Τραγική αυτοκτονία άνεργου πατέρα από τη Θεσσαλονίκη που δεν άντεξε να ζει αναξιοπρεπώς…

ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ… ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000, ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600δις$ ΑΠΟ ΤΗΝ 29/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

10431209_10202962824305166_3250724661487242230_o

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ Ο… ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣ $…

ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ… ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ… ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ…  ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ (ΣΑΜΑΡΑΣ): «…κάθε ζωντανός οργανισμός αν δεν προσαρμοστεί στο περιβάλλον πεθαίνει…»

……………………………………………………………………………

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τραγική αυτοκτονία άνεργου πατέρα από τη Θεσσαλονίκη που δεν άντεξε να ζει αναξιοπρεπώς – Δραματικά τα τελευταία λόγια που άφησε πίσω του – Την ίδια στιγμή ο Σαμαράς χαμογελούσε στη Βουλή μιλώντας για την ανάπτυξη που έρχεται – ΣΚΛΗΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

Photo-0039-2Με το αίμα πλέον στα χέρια χιλιάδων Ελλήνων που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους πνιγμένοι στην έσχατη απόγνωση

, βρίσκονται όχι μόνο ο Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και οι συν αυτοίς, αλλά και τα απανταχού ελεεινά  ”δημοσιογραφικά” ενεργούμενα που -πάντα με το αζημίωτο- δεν παύουν να εκθειάζουν το έργο τους και να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

Σε όλους αυτούς αφιερώνεται τούτη η τραγική φωτογραφία, και ας γίνει η Ερινύα που θα τους κυνηγά σε όλη την άθλια ζωή τους, είτε αυτή τελειώσει σε κάποια βίλα της Λατινικής Αμερικής είτε σε κάποιο κελί φυλακής. Γιατί άλλη οδός δεν προβλέπεται για όλους αυτούς να υπάρξει. 

Η ίδια φωτογραφία επίσης αφιερώνεται και σε όλους τους ψηφοφόρους τους, που, παρ’ ότι είχαν ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ περί του ποιούς ανεβάζουν στην εξουσία, το έκαναν ελπίζοντας πως ίσως έτσι, με κάποιο τρόπο, “αυτοί τουλάχιστον θα σωθούν”.

“Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχω δουλειά εδώ και καιρό. Δεν μπορώ να τρώω κάθε μέρα μακαρόνια και φασόλια. Δεν αντέχω να ζω σαν ζητιάνος και να πηγαίνω να με ταΐζει η Εκκλησία. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ για τσιγάρα. Συγνώμη γι’ αυτό που κάνω. Δεν υπάρχει ελπίδα”.

Αυτές ήταν οι λίγες λέξεις μέσα από τις οποίες είπε τα πάντα ο άτυχος άνδρας από τη συμπρωτεύουσα, που μη αντέχοντας πλέον μια ζωή που γι’ αυτόν είχε γίνει απόλυτο μαρτύριο, έβαλε μια θηλιά στον λαιμό του και απαγχονίστηκε μέσα στο διαμέρισμά του, σε συνοικία της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας ήταν διαζευγμένος, πατέρας ενός κοριτσιού για το οποίο ένιωθε φρικτές τύψεις καθώς δεν μπορούσε να του προσφέρει απολύτως τίποτε.

Έψαχνε για δουλειά τουλάχιστον επί έξι μήνες αλλά ήταν αδύνατον να βρει, ωστόσο για τον ίδιο, το να ζει αναξιοπρεπώς όπως περιγράφει στο ιδιόχειρό του σημείωμα, δεν ήταν κάτι που μπορούσε να το διαχειριστεί και τελικά και να το αντέξει.

http://www.makeleio.gr/?p=135127

Αφήστε μια απάντηση