ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ: ΜΕ ΝΟΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ 4111/2013, ΦΕΚ 18/25-1-2013

ΕΛΛΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14

balsamaki

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

Έχουμε μάθει να λέμε ότι – και μερικοί ίσως το χρησιμοποιούν πάνω στην αγανάκτησή τους, άλλοι το εκφράζουν γιατί είναι γνώστες των πραγμάτων και άλλοι το εκφράζουν γιατί αυτή την αίσθηση έχουν αποκομίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια – λένε λοιπόν ότι μετέτρεψαν την πατρίδα μας από ανεξάρτητο, κυρίαρχο, αξιοπρεπές κράτος σε μία αποικία, σε μία αποικία χρέους. Αυτό αγαπητοί μου συνέλληνες δεν είναι σχήμα λόγου, αυτό δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα. Υπέγραψαν ρήτρα αποικίας οι επικυρίαρχοι με τους μεσάζοντες τους εθνοπροδότες η συγκυβέρνηση Νέα Δημοκρατία-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (τότε), υπέγραψαν νόμο επ΄αυτού. Όπως το ακούτε, υπέγραψαν ρήτρα αποικίας, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε αποικία. Ο νόμος είναι ο υπ΄αριθμόν 4111/2013, δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 18/25-1-2013 και λέει ότι η τρικομματική τότε κυβέρνηση παραιτήθηκε από την εθνική μας κυριαρχία, προσέξτε τι λέει, και την αναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Δηλαδή δεν έχουμε δικαίωμα αναδιαπραγμάτευσης. Και ανέλαβε την δέσμευση – οι εθνοπροδότες, η συγκυβέρνηση – να χορηγήσει γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους.

Screenshot 2014-07-18 at 11.40.18

Αυτά είναι όλα γραμμένα στο 4111. Δημοσιευτήκανε στο ΦΕΚ 25-1-2013. Και η γνωμοδότηση η οποία βγήκε από το νομικό συμβούλιο βεβαίωσε λέει ότι το δικαιούχο κράτος-μέλος, στην προκειμένη περίπτωση η πατρίδα μας, με την σύναψη της σύμβασης, κύριας ή τροποποιητικής, έχει έγκυρα και αμετάκλητα δεσμευτεί να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους. Υποχρεώσεις, τι ζητάνε; Ανεργία 2.000.000 Έλληνες στον καιάδα της ανεργίας, 450.000 λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 6.000 χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων συμπολιτών μας – και εδώ εμείς οι Κρήτες έχουμε την θλιβερή πρωτιά, έχουμε τους τελευταίους μήνες 65 αυτοκτονίες και 22 απόπειρες αυτοκτονίας ίσως λόγου του αυξημένου φιλότιμου το οποίο έχουμε κληρονομήσει, ίσως επειδή εμείς δεν σηκώναμε και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, δυστυχώς όμως αυτόν τον θυμό δεν τον κάναμε ενέχεα, τον μετατρέψαμε σε θάνατο…
Εν τη αύτη περιπτώσει έχει υπογραφεί ρήτρα αποικίας που αυτό σημαίνει ότι κυρίαρχο ρόλο στην πατρίδα μας παίζει η δανειακή σύμβαση, το μνημόνιο όπως λέμε. Αυτή είναι η κυρίαρχη νομική πηγή και όχι το σύνταγμα της Ελλάδος. Πρωτίστως το μνημόνιο, η δανειακή σύμβαση και δευτερευόντως το σύνταγμα. Αυτός είναι και ο νόμος που μας παραπέμπει και στο Αγγλικό δίκαιο, για οποιαδήποτε διαφορά με τους επικυρίαρχους με τους τοκογλύφους πρέπει να καταφεύγουμε στο Αγγλικό δίκαιο, όχι στο Ελληνικό. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 14-7-14

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

mnhm719

Αφήστε μια απάντηση