ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… “ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ” !!! (βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΒΕΛΗ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ  Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΟΥΛΑΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ… ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… 
“…Ο πρωθυπουργός είναι ο γενικός συντονιστής των πάντων…” !!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ…

Ακούστε μετά το 39ο λεπτό…

……………………………………………………………………………………………………………

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ…

Το Ποντίκι Web

Μειώνουν τις ποινές για τους καταχραστές του Δημοσίου
Νομικό πόλεμο έχει προκαλέσει η πρόθεση της ελληνικής πολιτείας να μειώσει τις προβλεπόμενες ποινές για όσους έβαζαν χέρι στο δημόσιο χρήμα.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Τα Νέα”, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ζητάει από την πολιτεία να μην προχωρήσει στην κατάργηση, ούτε στην ευνοϊκότερη ποινική αντιμετώπιση για τους δράστες των εγκλημάτων κατά του δημοσίου. Τα μέλη της ένωσης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους επικαλούνται, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μίνας Μουστάκα, μία πρόσφατη αποστροφή του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος τοποθετούμενος ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής είπε πει: «Κανείς δεν μπορεί να κλέβει και να κοιμάται ήσυχος».
 
Σήμερα ο νόμος προβλέπει ισόβια κάθειρξη για πλαστογραφία, παθητική και ενεργητική δωροδοκία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση εγγράφου, υπεξαίρεση, υπεξαίρεση στην υπηρεσία, απάτη και κλοπή εφόσον τα αδικήματα στρέφονται κατά του Δημοσίου ή Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και το όφελος που επιδίωξε ή πέτυχε ο δράστης ή η ζημιά που προκάλεσε στο δημόσιο ξεπερνά το ποσό των 150.000 ευρώ.
 
Η προσπάθεια της μείωσης των ποινών σύμφωνα με το δημοσίευμα προβλέπει:

  • αντί για ισόβια, φυλάκιση μέχρι 5 χρόνια για αδικήματα όπως η ενεργητική δωροδοκία προς κρατικούς αξιωματούχους και δικαστικούς λειτουργούς
  • Αντί για ισόβια κάθειρξη μέχρι 10 χρόνια για παθητική δωροδοκία
  • Αντί για ισόβια, φυλακή για πλαστογραφία, υπεξαίρεση, απιστία και διακεκριμένη κλοπή όταν συντρέχουν επιβαρυντικές περιστάσεις.

http://www.topontiki.gr/article/76706/Meionoun-tis-poines-gia-tous-kataxrastes-tou-Dimosiou

Αφήστε μια απάντηση