ΕΛΛΗΝΑ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ Ε; ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΕ!!!

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!!! ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠ’ ΟΛΑ… ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ,… ΕΣΥ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ…

vouleutes-siriza-660

Τέλος το δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ -Εφυγε η αντιπολίτευση από την αίθουσα

Μόνο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έμειναν στο Κοινοβούλιο και όπως αναμενόταν καταψήφισαν ομοφώνως το αίτημα για το αν είναι παραδεκτό το αίτημα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ. Από τη Βουλή αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι βγήκαν από την αίθουσα και πήγαν στο προαύλιο. Από την αίθουσα απουσίαζαν ακόμα οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ. Η ΔΗΜΑΡ και η Χρυσή Αυγή παρέμειναν αλλά δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αιχμές από τον Ανδρέα Ψυχάρη για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ ήρθε για ψήφιση στο τμήμα ενώ θα μπορούσε άνετα να συζητηθεί και να ψηφιστεί στην ολομέλεια της Βουλής.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ρήγας του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και εντάσσεται στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίσει με κάθε τρόπο την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας. «Δεν φοβόμαστε καμιά συζήτηση στην ολομέλεια άλλα δεν ανεχόμαστε ούτε μια στιγμή να παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε τα καπρίτσια του κ.Τσιπρα».

Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ η Μαρία Γιαννακάκη δικαιολόγησε την παρουσία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη σημερινή συζήτηση λέγοντας ότι το κόμμα βρίσκεται εδώ γιατί σέβεται τον θεσμό του Κοινοβουλίου και θέλει να αποσαφηνίσει τη θέση του αλλά δεν θα παραμείνει στην ψηφοφορία.

Όσον αφορά το θέμα της άθροισης των υπογραφών η κ.Γιαννακάκη ζήτησε να αθροιστούν οι υπογραφές των βουλευτών μόνο των δημοκρατικών κομμάτων.

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ από Σταμάτη

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και ο υπουργός επικράτειας Δημήτρης Σταμάτης καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αντίστοιχη δήλωση με της ΔΗΜΑΡ ότι δεν θέλει να αθροιστούν οι ψήφοι του με αυτούς της Χρήσης Αυγης. «Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν κάνει μια τέτοια δήλωση γιατί θέλει τον μουτζούρη αλλά όχι τη μουτζούρα».

Από την πλευρά του ο Αδωνις Γεωργιαδης είπε πως από τη στιγμή που η ΔΗΜΑΡ ζήτησε να μην αθροιστούν οι ψήφοι της με τη Χρυσή Αυγή το θέμα έχει λυθεί αυτομάτως αφού δεν συγκεντρώνεται ο αριθμός των 120 βουλευτών μια και η πρόταση του ΚΚΕ είναι διαφορετική κάτι που παραδέχθηκε και το ίδιο το κόμμα με χθεσινή ανακοίνωση του.

iefimerida

http://www.alexiptoto.com/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B5%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%B7/

Αφήστε μια απάντηση