλία είχε πει ότι, συμφωνώ απόλυτα με έναν πολίτη ο οποίος είχε πει κάτι ότι τι γίνεται με τα έγγραφα κ.τ.λ. , λέει ότι, όλα εκείνα που παρουσιάστηκαν στον Ελληνικό λαό είναι αληθινά η διαχείρισή τους είναι το πρόβλημα λέει οι διαχειριστές αναλαμβάνουν το ρόλο του ιδιοκτήτη είναι κλασικό σύνδρομο των Rothschild και τελικά των Σιωνιστών. Αυτό, για μένα είναι, εντάξει δεν θέλω ούτε καν να το συζητήσω έτσι. Η ουσία είναι οτιδήποτε κατατέθηκε είναι τόσο καλά κλειδωμένο που δεν μπορεί να χαλάσει ρε παιδιά είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν, είτε ο ένας είτε ο άλλος. Αλλά στην ουσία εμένα δεν με ενδιαφέρει, εμένα με ενδιαφέρει να δω εάν η πράξη αυτή που κάναμε μέχρι τώρα είναι σωστή ή όχι .
Θανάσης Παπαθανασίου: Εν πάση περιπτώση, μου λες λοιπόν ότι μια χαρά είναι το εργαλείο των δήμων, προχωράει, το έχετε σε πάρα πολύ καλό δρόμο και το ελέγχετε κ.τ.λ. οπότε είναι ένα εργαλείο το οποίο υπάρχει, είναι εν ενεργεία και μπορούμε να συνεχίσουμε να το δουλεύουμε
Βίκυ Χαραλάμπους: Χωρίς αμφισβήτηση
Θανάσης Παπαθανασίου: Τέλεια, να πάμε τώρα στο άλλο εργαλείο που είναι τα 600 δις. Ξέρουμε γιατί δεν τα παίρνουν, φοβούνται τον έλεγχο, έχουν όλοι λερωμένη την φωλιά τους, δεν θέλουν να κάνουν έλεγχο κ.τ.λ. . Μαζέψαμε κάποια ψηφίσματα, αυτά τα ψηφίσματα είναι ανάγκη να είναι 2 εκ. 3-4 ; εμείς είμαστε 100.000, 200.000 Έλληνες και θέλουμε να πάμε στον υπεύθυνο, στον αρμόδιο και να του πούμε, εμείς οι 200.000 Έλληνες, ας μην έχουν πιστοποιηθεί περισσότερα, θέλουμε εν πάση περιπτώση να μας δώσεις μία απάντηση βρε αρμόδιε εισαγγελέα, ή τι είσαι εσύ, γιατί δεν το κάνουμε αυτό; είναι άλλο ένα ερώτημα δηλαδή πάνω στα ψηφίσματα, γιατί και εμείς εδώ μαζέψαμε χιλιάδες ψηφίσματα, κάναμε αγώνα, θέλουμε να ξέρουμε που είναι γιατί είναι, και δεν θα το ρωτάγαμε με τόσο πάθος αν μπορεί να λέγεται πάθος αυτό εάν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες.

ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΠ’ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Βίκυ Χαραλάμπους: Να το πω και αυτό Θανάση και δεν πειράζει όλες οι ερωτήσεις χρειάζονται δεν πειράζει, η ερώτηση είναι εύλογη, η απάντηση είναι ως εξής, ο λόγος που είχαν κατατεθεί από την αρχή αυτά τα 600 δις, πέραν του τεχνικού θέματος που ήταν όντως για να σταματήσει η πτώχευση τότε στο χρονικό πλαίσιο που θα είχε γίνει, ο τρόπος που έγινε, ενημερώθηκε το Αμερικάνικο δημόσιο, δεν υπάρχει αμφισβήτηση το πώς έγινε και τι σημαίνει αυτό το κεφάλαιο το οποίο είναι κατατεθημένο μέσω των χρεογράφων υπέρ της Ελλάδος. Όλα αυτά που έγιναν δεν μπορεί να τα χαλάσει κανένας, έγινε. Ότι κατόπιν έγινε η μήνυση προς την κυβέρνηση το οποίο προχωράει και αυτό. Βέβαια έχουμε να κάνουμε με ασυλίες, έχουμε να κάνουμε με άλλα θέματα αλλά άσχετα με αυτό υπήρξε το θέμα αν δείτε του Τ.Χ.Σ. ήταν η συνέχεια του πρώτου. Το Τ.Χ.Σ. όταν ξεκίνησε ο Αρτέμης να καταθέσει την πρόταση χρηματοδότησης για τις τράπεζες, όλα αυτά είναι συνέχεια του που ξεκίνησε ο προηγούμενος φάκελος, δεν ήρθαν ξαφνικά όλα από το μηδέν. Άρα κυβέρνηση αφού έχεις επανδρώσει όλο σου το σύστημα να μη μπορείς να αφήσεις να γίνει τίποτα ερχόμαστε τώρα με τον ιδιωτικό φορέα του Τ.Χ.Σ. που έγινε με όλες αυτές τις σκιώδης πλέον κινήσεις και οι οποίες επιβαρύναν για ακόμα μία φορά τον Ελληνικό προϋπολογισμό και έγιναν όλες αυτές οι παρανομίες αν θέλετε, οι οποίες σιγά σιγά έχουν στοιχειοθετηθεί και είμαστε έτοιμοι πολύ σύντομα ελπίζω να τελειώσουμε με αυτό το τεράστιο κεφάλαιο του τι συνέβηκε μεταξύ κρατικών εγχύσεων Τ.Χ.Σ. και κυβέρνησης αλλά και τραπεζών ή κρατικών εγγυήσεων και απευθείας στις τράπεζες το οποίο αυτό ο Αρτέμης αφού είδε την κίνηση που έγινε με την πώληση των μετοχών της Eurobank ήρθε και λέει, ιδιωτικός φορέας τώρα δεν έχει ασυλίες, καταθέτουμε την πρόταση η οποία είναι για εξαγορά κεφαλαίου το οποίο έχει καταθέσει η κυβέρνηση των εγγυήσεων στο Τ.Χ.Σ. για να μπορέσει να μειωθεί τουλάχιστον το δάνειο της κυβέρνησης κατά 50 δις που είναι αυτό που έχει δώσει ως εγγυήσεις το Τ.Χ.Σ. αλλά και την ίδια στιγμή επανδρώνεται το θέμα των τραπεζών μπαίνει στην οικονομία κεφάλαιο για να μπορέσει να κοινοποιείται κεφάλαιο και να αρχίσει να φαίνεται και η αλήθεια, άρα αυτό αν γίνει σημαίνει ότι την ίδια στιγμή έρχεται και η λύση των 600, διότι δεν τα πειράξανε τα 600 είναι επιπρόσθετα αυτών των 100. 

Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Τι έγινε όμως στην πορεία, κατατέθηκε η πρόταση εξωδίκως και δεν το έλαβαν υπόψιν τους, κάναν ότι δεν το έλαβαν, μετά έρχεται η δεύτερη εξώδικη δήλωση η οποία κατατίθεται ξανά η προσφορά και κοινοποιείται προς την Τρόικα και την κυβέρνηση γιατί είναι και οι άλλοι 2 που επανδρώνουν το διοικητικό συμβούλιο , δεν γίνεται τίποτα. Έρχεται μετά από 15 ημέρες και καταθέτει την μηνυτήριο αναφορά εναντίων της Τρόικας, εναντίων του Τ.Χ.Σ. της διείσδυσης κ.τ.λ. και δη της διευθύνουσας συμβούλου η οποία ήταν η καθήλην υπεύθυνη στο να παίρνει τις αποφάσεις και να μπορεί να πάρει το βάρος της επιχείρησης. Αφού έγινε αυτό ξεκινήσαμε όπως είπαμε να στοιχειοθετήσουμε το τι συνέβη και με το θέμα των τραπεζών για να μπορέσουν οι πολίτες σε όλα τα πρωτοδικεία της χώρας να αρχίσουν αυτές τις κινητοποιήσεις σαν πολίτες πλέον όχι σαν Αρτέμης. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πρόταση που δόθηκε από τον Αρτέμη να έρθουμε και να δώσουμε εμείς πλέον ώθηση στο γιατί δεν ελέγχεται η πρόταση του Αρτέμη από την μία, δεύτερον τι έγινε με τις τράπεζες, πόσο χρηματοδοτήθηκαν οι τράπεζες. Εμείς για να στηθεί όλο αυτό υπήρξε η κίνηση του να βρεθεί καταρχάς το Φ.Ε.Κ. να στηθεί με την τωρινή του μορφή. Το Φ.Ε.Κ. του Τ.Χ.Σ. έχει πάρει 17 διαφορετικές τροποποιήσεις, μόνο για να το δείτε τροποποίηση στην τροποποίηση είναι ένας δαίδαλος γιατί φτάνεις στο τέλος της τροποποίησης και βλέπεις ότι άλλαξε ο νόμος και πας να βρει τον νόμο και άλλαξε ξανά και πας να βρεις μετά και ξανά γίνεται η τροποποίηση άρα είναι ένας λαβύρινθος που μόνο για αν το στήσεις αυτό χρειάζονται τεράστιες πληροφορίες πολλά άτομα και συνεχώς να μην κάνουμε άλλη εργασία από το να βρούμε όλα αυτά τας στοιχεία, και τα στοιχεία μετά το 2011 δεν τα βρίσκουμε και πουθενά καταχωρημένα με τέτοιον τρόπο που να μπορέσουμε να, ενώ τα βρήκαμε μέχρι το 2011 από το 2011 και μετά υπάρχει ένα κενό και ούτε μέσα στους ισολογισμούς τα βλέπουμε καθαρά, τυπώνουμε τους ισολογισμούς, τυπώνουμε τις αποφάσεις του υπουργείου οικονομικών δηλαδή πάμε να κάνουμε σειρά του παζλ για αν μπορέσει να βγει ένα αποτέλεσμα που όταν το καταθέσουμε να μην μπορεί πλέον να πέσει. 

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠ’ΤΗΝ Ε.Ν.D.

Διότι ξεκινάμε μία πορεία στην οποία θα πρέπει να έχουμε και άλλα στοιχεία στα χέρια μας κι αυτό σας ενημερώνω δεν έγινε κάτι από πλευράς E.N.D. πάλι από την Ελλάδα γίνεται με όλη την ομάδα η οποία είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ να μην κάνει άλλη δουλειά και ακούμε μόνο κουβέντες οι οποίες γιατί δεν βγήκαν ακόμα άρα συμβαίνει κάτι, άρα γιατί, γιατί, σε όλα τα γιατί υπάρχουν απαντήσεις άρα σε αυτά τα δεδομένα έρχεται το Τ.Χ.Σ. τώρα που σας λέω ότι γίνεται πολύ καλή δουλεία στο να επανδρωθεί αυτό το αποδεικτικό στοιχείο της προδοσίας και της εσκεμμένης αν θέλετε ενορχηστρωμένης κίνησης της κυβέρνησης προς και της Τρόικας αλλά και των τραπεζών μέσα στο σύνολο που έγιναν των κινήσεων στην κυβέρνηση και η κυβέρνηση το πώς αντέδρασε και το πώς αποδέχτηκε όλες αυτές τις παράνομες κινήσεις να είναι τόσο καλά στοιχειοθετημένο που θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο πλέον να πέσει. Και ενώ ετοιμαζόμασταν σ’ αυτό και πραγματικά σας λέω φτύνουμε αίμα , κανένας δεν πήγε διακοπές, να είμαστε από το πρωί μέχρι του βράδυ για αν μπορέσουμε να το αντέξουμε να γίνει αφιλοκερδώς και όλοι μαζί με το κεφάλι κάτω και χωρίς πολλά, πολλά ξαφνικά βλέπουμε όλο αυτό που μας δίνει μια σφαλιάρα το οποίο φεύγουν όλα στον αέρα σάμπως και τίποτα δεν υπήρξε……… Άρα και το θέμα των 600- πάω πίσω στην ερώτησή σας, γιατί δεν πάμε να τα απαιτήσουμε- θα πάμε να τα απαιτήσουμε. Αυτές όλες οι υπογραφές οι οποίες έχουν παρθεί, μετά την κατάθεση των μηνύσεων του ΤΧΣ, το επόμενο που θα γίνει είναι η απαίτηση του ελέγχου, γιατί πρέπει να πάμε σιγά σιγά δεν μπορούμε να τα πάμε όλα την ίδια ώρα. Γιατί στήνουμε, υπάρχει μία στρατηγική, η οποία στρατηγική, λυπάμαι που θα το πω και πάλι, δεν έγινε από την END. Και βλέπετε ότι η στρατηγική είναι πάρα πολύ προσεγμένη. 
Ξεχάσαμε και ένα θέμα, το θέμα της Ανατολής. Ακόμα και εκεί είδαμε να λέει ο πρόεδρος- και εκεί πάλι κάθομαι και λέω δεν είναι δυνατόν να ακούμε αυτά τα πράγματα από το στόμα ενός προέδρου που είναι εκεί πάνω -ότι ο Αρτέμης να μας πει αν έχει τον έλεγχο των μετοχών και να αφήνει υπονοούμενα, πάλι γκρίζες ζώνες, ενεργοποιήθηκαν,λέει, με τον Γεωργαντζά και τον Καριώτη, ουδέποτε τις παρέδωσε, δωρεά του αέρα…
Δημοσιογράφος: Για τις μετοχές της Ανατολής τώρα μιλάμε;
Χαραλάμπους: Ναι, σας το λέω κι αυτό γιατί όλα συνάδουν, όλα θα κλειδώσουν στο τέλος το ένα μαζί με το άλλο. Όλες οι κινήσεις που έγιναν, η στρατηγική είναι ότι το ένα, παρόλο που φαίνονται ανεξάρτητα, πρώτο δεύτερο, τρίτο, δεν αλλάζει το δεδομένο ότι το σύνολο θα αγκιστρωθεί το ένα πάνω στο άλλο για να γίνει το σπάσιμο. Γιατί πρέπει να αποδειχθεί τι έγινε με τις τράπεζες, η προδοσία, όλα αυτά που γίνονταν στο παρελθόν με την Τράπεζα της Ανατολής, τις πτωχεύσεις της Τράπεζας, οι μέτοχοι των τραπεζών. Όλα αυτά που έγιναν ήταν στόχος να δείξουμε ότι επαναλαμβάνεται η ιστορία σήμερα, ότι είναι εσκεμμένο, ότι είναι ένα μεγάλο πλάνο που γίνεται από το παρελθόν και δεν είναι σημερινό, με στοιχεία όμως που να μην μπορεί κανένας να πει τίποτα. Και λέει ο Μανόλης ότι ο Αρτέμης δεν έχει τον έλεγχο των μετοχών, μα εγώ απ τις μετοχές όταν γνώρισα τον Αρτέμη, πολύ πριν συσταθεί η END TO 2011, εγώ με τον Αρτέμη είχα γνωριστεί πολύ νωρίτερα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ 20-10-2014
https://www.youtube.com/watch?v=U1U9che3-Q8&feature=youtu.be
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Μνημοσυνη

Αφήστε μια απάντηση