ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

END ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε4 ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

LAMBRAK-VALSAMAK

ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !12388_1426029690975516_1288559917_n
<<<<<< Ε Λ Λ Α Σ το Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο ΣΟΥ >>>>>>>
ΑΠΟΨΕ 20 – ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΠΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΥΦΗΜΟΥΣΑΝ ΕΙΠΕ :

– 1 ] ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΡΡΑ !!! 

– 2 ] ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΓΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

– 3 ] ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΤ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ !

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EI END ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ

– 4 ] ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝΤ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ !!

[ΝΤΟΚΤΩΡ ΕΛ…Αυτή τη δύναμη λοιπόν πρέπει να την αντιληφθεί ο Δήμαρχος. Όποιος Δήμαρχος ενδιαφέρεται, μπορούμε να στείλουμε ένα κλιμάκιο ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας να του εξηγήσει, να του δώσει τα έγγραφα τα οποία χρειάζονται, ούτως ώστε ο Δήμαρχος πλέον να λειτουργήσει. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι το εξής: Ο Δήμαρχος πρέπει να έχει την ψυχή να πάρει στα χέρια του, στους ώμους του όλη την Ελλάδα! Πρέπει, εκτός από τον δήμον δηλαδή, με την υπογραφή του αυτή που δίνει ο Δήμαρχος, ουσιαστικά παίρνει στους ώμους του το σύνολο του Ελληνικού λαού διότι συμβάλει στην απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από το χρέος οποιασδήποτε μορφής, Δημοσίου ή ιδιωτικού χρέους. Σας εξήγησα το μηχανισμό, είναι απλούστατος, είναι νομοθετημένος από τον ΟΗΕ και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα. Σε αυτό το σύστημα η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα, αλλά είναι δύσκολο να κατέβουν. Είναι παρά πολύ δύσκολο να κατέβουν αν δέν υπάρχει κάποιος Σώρρας ο οποίος θα βάλει ενέχυρο την περιουσία του επειδή το Ελληνικό ομόλογο δεν είναι πλέον φερέγγυο, άρα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει με μια φερέγγυα εγγυοδοσία και να βάλει τη δικαιοδοσία τη φερέγγυα για να κατεβούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο Αρτέμης Σώρρας!..]

– 5 ] ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ “ΟΜΙΛΟ”…ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

– 6 ] ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΕΚΘΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ !!!

– 7 ] Η ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΘΕΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ……. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ [ μεταβιβασης ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ……. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑ [ γιατι ο σωρρας δεν ηξερε ουτε οτι υπαρχει ουτε κατα που πεφτει ] ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΟΔΟΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ [ Ο ΣΩΡΡΑΣ ] ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ . ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ Η ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .. ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ . ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΙΟΛΑΣ !!

“ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ”

– 8 ] Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗ- ΔΙΚΗΓΟΡΟ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ- ΚΑΙ 2 ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !! ΤΟ ΔΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ !

– 9 ] ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 4 ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ !!

– 10 ] ΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ [ οπως ξερω εγω … ο Μανωλης Λαμπρακης ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ !!
ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ ΣΩΡΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! [ που ‘σαι παπαδοπετρακη να τον χαρεις ] 

– 11 ] ΕΓΩ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΖΕΡΒ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!

– 12 ] ΕΓΩ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI END ΜΕ ΤΟΥΣ 15000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..
.. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ .. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
.. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.. ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 
. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΗΛ .
…. ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΤΗ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ .ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ 
… ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ …. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ … ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ….. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ ΜΕ ….. ΚΝΙΤΣΕΠ !!!

Αφήστε μια απάντηση