Μεταβυζαντινογραικυλιστάν. Εθνική ακεραιότητα τέλος. Η ΕΕ έχει δικαίωμα ένοπλης καταστολής

ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ…

2010/03/17 Μεταβυζαντινογραικυλιστάν.Έρχεται ξένος ειδικός στρατός καταστολής!!!

Ζούμε δυστυχώς ακόμα κάτω από τα βαριά δεσμά της Νέας Ρώμης – Κωνσταντινούπολης. Τώρα που ζορίζονται οι κατακτητές δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Έτσι,όπως την εποχή του Ιουστινιανού τα σώματα του στρατού ήσαν συγκροτημένα από έμπειρους και πολεμοχαρείς βαρβάρους (Ούννους, Γέπιδες, Βανδήλους, Γότθους, κλπ.), ενώ κατά τους τελευταίους αιώνες η άμυνα του κράτους τους στηριζόταν μόνο στα… “συμμαχικά” στρατεύματα, που αποτελούνταν από… Σέρβους, Τούρκους  και Δυτικούς!Κατά την εποχή μάλιστα των Παλαιολόγων ο στρατός τους ήταν μισθοφορικός! Οι άνδρες αυτού του στρατού προήρχοντο από λαούς που ήσαν εχθρικοί προς τους Έλληνες.

Ήταν Σλάβοι, Αρμένιοι, Ναυαραίοι, Ούννοι, Άβαροι, Ενετοί, Γάλλοι, Ιταλοί, Καταλανοί (Ισπανοί), Γότθοι και από πανσπερμία λαών της Ανατολής! Τέτοιοι ήσαν οι μισθοφόροι του… Βυζαντίου, οι οποίοι, κατά τα τελευταία χρόνια της “αυτοκρατορίας”, λεηλάτησαν και αιματοκύλησαν τις πολύπαθες ελληνικές χώρες, ολοκληρώνοντας ό,τι είχαν αρχίσει ο Θεοδόσιος, ο Αρκάδιος και ο Ουπράβδα (Ιουστινιανός)…!

Τα τμήματα της βασιλικής φρουράς; Αποτελούντο κατά το πλείστον από ξένους μισθοφόρους και ιδίως από Βαγιάρους, Ρώσους,Άγγλους, Φράγκους Γερμανούς, Βουλγάρους, Αλβανούς, Αβασγούς, ενώ από την 11η εκατονταετηρίδα απόκλειστικά από… Τούρκους!!!*

Η χρησιμοποίηση αλλοφύλων στο στρατό σκοπό είχε την καταστολή των συνεχών επαναστάσεων των κατακτημένων Ελλήνων… 

*Τα στοιχεία είναι από το βιβλίο “ΒΥΖΑΝΤΙΟ, αυτοκράτορες, κλήρος και ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ”, του Στυλιανού Μιχόπουλου, εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ.

Πλάτων Πισατίδης

…………………………………………………………………….

 Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την αντίδραση των πολιτών φέρνοντας ειδικό στρατό καταστολής!

  • Τα άδικα και αντιλαϊκά μέτρα θα υποστηρίξουν ειδικές μονάδες καταστολής εξεγέρσεων
  • Σε μυστική συμφωνία προχώρησε η λαθροκυβέρνηση Παπανδρέου για να προστατευθεί από την οργή των πολιτών

Μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαικών κινητοποιήσεων που θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν στα νέα μέτρα προσκαλεί η “σοσιαλιστική” κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία… οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής, οι οποίες στην ουσία ειναι στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.
Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες την καλοδεχούμενη ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμάτων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Τη στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.
Η Ελληνική κυβέρνηση μελετώντας στοιχεία που προβλέπουν ένταση των κοινωνικών αντιδράσεων τους επόμενους μήνες, ζήτησε την εμπλοκή των Ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής προκειμένου να φανεί ώς “ανωτέρα” βία και να αποφύγει η κυβέρνηση το περαιτέρω πολιτικό κόστος απο την άμεση εμπλοκή με τις κοινωνικές ομάδες.
Μυστικές επαφές προετοιμάζουν και μελετούν το σχέδιο επέμβασης της ειδικής ευρωπαϊκής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την καταστολή των διαδηλώσεων, απεργιών και κάθε είδους λαικής αντίδρασης – διαμαρτυρίας. Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.
Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί “σιγή ιχθύος” αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

……………………………………………………………………………………………….
ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΑΝ…

2011/10/13 Μεταβυζαντινογραικυλιστάν. ΗΡΘΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!

ΕΠΕΙΓΟΝ – ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΝ! 
Οι “δημοκράτες” πολιτικοί μας, κάλεσαν ενισχύσεις γιά νά σωθούν καί νά αποπειραθούν νά καταστείλουν τήν επαπειλουμένη ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ κατά τής ΧΟΥΝΤΑΣ.

Κύριε, εξοχώτατε, Πρόεδρε τής (πρώην) Ελληνικής Δημοκρατίας, ποία είναι η θέσις επί τής καταστάσεως; 
Θά δεχθήτε νά επαληθευθή η γραπτή δήλωσις πρός εσάς (8-2-2005) τής προέδρου τής ΕλληνικήςΒουλής, εμπείρου βουλευτού, πανεπιστημιακού, τής κυρίας Άννας Ψαρούδας – Μπενάκη: 
“Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.”

ή θά αντιδράσετε ενθυμούμενος, έστω τώρα, τήν παδική σας ηλικία, όταν, ώς λέγεται, αγωνισθήκατε ως “αντάρτης” κατά τών τότε κατακτητών;

Είναι ώρα νά αποδείξετε εάν μέ τόν Ελληνικό λαό ή μέ τούς “επιβουλείς” καί τούς επιδόξους κατακτητές του! Έξι έτη, από τήν 8-2-2005, δέν αντιδράτε!

Αναλογισθήτε, σκεφθήτε, όμως ότι η οιαδήποτε πρόσκαιρος επιτυχίας σας (τών κατακτητών) κατά τής Ελλάδος καί τού Ελληνικού, δέν θά έχη μεγάλη διάρκεια! Όσο καί εάν έχετε διαβρώση τήν κοινωνία, τίς παραδόσεις, τούς θεσμούς, τήν ψυχή, τήν Ιστορία τής Ελλάδος, πάντοτε θά υπάρχη μία σπίθα κάπου ικανή νά ξυπνήση Κολωκοτρώνηδες καί Καραϊσκάκηδες, Κανάρηδες. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑς ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ -ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΜΕ.
Καί τότε θά κλάψουν ΠΟΛΎ ΠΙΚΡΑ τά “τουρκόπουλα τής Τριπολιτσάς”!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΣΗ!

http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html

Δυνάμεις της Eurogendfor ήρθαν στην Ελλάδα – Η Χούντα Παπανδρέου ρίχνει το προσωπείο της 
http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html 13/10/2011 02:49:00 μμ


H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.

Η Ελληνική Δημοκρατία προφανέστατα έχει ήδη καταλυθεί από την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Οι εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως είναι ραγδαίες, αφού πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής. Με απλά λόγια, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα διαταράσσεται και μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας.

Περιμένουμε τις αντιδράσεις τόσο των κομμάτων, όσο -κυρίως- της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα των Δυνάμεων Ασφαλείας και Άμυνας της χώρας, αφού έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας.

…………………………………………………………………………….
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ! ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΙΣΒΑΛΕΙ…

UPDATED********** 
1.7.2014
Επειδή θίχτηκε από αρκετούς αναγνώστες μας ότι η ανάρτηση μας  δεν σχετίζεται με τον τίτλο του άρθρου και κατηγορηθήκαμε πως έχουμε παραπλανήσει , ακόμη και χειραγωγήσει την επικαιρότητα, παραθέτουμε μερικά στοιχεία προς διευκρίνηση , αφού αυτό κρίθηκε απαραίτητο για τον μέσο αναγνώστη που δεν έχει γνώση κάποιων πραγμάτων.

Οπότε ας ξεκινήσουμε με το αν θα πρέπει να αφήνονται τόσο μεγάλα κενά ερμηνείας σε απλούς πολίτες και ανθρώπους , ως προς το πώς διαμορφώνονται αυτές οι ενέργειες (δεν υπάρχει ρητή περιγραφή όντως) με το παρακάτω από το κείμενο σε pdf που έχουμε στο τέλος του άρθρου:

“. The decision also provides for an immediate activation of the Integrated Political Crisis Response arrangements (IPCR), a mechanism approved in June 2013 by the Council. This will allow a rapid involvement of the political authorities across the EU in order for the Council to ensure the strategic direction of the response and to take appropriate action to the benefit of the member state affected.”

Πως ακριβώς ορίζεται ειδικότερα η τελευταία φράση. Αν εμείς μπορούμε να διακρίνουμε πιθανό νομικό κενό που αφορά το “συμφέρον του κράτους” σε σχέση με επεμβάσεις από Ε.Ε. UN και UNSC.

Ακριβώς αυτό το όπως θέλει ο καθείς ερμηνεύει θίγει το άρθρο μας σε πρώτο σημείο, που είναι και το κλασσικό επιχείρημα και δράση που κάνουν χρήση όλοι οι οργανισμοί και κέντρα επιρροής εφόσον κριθεί πως είναι αναγκαίο.

Τώρα το κείμενο από το δελτίου έχει όντως, δύο σκέλη,το πρώτο αναφέρει  πως είναι στην διακριτική ευχέρεια η κλήση από την όποια κυβέρνηση να καλέσει βοήθεια και το δεύτερο βασίζεται σε άρθρο των ΗΕ και του συμβουλίου της Ε.Ε. που ορίζει επέμβαση αν θεωρηθεί ότι υπάρχει αποσταθεροποίηση. 

Χωρίς να αναφέρει οπουδήποτε πως θα ζητηθεί άδεια από την τοπική Αρχή. Πιο συγκεκριμένα ακόμα, σύμφωνα με το άρθρο εδώ όπου αναφέρει μεν εξωτερικές απειλές, αλλά δεν τις προσδιορίζει. Το τοπίο είναι αρκετά θολό και δίνει πολλά κενά ερμηνειών.

— While reaffirming that the protection of territorial integrity and of the citizens remains at the core of defence policy, urges the Council to emulate the approach of NATO, which caters for the inevitable circumstances where preventing external threats is required in order to promote the security interests of the allies and the projection of force is needed; —

πηγή: http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A7-2012-0356&language=EN

πηγή: http://www.un.org/News/Press/docs/2014/sc11369.doc.htm

Τώρα, επειδή ακριβώς μια τέτοια απόφαση είναι πολύπλοκη , και επειδή ακριβώς υπάρχουν χώρες εντός των οργανισμών αυτών που υπάγονται στο collective defense , είναι απορίας άξιο γιατί δημιουργείται άρθρο με τέτοιο χαρακτήρα πλεονασμού εντός της Ε.Ε. όταν υπάρχει ήδη κατασταστικό που αναφέρει την συλλογική άμυνα απέναντι σε εξωτερικές απειλές κάθε είδους. Εκτός και αν με την αναφορά της τρομοκρατίας (που δεν έχει ακόμα νομικό ορισμό διεθνώς) μπορεί να δοθεί πάτημα δράσης εντός συνόρων μελών κρατών για να παταχθεί αυτή.

———————————————–
30.6.2014
Με Ευρωπαικό νομοθέτημα (!!!!)πλέον οι Βρυξέλες μπορούν να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης από τις 24.6.2014

Η οδηγία/νόμος δίνει πλέον και έμπρακτα το δικαίωμα σε χώρες της Ε.Ε. να καταστείλουν με δικές τους δυνάμεις αναταραχές στο εσωτερικό τρίτων χωρών, ακόμα και αν δεν το αιτηθεί η τοπική ηγεσία αν θεωρηθεί από Βρυξέλες πως έχει χάσει τον έλεγχο και μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα συνοχής της ΕΕ.
Οι αντιδράσεις είναι εντονότατες και δεκάδες βουλευτές όλων των κρατών μελών δηλώνουν πως δεν θα το αφήσουν να περάσει.

Το αρχείο είναι σε μορφή pdf εδώ (EU LAW FOR ARMED INTERVENTION 

 ………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση