Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε4 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

507236-1459331_10202596741064725_699745502_nΓιάννης Καλογερόπουλος ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ :12388_1426029690975516_1288559917_n
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ !!!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΟΥΜΕ !!! 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ …. ΖΕΥΞΗ . ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙ END ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΔΗΜΟΤΩΝ !!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙ END ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!! 
ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ……….
….. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ …… ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΨΗΦΩΝ 

………………………………………………………………………

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ;…

Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ . ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ …….. ΗΞΕΡΑΝ ……… 

Αφήστε μια απάντηση