ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

END ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

281908_268398946699610_7650310266373241276_n ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ !!!

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ , ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.!!!!!!!!!

ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο Ε. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ….. ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΩΡΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ……
ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ SWIFT ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ Η΄ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!!!!! (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟN SWIFT H΄ ΤΟΝ IBAN ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ;;;;;;).

ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ(N) SWIFT ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ INVEL ΤΟΥ ΒΕΝΝΥ STEINMENTZ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΒΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 420 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Τ.Ε
Η΄ ΤΟ(N) SWIFT ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ. (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ )!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ Ο ROTHSCHILD OYTE O STEINMENTZ ΕΧΟΥΝ SWIFT ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ…… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ SWIFT ;;;;

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ……….
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ Ο Ε. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ INTERNET…….. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ…….. ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΟΘΟΝΕΣ , ΣΤΟ STATE DEPARTMENT KAI ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ INTERNET.!!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ “ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ( ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ)!!!!!!!
ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ.!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;;;;;
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ THN ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ TOY ΑΡΤΕΜΗ;;;;;;
ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ « ΑΝΑΤΟΛΗ».!!!!! ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ , ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΠΤΕΥΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ………….

KAI OTI ΜΗΝΥΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ.!!!
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ…..

Αφήστε μια απάντηση