ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΕΙ END

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

4591_4263_4051_dei11_1Penelope Bona: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΤΗΝ –ΔΕΗ–ΣΕΡΡΩΝ

— ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ…Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ … —ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ EI END–…ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΟΣ..ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ…ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ….ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΜΕ ΣΤΟΧΟ-ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ…..
–Η ΟΜΑΔΑ EI END ΣΕΡΡΩΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ — ΔΕΗ–ΣΕΡΡΩΝ….ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ… ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, –ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ– ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ,…κλπ

— 1η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ. Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΔΕ 4 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ…. ΤΗΛ. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ…. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ : α) ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ….–ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ–ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ…–ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ– β) ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ .. γ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ…. δ) ΔΕΝ ΛΑΒΑΝΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ….ΔΙΟΤΙ ΗΣΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ. ….ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ….

–ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ…ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ.

— 2η ΕΠΙΣΚΕΨΗ…..ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΑΒΑΝΕ..ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΗΛ . ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ…ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.
ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ …ΝΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ.
ΠΑΛΙ ΤΗΛ. ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ… ΕΣΤΑΛΕΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ FAX ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ…… Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ…ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. ΕΠΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ…!!!!!!!!!!

3η ΕΠΙΣΚΕΨΗ…. ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝ… ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ , ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ…. ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ…!!!!!!!!!

— ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΕΡΡΩΝ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ. ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟΣ ΑΡΧΙΚΑ……ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ… –ΑΝΤΕ -ΑΝΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ…;; —– ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ…ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ : Κε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΕΔΩ…, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΚΟΠΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ…. .ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ –ΔΕΗ– ΕΠΙΔΟΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ… ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ…;; ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ….; ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ –ΛΕΕΙ– ΑΥΤΟ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ., ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ…;;;; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ…;;;
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ… ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ … ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΣ……
ΔΡΑΤΤΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ……
— Κε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…;; ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ…. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.. .δλδ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…;;;; –ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ—
ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ… ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ…. ΤΟΥ ΛΕΩ.. ΘΑ ΤΟΝ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ…;; ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ –ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΩΣΕΤΕ… ΟΚ.. ΙΔΙΩΤΙΚΑ… ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΣΕ 10-15 ΜΕΡΕΣ….–ΤΟΥ ΛΕΩ–
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ… ΟΤΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…
ΠΕΡΑΣΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ…Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ…ΘΑ ΕΡΘΕΙ –ΛΕΕΙ–ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…… –ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 18 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ–…..
–ΤΕΛΟΣ…ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ… ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ Η –ΔΕΗ– ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ…. ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ… ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…!!!!!!!
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΚΕΙ…. ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ… ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ κλπ…. ΗΞΕΡΑΝ… ΞΕΡΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ… ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ….!!!!!
ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ – ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ – ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ… ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ….!!!!!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ., ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ Η ΟΜΑΔΑ EI END ΣΕΡΡΩΝ… ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ… ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…. ΜΑΖΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ…!!!!!!! ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ…….!!!!!!!!!
Α.Δ.Ε.Ι….. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ…….!!!!!!!!!
ΕΝΩΣΗ-ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ…!!!

10575404_479003415568836_3576185177962752820_o

 

Το χαράτσι κρίθηκε τελεσίδικα αντισυνταγματικό.

 

Αφήστε μια απάντηση