ΟΣΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Περιόδου Δικτατορίας 1967 με 1974

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

παττακος μυστριΟΣΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ Περιόδου Δικτατορίας 1967 με 1974….

Την περίοδο αυτή εμφανίζονται τα δάνεια σε συνάλλαγμα.
Πρόκειται για δάνεια εργοληπτικών εταιρειών (PROJECT , ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗΣ), τα οποία έπαιρναν από το εξωτερικό, υπό την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου( ΑΙΤΩΝ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΟΔΟΤΗΣ).!!!!!!!!
Στη συνέχεια τα παραχωρούσαν στο Ελληνικό Δημόσιο προς εκτέλεση δημοσίων έργων, με ανάδοχους τις εν λόγω εταιρείες. Συνολικά συνομολογήθηκαν 59 τέτοια δάνεια.
ΟΠΩΣ……………………………..
Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΤΟ 1969 ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

ΤΗΣ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑΣ ΚΥΚΝΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΟΡΑΖΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΙΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ…

ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΜ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ESSOPAPPAS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ COCA-COLA, ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΩΝ.
Ειδικά από τα κεφάλαια του Τομ Πάπας και της εταιρείας EssoPappas, σύμφωνα με κατάθεση του δημοσιογράφου Η. Δηματρακόπουλου στο αμερικάνικο κογκρέσο, η χούντα διοχέτευσε στο ταμείο της εκστρατείας του Νίξον 549.000 δολάρια σε μετρητά για τη προεκλογική εκστρατεία του το 1968. Το ποσό αυτό προερχόταν από τα κονδύλια που η CIA διοχέτευσε στην ελληνική ΚΥΠ, για την αντικομουνιστική της εκστρατεία……… ( δηλ. τροφοδοτούσανε την εκστρατεία του Νίξον μέσω της CIA.!!!!! με χρήματα του Ελληνικού καταπιστεύματος………)

ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…………

………………………………………………………………….

Federal Reserve, ΔΝΤ, ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ «ΤΖΑΚΙΑ»

Ο Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ; Ο ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ;

WORLD BANK(Bretton Woods) ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ(trusts): ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!

ΔΗΜΑΡΧΟΙ… ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν

ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ…

WORLD BANK (Bretton Woods). ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ: ΕΡΓΟ: ΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ(100 χιλιόμετρα). ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1976.

Αφήστε μια απάντηση