ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ “ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

ΣΥΜΠΑΝ
383880-galaxy_string_4Αλέξανδρος Μακεδόνας

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ “ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ“ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛEΕΙ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ, ΣΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ, ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2002, ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ VIDEO, ΑΠΟ 1.00 ΜΕΧΡΙ 1.24, ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΛΑΝΗΤΗ, (ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΔΙΔΥΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΖΩΗ!!! ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ – ΗΛΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΤΙΑΣ – ΗΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΙΔΙΑ, 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 365 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΟΥΡΑΝΤΙΑ. 
ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ VIDEO, ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ VIDEO, ΑΠΟ 8.15 ΜΕΧΡΙ 9.12, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ‘ΔΩΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, (ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΡΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ)!!! 
ΑΡΑ, Ο ΓΙΟΛΒΑΣ ΕΙΠΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟN ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΟ…

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2002!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 – 7 -2013, (ΔΗΛΑΔΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!!) ΟΡΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA:

ΔΕΣ ΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ GOOGLE, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

http://www.deite-to.com/βίντεο-της-nasa-έχει-αναστατώσει-τους-επι/2413

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ NASA ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ:

“Πριν απο 2 μέρες, (δηλαδή στις 5/7/2013), πήραμε φωτογραφίες απο το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πισω απο το Ηλιακό στεφάνι.
Μετά απο αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός ( ονομάστηκε Πλανήτης Χ ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς απο τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.
Η απόσταση του απο τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η αποσταση γής και ήλιου με αποτελεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την γή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον “δούμε” μέχρι σήμερα.
Προκειται για έναν “δίδυμο πλανήτη” της γης.

Στο βίντεο που λάβαμε απο το διαστημοπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οπόια συνδέει μεσω ακτίνων λειζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.“

Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσιστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας απο ότι πιστευαμε!

Μετα τιμής

Dr Richard Andersons
Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3
N.A.S.A
7/7/2013

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΓΙΟΛΒΑΣ ΤΟ 2002 ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, (ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ), ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ VIDEO, ΟΤΑΝ H NASA ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 5/7/2013;!!!!!!!!!!

ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ; 

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ “ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ“; 

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ. 
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ Η ΌΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ , ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ – ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ 5η ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ).
ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΕ 2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΟΥΝ ΩΣ ΚΥΚΛΟ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ:

http://ellania.pblogs.gr/2011/03/zoyme-se-deka-diastaseis-alla-den-to-antilambanomaste.html

ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ “ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ“, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ, (ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ). ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ!!!! 

ΕΤΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: 

ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, Ή ΧΑΖΑΡΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, Ή ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ! 

Αφήστε μια απάντηση