Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΑΡΙΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ… ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

1782149_223768047829367_26443175_nVasilis Theodoropoulos ΧΑΡΙΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ…….
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝ. Σ .ΕΠ………..ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥ.
ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΝΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΑΦΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΟΥΝ ΕΠ΄ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΚΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ. 
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙ-END ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΙΟΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ. 
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΝΑΣ ΜΗ.ΚΥ.Ο ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ , ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ , ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ.
ΝΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ;
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ TI ΚΑΝΕΤΕ ; ΝΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡIΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
“ Οι ψυχοτρονικές επιθέσεις αυτή την στιγμή αφορούν 3 ομάδες, κυριότερες ομάδες, την ηγεσία της Ρωσίας, την ηγεσία της Κίνας και την ηγεσία της END. Προς θεού δεν θέλω να ακουστεί αυτό σαν κομπορρημοσύνη σας το λέω όμως επειδή το γνωρίζω καλώς. Αυτές οι τρεις δυνάμεις είναι εκείνες οι οποίες εάν συνεργαστούν θα επιφέρουν την αλλαγή στον πλανήτη χωρίς καταστροφή γι’ αυτό βάλλονται ψυχοτρονικά πάντα αυτές οι τρεις οντότητες.”
ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ & Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 11-06-2014
Η ΕΝD ΠΟΙΑ ΕΝD ; ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ; ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ; ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΩΝ ΜΗΠΩΣ ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΙ-ΕΝD ; ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ. 
Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

Υ.Γ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ 17/10/2014
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ F/B ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΦΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ; ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ; 
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ,,ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΙΡΩΝ.!!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ;

……………………………………………………………………………………

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Αφήστε μια απάντηση