Κ. Τόμπρας: Ο στενός συνεργάτης του Καμμένου, που φούνταρε την ασφαλιστική του και φέσωσε υπαλλήλους και ασφαλισμένους

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ !!!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ … ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ !!!!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΨΑΜΕ ……. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ . ΠΑΝ. ΛΕΛΙΑΤΣΟ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ….. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΑΣΕΙ……….. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!!!!!!!!!
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΙ 50αρια ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ …

Κ. Τόμπρας: Ο στενός συνεργάτης του Καμμένου, που φούνταρε την ασφαλιστική του και φέσωσε υπαλλήλους και ασφαλισμένους

Χωρίς τίτλο (1)
Εδώ και 3 χρόνια τον βρίσκεις πίσω από κάθε παπαριά. Κανει μηνύσεις, στέλνει γράμματα, φωνάζει στα γραφικά κανάλια των Αθηνών για το χρέος, το ξεπούλημα, τους Γερμανούς που μας πίνουν το αίμα… και φυσικά είναι πάντα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου. Μιλάμε για τον (δικηγόρο;) Κυριάκο Τόμπρα (στη φώτο δίπλα στον Μελά) που έχει μόνιμο στασίδι σε ιστοσελιδες των πατριωτών του κώλου…

Ο Κυριάκος Τόμπρας που εμφανίστηκε “αυθόρμητα” στη δίκη Καμμένου-Αντρίκου όπου είπε ότι δεν ξέρει τον Καμμένο και γέλαγαν και τα τσιμέντα (γι’ αυτό έκανε μήνυση στον Παπαχρήστο χωρίς βεβαια να αναφέρει που λέει ψέμματα ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ), είναι…
 οικονομικός σύμβουλος και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος (δείτε τον εδώ να μιλάει σαν εκπροσωπός των ΑΕροψεκασμένων), ενώ τον Ιανουάριο ο Πάνος Βαμμένος τον τοποθέτησε και στην Κεντρική Προσυνεδριακή Οργανωτική Επιτροπή του κόμματος.

Ο εν λόγω ΤΟΜΠΡΑΣ λοιπόν όπως γράφει στο βιογραφικό του, ήταν Πρόεδρος και ιδρυτής της ΑΣΤΡΑ Ασφαλιστικής. Από το 1995 μέχρι τον Ιανουάριο του 2006 όπως λέει εδω:

www

Γιατί ήταν στην εταιρία του μέχρι τον Ιανουάριο του 2006;

Γιατί στις 4 Ιανουαρίου ο Παπαθανασίου έβαλε λουκέτο στην ασφαλιστική του Κυριάκου Τόμπρα μετά από ομόφωνη γνωμάτευση της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Γιατί έβαλαν λουκέτο στην ασφαλιστική του Τρόμπα…

Γιατί εκτός του ότι δεν πλήρωνε επιδικασθέντα τελεσίδικα ασφαλίσματα ή οταν πλήρωνε χορηγούσε ακάλυπτες επιταγές!! Φυσικά ο Κυριάκος Τόμπρας είχε και απλήρωτους τους εργαζόμενους τους οποίους φαντάζομαι θα φέσωσε άσχημα με το κλείσιμο της εταιρίας. Τέλος για να δέσει το βύσινο οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2004 έχουν συνταχθεί κατά παράβαση του νόμου…

Καταλάβατε τώρα γιατί όλοι αυτοί δεν θέλουν Σόιμπλε;

Διαβάστε τι γράφει το in.gr για το κλείσιμο της ασφαλιστικής του Τρόμπα:

Σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης, οι λόγοι για τους οποίους ανακλήθηκε η άδεια σύστασης και λειτουργίας της εν λόγω εταιρείας είναι οι ακόλουθοι:

1) Καθυστερεί και αρνείται να συμμορφωθεί σε τελεσίδικες αποφάσεις της δικαιοσύνης και να αποζημιώσει ασφαλισμένους.

Όπως αποδείχθηκε μετά από επώνυμη καταγγελία τριών πολιτών στη Διεύθυνση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων του ΥΠΑΝ και στην Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης με εξώδικη δήλωση τους, όχι μόνο καθυστέρησε αδικαιολόγητα την πληρωμή του επιδικασθέντος τελεσίδικα ασφαλίσματος (απόφαση του Εφετείου Λάρισας υπ αρ. 270/2005), αλλά αρνήθηκε τελικά την πληρωμή του ποσού αυτού, αφού η μεταχρονολογημένη πρώτη επιταγή δεν πληρώθηκε ελλείψει διαθεσίμων.

Έτσι, όχι μόνο δεν πλήρωσε τον δικαιούχο του ασφαλίσματος, αλλά ο εκπρόσωπος της διέπραξε και το ποινικό αδίκημα της ακάλυπτης επιταγής.

Η συμπεριφορά αυτή της εν λόγω ασφαλιστικής επιχείρησης δεν εξαντλείται μόνο στη μη πληρωμή της ως άνω τελεσίδικης απόφασης. Ο έλεγχος που έγινε στην εταιρεία και μετά τη τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης (20/12/2005), αλλά και σε προηγούμενο διάστημα, απέδειξε, σύμφωνα με τα ενημερωτικά σημειώματα της υπηρεσίας, καθυστερήσεις πληρωμής αδικαιολόγητες και σε δικαστικές αποφάσεις.

2) Καθυστερεί στην καταβολή μισθών στους εργαζομένους της.

Σύμφωνα με το ΥΠΑΝ, η εταιρεία δημιουργεί πρόβλημα και στους εργαζομένους της, με την έννοια ότι καθυστερεί την καταβολή μισθών, όπως απέδειξε σχετικός έλεγχος (παρ ότι ο εκπρόσωπος της εταιρείας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ιδιωτικής Ασφάλισης της 5/12/2005 σε σχετική ερώτηση του διαβεβαίωνε «ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους εργαζομένους»). Δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα αξιοπιστίας και αφερεγγυότητας της εταιρίας και θέσης σε κίνδυνο των συμφερόντων των ασφαλισμένων, η διαφύλαξη των οποίων αποτελεί βασική προϋπόθεση, τόσο για τη χορήγηση της άδειας σύστασης ασφαλιστικής επιχείρησης, όσο και για τη λειτουργίας αυτής).

3) Οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2004 έχουν συνταχθεί κατά παράβαση του νόμου.

Οι οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2004 έχουν συνταχθεί κατά παράβαση του νόμου και του καταστατικού της, όπως προκύπτει από την έκθεση με ημερομηνία 27/09/2005 του αρμόδιου ελεγκτή. Η σύνταξη ή έγκριση ισολογισμού κατά παράβαση του νόμου ή του καταστατικού ασφαλιστικής επιχείρησης συνιστά, ποινικό αδίκημα σε βάρος των προσώπων που ασκούν διοίκηση και σε συνδυασμό με το άρθρο 3 παρα. 3 ν.δ. 400/700 δύναται να ανακαλείται η άδεια λειτουργίας ασφαλιστικής επιχείρησης και χωρίς να ασκηθεί ποινική δίωξη, αν απειλούνται τα συμφέροντα των ασφαλισμένων.

Κατόπιν όλων αυτών:

* Ανακαλείται οριστικά η άδεια σύστασης και λειτουργίας σε όλους της κλάδους της ασφαλιστικής εταίρας με την επωνυμία ASTRA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ.

* Υπάγεται στο επικουρικό κεφάλαιο το σύνολο των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων από ασφαλιστικές συμβάσεις της εταιρείας που πηγάζουν από ασφαλιστικές συμβάσεις του κλάδου αστικής ευθύνης από χερσαία αυτοκίνητα οχήματα.

* Την ανάκληση της άδειας θα ακολουθήσει η ασφαλιστική εκκαθάριση.

* Ορίζεται επόπτης ασφαλιστικής εκκαθάρισης με αναπληρωτή.
Δείτε και το ΦΕΚ Β’ Αρ. 6 της 4ης Ιανουαρίου 2006 με το οποίο σφραγίστηκε η εταιρια του Τόμπρα:
Χωρίς τίτλο

Αυτός είναι λοιπον ο Τρόμπας που εφτιαξε το πρόγραμμα Καμμένου και θα σώσει την Ελλάδα…

http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/04/blog-post_950.html

Αφήστε μια απάντηση