ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ ‘Β !

END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΟΜΙΛΙΑ TOY ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΟ “ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ”
28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014
ΛΕΠΤΟ 1.03.45

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ”
~Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ~

Θα ήθελα τώρα αγαπητοί μου να ακούσετε προσεκτικά για τα επόμενα 10 λεπτά ίσως και περισσότερο αυτό το οποίο σας είπα από την περασμένη εβδομάδα, κάτι τόσο σημαντικό που οι περισσότεροι από εσάς, ενώ το είδατε στα σίτες τα δικά μας, το περάσατε σαν κάτι ασήμαντο και είναι ίσως η σημαντικότερη ανακοίνωση που έγινε ποτέ διαδικτυακά ή οπουδήποτε αλλού και αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Γνωρίζετε καλώς ότι υπάρχουνε πάρα πολλές μυστικές υπηρεσίες, ιδιαίτερα της νέας τάξης πραγμάτων, ιδιαίτερα στην Αμερική. Όλη η δημιουργία αυτών των μυστικών οργανώσεων, η δημιουργία άρχισε το 1947 στην Αμερική μετά βεβαίως που όπως αναφέραμε, είχαμε την πτώση των δύο διαστημοπλοίων στην Αριζόνα και στο Νέο Μεξικό όπου μπορέσανε και πιάσανε ένας από τους εξωγήινους ήταν νεκρός και άλλος ήταν εν ζωή και πέθανε μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την ημέρα εκείνη άρχισε λοιπόν η δημιουργία μιας πληθώρας μυστικών υπηρεσιών η οποία είχε σαν σκοπό να κανονίσει τις σχέσεις του ανθρώπινου με τους εξωγήινους πολιτισμούς.

Οι εξωγήινοι αυτοί πολιτισμοί οι οποίοι είναι σε επαφή με την ανθρωπότητα δεν είναι μόνον δημιουργήματα, δεν είναι μόνο συμβάντα του παρόντος χρόνου. Γνωρίζουμε ότι από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια έχουμε επισκέψεις εξωγήινων πολιτισμών στον πλανήτη. Ο πρώτος και ο καλύτερος βέβαια είναι ο τρόπος με τον οποίο κατήλθε ο πολιτισμός των Ελλανίων μέσα στον πλανήτη. Αυτό έγινε πριν από 127-128.000 χρόνια αρχικά. Έκτοτε έχουν γίνει οκτώ αποστολές. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην 8η αποστολή. Το 2002 στις 30 Μαρτίου, με συγκεκριμένους τρόπους υπό την επίβλεψη των δυνάμεων έγινε γνωστό τι ακριβώς ανακοινώθηκε ανάμεσα στις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την διεργασία και την σχέση των γήινων με τους εξωγήινους πολιτισμούς.

***

humangenomeproject

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ”

Στις 30 Μαρτίου λοιπόν εστάλει από την συγκεκριμένη μυστική υπηρεσία που θα ακούσετε τώρα, μία άκρως απόρρητη πληροφορία, διαβαθμισμένη πληροφορία, προς όλες εκείνες τις μυστικές υπηρεσίες οι οποίες συνέβαλαν για να βγουν τα αποτελέσματα τα οποία θα ακούσετε.

“30 Μαρτίου του 2002,

Κατάσταση εκτάκτου προσοχής και ανάγκης, Διαβάθμιση Q

Υπ’ όψιν μόνον των λίαν υψηλόβαθμων στελεχών

Άκρως απόρρητη ενημέρωση:

Να μην ανακοινωθεί σε εξωτερικούς οργανισμούς, υπουργεία, εκτελεστικές νομοθετικές ή δικαστικές υπηρεσίες χωρίς την κατάλληλη εσωτερική διαπιστευμένη αδειοδότηση.”

Αυτός ο οργανισμός ανακοινώνει ότι ο κώδικας της γήρανσης έχει οριστικά αποκωδικοποιηθεί κάνοντας την βιολογική αθανασία κάτι το απόλυτα βέβαιο. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό δεν είναι ένα μελλοντικό γεγονός αλλά έχει αποδειχτεί στον παρόντα χρόνο τελεσίδικα μέσω επιστημονικών πειραμάτων.

“Η βιολογική, φυσική αθανασία ή αλλιώς το πρόβλημα του θανάτου έχει λυθεί οριστικά. Το πρόγραμμα «ανθρώπινο γονιδίωμα» που ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα διαφόρων άκρως απορρήτων οργανισμών όπως, TRINE, UMBRA, SACRED, JEHOVAH, MAJESTIC, ZODIAC, SPIRITUAL, ENVIRONMENT and MEDEA κατέκτησε οριστικά την θνητότητα δηλαδή τον φυσικό θάνατο.”

Οι μυστικές υπηρεσίες που ανέφερα η κάθε μία από αυτές είχε αναλάβει ένα συγκεκριμένο κομμάτι της σχέσης γήινων και εξωγήινων πολιτισμών από το 1947. Συνεχίζει λοιπόν αυτή η ανακοίνωση:

“Από πληροφορίες οι οποίες ελήφθησαν από την πρώην Ρωσική συνομοσπονδία, πάνω στις οποίες αυτός ο οργανισμός και άλλοι που έχουν συνεργαστεί σχετικά με τα διάφορα προγράμματα των αντικειμένων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, δηλαδή των εξωγήινων πολιτισμών, η υπηρεσία μας έλαβε πειστικές πληροφορίες σχετικά με αποδεδειγμένα συμπεράσματα που αφορούν την βιολογική αθανασία. Εξωγήινα δεδομένα που μας γνωστοποιούνται ήδη από το 1952 έδωσαν τις εξής τελεσίδικα πειστικές πληροφορίες.”

Αυτό είναι αλήθεια, η ανταλλαγή επιστημονικών δεδομένων με τους εξωγήινους πολιτισμούς άρχισε από το 1952 όσον αφορά την Δύση άτυπα παρόλο που οι συμφωνίες υπογράφτηκαν στις 20 Φεβρουαρίου το 1954, ανταλλαγή πληροφοριών τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο, είχαν αρχίσει από το 1952. Λοιπόν συνεχίζουμε το report συγνώμη για τις παρεμβάσεις απλώς τις κάνω για να σας υπενθυμίζω ακριβώς τα ιστορικά γεγονότα.

Νίκος Αμάραντος : Τότε αυτό το έγγραφο κύριε Λαμπράκη τεκμηριώνει αυτά που μας λέτε εδώ και τόσους μήνες.

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Ακριβώς..

-Δεύτερον: “Υπάρχει ένας φυσικός νοητικός μηχανισμός ο οποίος εμποδίζει αυτά τα δεδομένα να προσδιοριστούν και να ανιχνευτούν εύκολα. Στρεβλώσεις των δεδομένων δημιουργούνται όταν παρατηρηθούν διανοητικά πιο προσεκτικά. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η κοινότυπη ιδέα ότι ο άνθρωπος είναι από σάρκα και έχει ψυχή. Το σωστό δεδομένο είναι ότι ο άνθρωπος είναι πνεύμα συνδεδεμένο με ένα σώμα από σάρκα.

-Τρίτον: εξαιτίας αυτής της διανοητικής και ψυχικής διαστρέβλωσης που αυτοί που διαβάζουν αυτήν την ενημέρωση θα δυσκολευτούν να την κατανοήσουν πλήρως καθώς και το μέγεθος της πληροφορίας που περιέχεται σε αυτήν. Οι μελέτες δείχνουν ότι, όταν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο ή δυσνόητο, επαναλαμβανόμενες αναγνώσεις του ίδιου υλικού ξεκαθαρίζουν τις όποιες παρερμηνείες. Θα χρειαστεί το κάθε άτομο για να αντιληφθεί την σοβαρότητα αυτής της ανακοινώσεως να το μελετήσει πολλές φορές.

-Τέταρτον: οι πυροδότες αυτού του αρνητικού νοητικού μηχανισμού που δημιουργούν την στρέβλωση είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τις φονταμενταλιστικές παγκόσμιες θρησκείες ως συστήματα πεποιθήσεων. Όσο πιο φονταμενταλιστική η πεποίθηση, τόσο πιο έντονα ενεργοποιείται αυτός ο μηχανισμός.”

Εδώ θέλω να σας κάνω την δική μου παρένθεση. Αυτό που μας λέει εδώ λοιπόν είναι ότι το πνεύμα και η ύλη συνυπάρχουν σε μια οντότητα που λέγεται άνθρωπος και τι συμβαίνει.

-“Η σχέσις του πνεύματος και την ύλης διέπεται σύμφωνα με αυτό το report από κάποιους συγκεκριμένους κανόνες κάποιους πυροδότες δηλαδή οι οποίοι είναι γραμμένοι πάνω στο DNA. Είναι γραμμένοι δηλαδή πάνω στο πρόγραμμα το λογισμικό του ανθρώπινου γονιδιώματος. Ο φονταμενταλισμός ορίζεται εδώ ως μία αυστηρή και κυριολεκτική ερμηνεία των ιερών βιβλίων και γραφών που συναντώνται σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες.

Ο πυροδότης δεν ενεργοποιείται πλήρως με τις μη-φονταμενταλιστικές θρησκείες. Ο μηχανισμός έχει κάποιο αποτέλεσμα όμως σε όλες τις θρησκείες. Ιδιαίτερα οι θρησκείες που προωθούν μία μετά θάνατον ζωή η οποία είναι καλύτερη από την παρούσα ζωή στην Γη, έχουν σαν αποτέλεσμα την πιο δυνατή ενεργοποίηση του πυροδότη. Αυτό μετά συνδέεται με ένα δεύτερο πυροδότη ο οποίος προωθεί το γήρας, τα γηρατειά με πολύ ταχύτερο ρυθμό.”

Με άλλα λόγια τι μας λέει εδώ, και πάλι δική μου παρέμβαση, μας λέει το εξής. Οι θρησκείες που είναι φονταμενταλιστικές και οι οποίες υπόσχονται παραδείγματος χάριν η εβραϊκή θρησκεία, η μουσουλμανική θρησκεία, υπόσχονται καζάνια με ρύζι ή γυναίκες κτλ., αυτές λοιπόν οι φονταμενταλιστικές θρησκείες οι οποίες υπόσχονται μια καλύτερη μετά θάνατον ζωή, πυροδοτούν μέσω του DNA αυτήν την συγκεκριμένη λειτουργία η οποία αρχίζει και επιταχύνει το γήρας, τα γηρατειά.

“Αυτό οφείλεται στο ότι ο άνθρωπος υποθέτει ότι ο θάνατος είναι προτιμότερος από την ζωή και άμεσα συνδεδεμένος με την σκέψη ότι, η ζωή μετά θάνατο θα ξεπερνά κάθε ευχαρίστηση που μπορεί να του προσφέρει η τωρινή ζωή.

-Όγδοον: Aυτοί οι μηχανισμοί περιέχουν επίσης το φαινόμενο της ημέρας της κρίσεως.”

Ξέρετε αυτό που όλες οι μονοθεϊστικές θρησκείες ότι κάποια στιγμή θα έρθει ο θεός και θα τους κρίνει όλους και θα στείλει τους μισούς στην φωτιά και τους άλλους μισούς στην θάλασσα.

“Ενεργοποιούν λοιπόν παγκόσμιες κατακλυσμιαίες αλλαγές στην νοοτροπία των ανθρώπων μέσω των παραπάνω πυροδοτών του συλλογικού ασυνειδήτου.”

Τι σημαίνει δηλαδή αυτό ; Και πάλι δική μου παρένθενσις. Εάν μία ολόκληρη ανθρώπινη κοινωνία, ας πάρουμε λοιπόν τους μουσουλμάνους ή ας πάρουμε τους εβραίους γιατί ξέρετε ότι και οι μουσουλμάνοι είναι 15 κομμάτια, αιρέσεις, το ίδιο και οι εβραίοι όπως και οι χριστιανοί και οι πάντες και έχει συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο είναι κομμάτια. Τι λένε λοιπόν αν μία ομάδα ανθρώπων πιστεύει ότι με το να πάει στην άλλη ζωή θα είναι καλύτερα από την ζωή εδώ, αυτόματα αυτό το οποίο πυροδοτεί μέσω του DNA είναι ότι, αποδέχεται τις πράξεις οι οποίες θα επιφέρουν την καταστροφή και το θάνατο του συνόλου των ανθρώπων αυτών, διότι υποσυνείδητα πιστεύουν ότι θα είναι καλύτερα εκεί που θα πάνε. Άρα λοιπόν αποδέχονται το βιολογικά όπλα, αποδέχονται τα χημικά όπλα, δεν αντιδρούν όταν βλέπουν να γίνονται τοπικοί πόλεμοι. Καταλαβαίνετε λοιπόν το συλλογικό υποσυνείδητο του ανθρώπινου γένους ουσιαστικά πυροδοτεί και επιταχύνει την ενεργειακή πρόοδο, το πνεύμα δηλαδή του ανθρώπου να τείνει προς τον θάνατο διότι θα πάει σε μία κατάσταση που θα είναι καλύτερη.

Αυτό ακριβώς είναι ο πυροδότης του συλλογικού ασυνειδήτου όπως τον περιγράφει το report των μυστικών υπηρεσιών.

“Κάθε άνθρωπος έχει αυτούς τους, ενεργοποιούνται όλο και πιο έντονα καθώς η διαδικασία της γήρανσης προχωρεί και είναι εντελώς φυσικό και το ξέρετε και εσείς όσο περισσότερο γερνάει ο άνθρωπος τόσο περισσότερο προσκολλάται στις θρησκευτικές πεποιθήσεις και τόσο περισσότερο επιταχύνει το θάνατο. Το γήρας του ανθρώπου επιταχύνεται από την πυροδότηση ενός πυροδότη συλλογικού υποσυνειδήτου της ανθρωπότητας και ουσιαστικά εάν το αντιστρέψει κάποιος αυτό μπορεί να επιφέρει την αθανασία σε αυτό τον συνδυασμό του πνεύματος με την ύλη. Εξαιτίας της νοητικής διαστρέβλωσης οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από την δράση των πυροδοτών, πιστεύουν ότι μία ανώτερη δύναμη ή ανώτερη οντότητα την οποία αναφέρουν ως Θεός δημιουργεί αυτά τα κατακλυσμιαία γεγονότα, δηλαδή το φαινόμενο της ημέρας της κρίσεως. Πιστεύεται από την μια μεριά των ανθρώπων ότι ο Θεός θα καταστρέψει τους εχθρούς της δικής τους θρησκείας και θα οδηγήσει σε ένα καλύτερο κόσμο τα μέλη της ίδιας θρησκείας ή αίρεσης.”

Δηλαδή το συλλογικό υποσυνείδητο κάνει μία συμμαχία με το θεό του και υπαγορεύει στο θεό του να καταστρέψει τους αντιπάλους. Ουσιαστικά αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που είναι επηρεασμένοι από αυτούς τους νοητικούς πυροδότες, ανεξάρτητα από το πια είναι η θρησκεία τους.

“Η πεποίθηση ότι ο θεός δημιουργεί αυτά τε γεγονότα είναι εντελώς λανθασμένη. Αυτά τα γεγονότα δημιουργούνται από τον ίδιο τον άνθρωπο μέσω της αυτό-εκπληρούμενης προφητείας που είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με την κάθε προσωπική θρησκεία και η ερμηνείας της σαν τέλος του κόσμου από το κάθε άτομο. Μετά τα άτομα εργάζονται είτε μόνα τους, είτε σε συνεργασία με άλλους χωρίς να το καταλαβαίνουν μέσω των πυροδοτικών μηχανισμών για να φέρουν τον πλανήτη σε αυτοκαταστροφή και το τέλος της ανθρώπινης φυλής.”

Το συλλογικό δηλαδή, προσέξτε, εάν η κάθε θρησκευτική ομάδα εύχεται την καταστροφή της άλλης θρησκευτικής ομάδος, το συλλογικό υποσυνείδητο της ανθρωπότητος εύχεται την καταστροφή όλων, αυτό ουσιαστικά λέει αυτή η εργασία.

Μάλιστα είναι η ερμηνεία και η διεξαγωγή αυτών των πράξεων από τους ανθρώπους που κάνει τα γεγονότα ημέρα της κρίσεως να υλοποιούνται. Αυτό που οι Καζάροι έχουν ετοιμάσει τον Αρμαγεδδώνα που λένε έτσι ; Αυτός ο Αρμαγεδδώνας που υποτίθεται ότι θα καταστρέψει τα 9/10 της ανθρωπότητος. Αυτό είναι μία αυτό-εκπληρούμενη προφητεία γιατί το συλλογικό υποσυνείδητο των ανθρωπίνων κοινωνιών εύχεται ο ένας την καταστροφή του άλλου.

Οι σιίτες μουσουλμάνοι εύχονται τους σουνίτες να πεθάνουν και οι δύο μαζί εύχονται να πεθάνουν οι χριστιανοί, οι χριστιανοί εύχονται να πεθάνουν οι εβραίοι, οι εβραίοι εύχονται να πεθάνουν οι κινέζοι και εντέλει δεν εύχεται κανένας να ζήσουν όλοι αρμονικά. Ο μόνος ο οποίος το κάνει αυτό είναι ο Ελληνισμός. Εδώ λοιπόν να τελειώσουμε το report και θα πάμε στον Ελληνισμό.

“Ο άνθρωπος λοιπόν δημιουργεί και εκπληρώνει αυτές τις πράξεις και τα σενάρια και όχι ο θεός από οποιαδήποτε μορφή πίστης, από οποιαδήποτε θρησκεία. Η μόνη επίδραση που έχουν αυτοί οι πυροδότες είναι η συνολική καταστροφή της ανθρώπινης φυλής μέσω ενός σεναρίου για το τέλος του κόσμου κλιμακώνοντας την τρομοκρατία και τον εκτενή πυρηνικό και βιολογικό παγκόσμιο πόλεμο που γίνονται πλέον μια βεβαιότητα. Είναι ασαφές προς το παρόν το πώς αυτοί οι μηχανισμοί μεταφέρθηκαν στην ανθρώπινη φυλή αν και υπάρχουν πολλές απόψεις.

Είναι μόνον σαφές ότι από το 1 έως το 9 είναι όλα πειραματικά δεδομένα τα οποία έχουν αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας.”

Τώρα μέχρι εδώ το report αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πιστεύω ότι ο κάθε σκεπτόμενος Έλλην μπορεί να αντιληφθεί την απλούστατη αυτή θα έλεγα, τον έμμεσο παραγωγικό συλλογισμό ότι η κάθε θρησκεία εύχεται την καταστροφή της επόμενης ή της διπλανής ή της παραδιπλανής και όχι μόνο το εύχεται αλλά κατά καιρούς όλες οι θρησκείες το έχουν κάνει πράξη. Δέστε τι έγινε από τον χριστιανισμό στην ιερά εξέταση, δέστε πως επιβλήθει ο χριστιανισμός στον ελληνισμό, δέστε τι κάνουν οι μουσουλμάνοι στους χριστιανούς σήμερα τώρα που μιλάμε, δέστε τι έκαναν οι εβραίοι στην Κύπρο π.χ.. Τι κάνουνε στους Έλληνες στην Αλεξάνδρεια οι εβραίοι. Δηλαδή δεν υπάρχει καμία από τις θρησκείες η οποία να είναι αθώα και να μην έχει εκτελέσει τα μεγαλύτερα τερατουργήματα έναντι των θρησκειών των διπλανών.

Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό ; ότι το συλλογικό υποσυνείδητο εύχεται την καταστροφή της ανθρωπότητας ολόκληρης. Αυτό είναι το πολύ σημαντικό πλέον. Ο μόνος ο οποίος διαχρονικά δεν υπέδειξε, ούτε υποστήριξε ότι μετ ερχόμενος στην επόμενη ζωή θα είσαι καλύτερα, ήταν ο Ελληνισμός. Ο Ελληνισμός από όλα τα αρχαία κείμενα και προκαλώ οποιονδήποτε έχει αναλύσει τα αρχαία κείμενα να μας πει πότε ο Ελληνισμός υποστήριξε ότι η μετά θάνατον ζωή θα είναι καλύτερη.

Ο Επίκουρος ο οποίος ήτανε στην μία μεριά της εξισώσεως, καταρχήν ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης περιέγραψαν την ψυχή και ποια είναι οι σχέση της με την ύλη. Ο Επίκουρος από την άλλη μεριά ο οποίος ήτανε ο κατ’εξοχήν, έτσι λένε τουλάχιστον οι κατήγοροί του, ηδονιστής, έχει παρεξηγηθεί και το μόνο το οποίο έλεγε ο Επίκουρος είναι : «Ευτυχής είσαι όταν απολαμβάνεις κάθε μέρα τις ηδονές αλλά πάντα να είσαι ολιγαρκής.» Έχει μεγάλη σημασία, το προϋπόθετο είναι να είσαι ολιγαρκής. Κανένας όμως από του Έλληνες φιλοσόφους διαχρονικά από την εποχή του Ησιόδου και του Ομήρου δεν μετέφερε την ιδέα στην ανθρωπότητα ότι η μετά θάνατον ζωή κατάστασης, είτε της ψυχής είτε της ύλης θα είναι καλύτερη, αυτό είναι το πρώτο.

Δεύτερον, ουδέποτε έκανε ο Ελληνισμός οποιαδήποτε κίνηση πνευματική ή φυσική εναντίων οποιουδήποτε επειδή είχε διαφορετική θρησκεία. Δεν προσπάθησε ποτέ να επιβάλει οποιαδήποτε θρησκεία ο Ελληνισμός. Οι πόλεμοι που έκανε ήταν πάντα πόλεμοι αμυντικοί ή εκπολιτιστικοί. Επομένως ο αντίποδας αυτής ακριβώς της εργασίας είναι ο Ελληνισμός. Μόνον εάν ο Ελληνισμός επικρατήσει και πάλι στο πλανήτη, μόνον τότε το ανθρώπινο γένος έχει την δυνατότητα να συνεχίσει ειρηνικά την ζωή του εδώ.

Ακούτε όμως τις λύσεις που προβάλουν τώρα οι μυστικές υπηρεσίες, το κατεστημένο προβάλει κάποιες λύσεις. Ενώ διεπίστωσαν εργαστηριακά με όλες τις πληροφορίες από τους εξωγήινους πολιτισμούς την σχέση ύλης και πνεύματος τώρα έρχεται το συγκεκριμένο σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων να μας πει πως θα αντιμετωπίσουμε, να χειραγωγήσει δηλαδή την λύση του προβλήματος. Ενώ οριοθετεί το πρόβλημα αληθινά, τώρα ακούτε τι μας λέει από πλευράς λύσεως.

ΠΡΟΤΕΙΝΩΜΕΝΕΣ “ΛΥΣΕΙΣ” ΤΗΣ NASA

Αυτό λοιπόν ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο του 2002, το οποίο ήτανε ακριβώς 4 μήνες μετά την πτώση των διδύμων. Γιατί το λέω αυτό ; γιατί θα ακούσετε παρακάτω τι ακριβώς σημαίνει. Οι λύσεις που προτείνει είναι οι ακόλουθες.

“Η NASA λέει (αυτό το report έχει βγει από την NASA)… Η NASA λοιπόν έχει συντονιστεί επιτυχώς μέσω διαφόρων ιστοριών κάλυψης και απόκρυψης αλλά στα παρασκήνια η πλανητική εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος είναι υψηλής προτεραιότητος “class A”.”

Τι σημαίνει αυτό, παρόλο δηλαδή που η NASA το αρνείται εμφανώς εξακολουθεί χωρίς διακοπή την εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος. Εδώ τίθεται ένα μεγάλο ερώτημα. Δηλαδή τι εξερευνούν ; Εξερευνούν την Αφροδίτη ; Μα η Αφροδίτη μας λένε ότι έχει 800 βαθμούς θερμοκρασία. Εξερευνούν τον Κρόνο ; Μας λένε ότι είναι αέριο ο Κρόνος. Εξερευνούν τον Άρη ; Μας λένε ότι είναι ακατοίκητος. Τι ακριβώς εξερευνούν στο ηλιακό μας σύστημα η NASA ; κρατήστε αυτήν την πρώτη ερώτηση. Και το αναφέρουν ότι είναι και η υψηλότερη προτεραιότητά τους.

“Εξαιτίας λέει ότι η μηχανή πυροδότησης ήταν σε πλήρη δράση την 11η Σεπτεμβρίου του 2001”.

Εδώ αρχίζει τώρα η προπαγάνδα της νέας τάξης πραγμάτων. Μην νομίζετε ότι η NASA είναι μία αθώα διαστημική υπηρεσία, κάθε άλλο.

“Οι διασυνδέσεις των λειτουργικών δικτύων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αυτό που ονομάζουμε στην απλή γλώσσα το ΜΑΤRΙΧ, που χρησιμοποιούνται από την NASA και εκτός όλων των άλλων μυστικών υπηρεσιών, δείχνουν 99,9% ακρίβεια ότι από την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 έχει αρχίσει να πλησιάζει η εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής με μεγάλη ταχύτητα εκτός αν άλλοι πλανήτες εποικισθούν σύντομα ή πολυάριθμοι τεχνητοί διαστημικοί σταθμοί δημιουργηθούν και χρησιμοποιηθούν.”

Οι πληροφορίες που υπήρχαν σε προηγούμενες υψηλής προτεραιότητας ενημερώσεις περιείχαν μόνο αυτά που ακούτε γιατί τα υπόλοιπα δεν επιτρέπεται να τα γνωρίζετε. Αυτό δεν είναι δικό μου είναι μέσα από το report. Εδώ λοιπόν θα κάνω το σχόλιο το δικό μου, οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι η 11η Σεπτεμβρίου του 2001 επυροδότησε την αρχή της καταστροφής του ανθρώπινου γένους. Αυτό ουσιαστικά λέει η NASA. Αυτό όμως ξέρετε πολύ καλά ότι η πτώσης των διδύμων ήτανε καθαρά, δεν ήτανε ούτε τρομοκρατική ενέργεια. Η τρομοκρατική ενέργεια προήλθε από την νέα τάξη πραγμάτων. Δηλαδή αυτή ουσιαστικά δημιούργησαν την πτώση των διδύμων. Αυτοί έδωσαν την εντολή και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Bush έδωσε την εντολή να καταρριφθούν οι πύργοι, ο πατέρας Bush όχι ο υιός, λοιπόν και επομένως έπρεπε τώρα η NASA να μας πει ότι από την ημέρα εκείνη και λόγο δηλαδή διότι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι έριξαν τους διδύμους πύργους, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ανθρώπινο γένος. Αυτή είναι μια καθαρή ουτοπία.

“Το πιο βαρυσήμαντο, πάμε πίσω στο report, είναι ότι το πρόγραμμα βιολογικής αθανασίας έχει ολοκληρωθεί. Η αποπεράτωση αυτού του σχεδίου ήταν ένα αναγκαίο βήμα εξαιτίας του χρόνου χρειάζεται για διαπλανητικά ταξίδια σε μακρινά αστρικά συστήματα στα οποία υπάρχουν πλανήτες στους οποίους μπορεί να διατηρηθεί ζωή και που έχουν παρόμοιο οικοσύστημα με την Γη.”

Αυτό παιδιά είναι από report της NASA. Λέει λοιπόν:
Το επαναλαμβάνω για να το καταλάβετε είναι απαραίτητο να επιτευχθεί η βιολογική αθανασία διότι για να διασωθεί το ανθρώπινο γένος πρέπει να γίνουν δύο πράγματα ή εποικισμός άλλων πλανητών ή δημιουργία τεχνιτών, ακούτε τώρα, διαστημικών σταθμών, ούτως ώστε να διασωθεί το ανθρώπινο γένος.

Εγώ κάνω μία απλή απλούστατη ερώτηση όμως. Δεν θα πάρουνε αυτοί οι άνθρωποι, όπως λέει η λαϊκή παροιμία : «Ο χωριάτης μπορεί να πάει στην πόλη αλλά το χωριό το παίρνει μαζί του.» Δεν θα πάρουνε αυτοί οι άνθρωποι την ίδια νοοτροπία στους άλλους πλανήτες, οπότε θα δημιουργήσουν και εκεί το ίδιο πρόβλημα ; Η εάν πάνε στον διαστημικό σταθμό δεν θα έχουν τις ίδιες ακριβώς νοοτροπίες ; Γιατί λοιπόν το λέει αυτό η NASA ; Να σας εξηγήσω. Διότι πραγματικά υπάρχει άνωθεν καθοδήγηση ότι εάν το ανθρώπινο γένος δεν αλλάξει ροή χρονικά και σας είπα ότι ο χρόνος το 1916 ήτανε πολύ συγκεκριμένος ο χρόνος που δόθηκε τον Απρίλιο του 2017 αν θυμάμαι καλά. Μας δόθηκε λοιπόν μία χρονική περίοδος ούτως ώστε το μήνυμα που είναι απαραίτητο για όλη την ανθρωπότητα να γίνει κτήμα όλων των ανθρώπων πρέπει να γίνει κτήμα μέχρι την εποχή εκείνη για να μην παρεμβαίνει, κανείς δεν μπορεί δεν παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.

Έχει μεγάλη σημασία όμως η λύση την οποία προτείνει η NASA πρέπει πρώτα λέει να πετύχουμε την βιολογική αθανασία, ακούτε τώρα το μεγάλο μυστικό για να μπορέσουμε να διασωθούμε επειδή χρειάζεται πολύς χρόνος να μεταφερθούμε σε άλλα πλανητικά συστήματα. Πρέπει πρώτα να επιτύχουμε την βιολογική αθανασία και εδώ μετά από λίγο θα καταλάβετε την συνάντηση του Πάπα με τον Βαρθολομαίο.

“Η αποπεράτωση λοιπόν αν, είχαμε πολύ χρόνο, λέει το report στην NASA οι τεχνολογικές εξελίξεις και με τις κατευθύνσεις των εξωγήινων πολιτισμών θα ήταν αρκετές για διαπλανητικά ταξίδια χωρίς την βιολογική αθανασία, αν είχαμε πολύ χρόνο. Εξαιτίας της έλλειψης χρόνου η βιολογική αθανασία είναι ένα πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα προς ολοκλήρωση με τις πληροφορίες που περισυλλέχτηκαν από το νέο σχετικά πρόγραμμα του ανθρωπίνου γονιδιώματος.”

Πρέπει να σας πω ότι η ανάλυση του ανθρωπίνου γονιδιώματος δεν είναι ανθρώπινη σκέψης, ούτε την σκεφτήκαμε εμείς, ούτε και ξαφνικά μας ήρθε μετά από 8000 χρόνια από τον τελευταίο κατακλυσμό τώρα μας ήρθε η φαεινή ιδέα να αναλύσουμε το DNA. Όλα αυτά είναι πληροφορίες που πήραμε από τους εξωγήινους πολιτισμούς και τους οποίους εμείς, οι Αμερικάνοι, οι Ρώσοι, οι Ευρωπαίοι και περισσότερο οι Καζάροι γιατί όλα όπως βλέπετε διασυνδέονται με κάποιο Καζάρο επιστήμονα και πρέπει να σας πω ότι κανένας από τους Καζάρους επιστήμονες δεν σκέφτηκε ούτε έκανε ποτέ κάτι σημαντικό. Είναι όλα κλεμμένα από την Ελληνική γραμματεία και την Ελληνική διανόηση.

Όμως τα τελευταία 50 χρόνια είτε στον τομέα της ψυχολογίας είτε στον τομέα της τεχνολογίας είτε σε οποιοδήποτε τομέα, της ιατρικής όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου πάντα θα βρεις το όνομα ενός Καζάρου Εβραίου, ενός γιατρού, ενός φυσικού, να είναι κολλημένο σε κάποιες τεχνολογικές εξελίξεις.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ

Να το πάμε στην τεχνολογική ; Σας είπα προηγουμένως την περασμένη φορά σας είπα ότι εκείνος ο ταλαίπωρος ο Αϊνστάιν ο οποίος βέβαια μετά που ο άνθρωπος εξετέθει στις πληροφορίες κάτι έμαθε, δεν λέμε ότι ήτανε τούβλο εντελώς αλλά η θεωρεία της σχετικότητος δεν ήταν δική του. Θυμάστε ότι έχουμε πει ότι η θεωρεία της σχετικότητος ανήκε στην πρώτη του γυναίκα, στην πρώτη του σύζυγο αλλά ούτε και αυτή ήτανε αυτή που το σκέφτηκε. Αυτό το περιέγραψε ο Αριστοτέλης πριν 2600 χρόνια. Δηλαδή η σχέση της μάζας, της ενέργειας και της ταχύτητος την περιέγραψε ο Αριστοτέλης πριν από 2600 χρόνια. Και που είναι ; Δεν είναι στα γνωστά βιβλία του Αριστοτέλη.

Είναι σε βιβλία του Αριστοτέλη τα οποία βρίσκονται κρυμμένα σε κάποια μοναστήρια. Και τις πληροφορίες όσον αφορά το ότι ο Αριστοτέλης περιέγραψε την θεωρεία της σχετικότητος ξέρετε από πού την πήραμε ; Από τους Άραβες σε κάποια μοναστήρια της περιοχής που βομβαρδίζεται τώρα, της Συρίας, στο Σινά, στην περιοχή της μέσης Ανατολής όπου υπάρχει η Ελληνική γραμματεία κρυμμένη, κάποιοι Άραβες είχαν πρόσβαση σε αυτά και μόλις πριν από λίγο καιρό μας έδωσαν σαφώς και μας έδωσαν και το αρχέτυπο κείμενο το πώς ο Αριστοτέλης περιέγραψε την θεωρεία της σχετικότητος. Να μην παρεκτραπούμε όμως από αυτό διότι θα χάσουμε τον ειρμό. Θέλω να σας πω όμως ότι αυτό που μας λέει η NASA με αυτό το άκρως απόρρητο report.

Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ – ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

Μας λέει ότι η βιολογική αθανασία είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή για να μπορέσουμε να διασώσουμε το ανθρώπινο γένος. Και ξαναλέω και πάλι θεωρούν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 σαν σταθμό, σαν την αρχή δηλαδή της καταστροφής του ανθρωπίνου γένους. Που σημαίνει, αυτός είναι ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος, ο Αρμαγεδδών των Εβραίων, ο Αρμαγεδδών τον οποίο είχαν σχεδιάσει οι Καζάροι από το 1897.

Βλέπετε με πόση μαεστρία καθοδηγούν τα γεγονότα όπως θέλουν στον πλανήτη ;

Λένε λοιπόν το εξής: “Ζητούμε αυτή τη στιγμή, ακούτε τι λέει η NASA, μια πλήρη λίστα αυτών που πρέπει να σωθούν, άμεσα, από τις τρέχουσες καταστάσεις πυροδοτών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρο τον πλανήτη.”

Αυτοί με τους οποίους πρέπει να έρθουμε σε επαφή, τι κάνει τώρα δηλαδή η NASA δίδει οδηγίες σε αυτές τις 7 ή 8 μυστικές υπηρεσίες πώς να χειριστούν το θέμα σε πλανητικό επίπεδο.

“Αυτοί τους οποίους πρέπει να έρθουμε σε επαφή πρέπει να έχουν λογική, επιστημονική νόηση και σώμα καθώς και να είναι καθαροί από θρησκευτικές επιρροές οι οποίες θα επέτρεπαν στους πυροδότες ιούς, έτσι τους λέει “virus”, να συνεχίσουν να λειτουργούν εκτός του πλανήτη πατρίδα. Αφού το υψηλού επιπέδου προσωπικό μεταφερθεί άλλες ομάδες της ανθρωπότητος θα σωθούν ανάλογα με το πώς το επιτρέπει ο χρόνος.”

Τι σου δίνει δηλαδή εδώ, αυτή είναι η NASA και αυτές είναι οι μυστικές υπηρεσίες που κάνουν κουμάντο τον πλανήτη. Τι σου λένε ; Πρώτα σου βάζουν την υποσυνείδητη ιδέα ότι η ανθρωπότητα είναι τελειωμένη, ότι και να γίνει ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να αλλάξετε τίποτα και μόνο αν κάνετε αυτά που σας λέμε θα σωθούνε μερικοί. Καταλαβαίνετε λοιπόν την νοοτροπία της νέας τάξης πραγμάτων ;

“Το σχέδιο της παγκόσμιας κοινότητος των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών δεν σχεδιάζει το να χαθεί κάποιο μέρος της ανθρώπινης φυλής αλλά αντιθέτως να σωθεί το καλύτερο.”

Καταλάβατε τι λέει ; Το σχέδιο λέει των μυστικών υπηρεσιών δεν σχεδιάζει να χαθεί κάποιο συγκεκριμένο μέρος της ανθρώπινης φυλής αλλά αντιθέτως σχεδιάζει πως θα σωθεί το καλύτερο μέρος. Η καταστροφή δηλαδή είναι δεδομένη.

Αυτοί που πρέπει να σωθούν δεν πρέπει να πιστεύουν σε τίποτα. Πρέπει να μην έχουν θρησκεία, πρέπει να εξαλειφθούν οι θρησκείες για να υπάρχει ελπίδα κάποιος να σωθεί. Αρχίζετε τώρα και καταλαβαίνετε που το πάει η νέα τάξης πραγμάτων με την παν-θρησκεία. Να εξαλειφθούν όλες οι θρησκείες.

Μέχρι τώρα που τους βόλευε για 2500 χρόνια τους βόλευε να έχουν 6500 θρησκείες, τώρα ξαφνικά, επειδή επίκειται η καταστροφή του ανθρωπίνου γένους τώρα, πρέπει να εξαλειφθούν οι θρησκείες διότι μόνον εάν εξαλειφθούν οι θρησκευτικές πεποιθήσεις έχει την δυνατότητα να σωθεί αυτός που δεν έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις.

“Προγράμματα βρίσκονται σε εξέλιξη για να εφαρμοστεί το παρόν πρωτόκολλο όσο γρηγορότερα και πιο δίκαια γίνεται.”

Τι εννοεί με αυτό μη τυχόν και κάνουμε κανένα λάθος και συμπεριλάβουμε κανένα φονταμενταλιστή. Πρέπει πρώτα αυτοί που δεν έχουν, δεν πιστεύουν σε θεό ή θρησκεία να σωθούν. Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν θρησκεία θα σωθούν πρώτοι, και μην τυχόν , θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε λάθος λέει και βάλουμε μέσα και κανέναν που έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις. Καταλαβαίνετε τι σας Λέει η νέα τάξη πραγμάτων.

“Αν και είναι κατανοητό ότι η βιολογική αθανασία είναι ένα τεράστιο εγχείρημα για το ανθρώπινο γένος, σημειώνεται επίσης μέσω του εφαρμοζομένου διαδικτύου πρόβλημα- λύση, ότι η βιολογική αθανασία θα αρχίσει να ενεργεί – οι πυροδότες θα πάψουν να λειτουργούν τερματίζοντας έτσι στην πλειοψηφία των συγκρούσεων των πολέμων στη Γη.

Το ως άνω λειτουργικό διαδίκτυο το ΜΑΤRΙΧ δηλαδή καθορίζει ότι δεν θα υπάρξει παντελή εξάλειψη των συγκρούσεων.”

Kαλύπτουν και τον πισινό τους συγνώμη για την λαϊκή έκφραση. Εάν δηλαδή βλέπετε και κανένα μικρό-πόλεμο εδώ και εκεί ενώ σας έχουμε πει ότι εμείς απενεργοποιήσαμε τους πυροδότες, μη δίνετε σημασία το πρόγραμμα προχωράει κανονικά. Αλλά η κατάσταση θα γίνει διαχειρίσιμη με την εφαρμογή εφικτών και αποδεκτών λύσεων.

“Το ΜΑΤRΙΧ ,το λειτουργικό διαδίκτυο υπολογίζει ότι η βιολογική αθανασία θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την πλανητική σωτηρία της ανθρωπότητος.”

Όταν όλοι όσοι είναι εφικτό να αποκτήσουν βιολογική αθανασία και πάλι κάνω σχόλιο, όταν όλοι όσοι είναι εφικτό και ποιοι είναι αυτοί που έχουν το εφικτό ; Aυτοί που δεν έχουν θρησκευτικές πεποιθήσεις. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να εξαφανίσουμε τις διάφορες θρησκείες.

Αντιλαμβάνεστε τώρα που το πάνε με τις παν-θρησκείες και τις παν-θρησκευτικές οργανώσεις και όλα αυτά τα όμορφα. Θέλουν λοιπόν όχι να εξαφανίσουν όλες τις θρησκείες αλλά να τις φέρουν κάτω από την εποπτεία του Βατικανού. Δηλαδή με την τρομοκρατία ότι εάν εξακολουθήσεις και πιστεύεις στον Μωάμεθ ή στον Γιαχβέ ή στον Βούδα ή στον Κομφούκιο θα είσαι ο πρώτος που θα καταστραφείς, προσπαθούν να φέρουν όλους κάτω από υπό την αιγίδα μιας ουσιαστικά ανώτερης αρχής.

“Το λειτουργικό λοιπόν διαδίκτυο υπολογίζει ότι η βιολογική αθανασία θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για την πλανητική ανθρώπινη σωτηρία. Όσοι όταν είναι εφικτό αποκτήσουν την βιολογική αθανασία επιτυχώς, η παγκόσμια ειρήνη θα είναι πιο εύκολη να επιτευχθεί.

Περιβαντολλογικές, διατροφικές, ενεργειακές ανησυχίες θα διακανονιστούν και μετά η ανθρώπινη φυλή θα επιστρέψει στον πλανήτη Γαία εάν το επιθυμεί.”

Τι μας λέει λοιπόν, για να σωθείτε πρέπει να μην έχετε θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δεύτερον θα σας πάρουμε από εδώ και θα σας πάμε κάπου αλλού θα καθαρίσουμε την Γη θα την κάνουμε καινούριο οικόπεδο, θα τους αποστειρώσουμε και μετά να θέλετε ξαναγυρνάτε. Αυτό ουσιαστικά λέει αυτό εδώ.

“Το λειτουργικό διαδίκτυο δείχνει ότι εκείνοι που δεν θα επιλέξουν την βιολογική αθανασία θα σταματήσουν να είναι μέρος του προβλήματος σε εύθετο χρόνο διότι η βιολογική αθανασία αποτελεί προϋπόθεση για την πλανητική εποίκιση και δραπέτευση και οι μηχανισμοί πυροδότησης θα προκαλέσουν την τελική τους καταστροφή ούτως ώστε να καθαριστεί ο ιός πλανητικά και να επιτραπεί έτσι η επανεκκίνηση του πλανήτη.”

Δηλαδή τι σας λέει ; όσοι από εσάς δεν ‘ρθείτε μαζί μας και κάνετε ότι σας λέμε, είναι προδιαγεγραμμένο ότι τελειώσατε, έτσι ; Επομένως αφού τελειώσετε εμείς θα ‘ρθούμε να καθαρίσουμε τον πλανήτη και κατόπιν θα μπορεί να ξαναρχίσει από την αρχή. Τι σας θυμίζει αυτό ; Δεν σας θυμίζει τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα ; Τον κατακλυσμό του Ωγύγου ; Τον κατακλυσμό του Δαρδάνου και 15 προηγούμενους κατακλυσμούς ; Αυτό λοιπόν είναι που σας λέει αυτό το report, από τις γραφές.

“Προειδοποίησαν λέει οι θεϊκές δυνάμεις τους ανθρώπους ότι αν δεν αλλάξετε τακτική θα επέλθει η ολοκληρωτική καταστροφή”

Αυτό δεν σας θυμίζει τούτο το report; Η NASA τώρα έχει υποκαταστήσει το θείον και η NASA σχεδιάζει για το πώς θα εποικιστεί ο πλανήτης, αντιλαμβάνεστε λοιπόν.

“Σε εκείνους που έχουν μηχανισμούς πυροδότησης δηλαδή που είναι φονταμενταλιστές θα δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσουν βιολογική αθανασία αλλά μόνον αφού οι πυροδότες έχουν εξαλειφθεί από την προσωπική τους εξίσωση. Επιμένει η NASA, πρέπει να σταματήσετε να έχετε θρησκευτικές πεποιθήσεις. Επιστημονικές διαδικασίες θα είναι σε θέση σύντομα να καταργήσουν αυτούς τους πυροδότες.”

Τι λέει εδώ δηλαδή ; Τι μας λέει ο ποιητής ; Μας λέει ο ποιητής ότι με πειράματα βιολογικά μπορούν να επέμβουν στο DNA και να απενεργοποιήσουν τους πυροδότες, αυτό είναι αλήθεια. Μπορούν να απενεργοποιηθούν οι πυροδότες.

Λέει λοιπόν ότι αυτό το γραφείο ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία πληροφοριών παγκόσμια δεν θα κάνει υποχρεωτικές αυτές τις διαδικασίες, δεν επιτρέπετε να γίνουν υποχρεωτικές ή την αφαίρεση των πυροδοτών για κανέναν. Οπότε σε βάζει και στο δίλημμα, δεν θα σε αναγκάσω εγώ να εγκαταλείψεις τις θρησκευτικές σου πεποιθήσεις εάν όμως τις εγκαταλείψεις ή θα σε πνίξει το νερό ή θα σε σκοτώσει η ατομική βόμβα ή η βόμβα νετρονίου ή οτιδήποτε άλλο.

Ο υπ’ αριθμόν 9: “Από την στιγμή που αυτοί οι πυροδότες είναι στενά συνδεδεμένοι με προσωπικές θρησκευτικές πεποιθήσεις θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα να μην παραβιάζονται οι προστασίες που έχουν δοθεί στις θρησκείες γενικά από το Αμερικανικό σύνταγμα, μην ξεχνάτε ότι η NASA είναι Αμερικανική υπηρεσία, ή από παρόμοια έγγραφα προστασίας και νόμους σε άλλες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.”

Με άλλα λόγια ενώ σε φοβερίζει για 2 ώρες μετά σου λέει δεν σε βιάζω να το κάνεις, εάν δεν το κάνεις θα πεθάνεις αλλά εγώ δεν σου λέω να μην το κάνεις ή να το κάνεις αυτό είναι δική σου επιλογή. Πολύ ευφυείς αυτοί οι άνθρωποι στην NASA παιδί μου.

Το συνολικό σχέδιο που αναφέρεται παραπάνω πρέπει να εκτελεστεί μέσα σε 10-15 χρόνια το πολύ, μιλάμε το 2002 ήταν η ανακοίνωση, τον Μάρτιο του 2002. Με το χρονοδιάγραμμα να ξεκινάει με την ημέρα αυτής εδώ της ενημέρωσης.

“Το ποσοστό επιβίωσης του ανθρώπινου γένους μειώνεται με συνεχώς αυξανόμενη ταχύτητα κάθε χρόνο κατά τα πρώτα 10 έτη, τον 15ο χρόνο με αποτέλεσμα την κλιμακωτή δημιουργία ανυπέρβλητων προβλημάτων πράγμα που θα καθιστούσε την ολοκλήρωση του προγράμματος από τον πλανήτη σχεδόν αδύνατη.”

Όσο περνάνε δηλαδή τα χρόνια και συνεχίζουν αυτοί οι πυροδότες να λειτουργούν και έχουμε προβλήματα όπως αυτό στην Ουκρανία, όπως αυτό στην Συρία, όπως αυτό στην Κίνα, όπως αυτό στην Λιβύη κτλ. η τελική διάσωσης του ανθρώπινου γένους γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αυτό ουσιαστικά μας λέει.

Το υπ’ αριθμόν 11: “Θα δοθεί στην NASA κατάλληλη χρηματοδότηση για το δικό της μέρος στο σχέδιο. Θα χρησιμοποιηθεί, σημαντικό αυτό που σας λέω τώρα, παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για να επισπεφτεί η διαδικασία.”

Δηλαδή, από πού θα πάρουμε τα λεφτά ; από τα παγκόσμια ταμεία τα οποία τα παίρνουμε έτσι κι’ αλλιώς από 1947 και μετά που έγινε η CIA από εκεί τα παίρνουμε έτσι κι’ αλλιώς. Η NASA δεν χρηματοδοτήθηκε ποτέ εμφανώς για τις λειτουργίες που κάνει.

12: “Το πρόγραμμα ανθρώπινο γονιδίωμα θα συνεχίσει να λαμβάνει χρηματοδότηση όπως έχει συμφωνηθεί. Αυτή δηλαδή η διαδικασία συνεχίζεται συνεχώς και λειτουργεί αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα χρησιμοποιηθεί και πάλι παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για αν επισπεφτεί η διαδικασία. Όλες οι φάσεις αυτού του προγράμματος πρέπει να μπουν σε εφαρμογή άμεσα.

Θα χρησιμοποιηθεί παράκαμψη των κανονικών μέσων χρηματοδότησης για αν επισπεφτεί η διαδικασία.”

Λες και ποτέ η νέα τάξη πραγμάτων πήρε χρήματα με κανονική διαδικασία από τους ανθρώπους καταλαβαίνετε αγαπητοί μου συν-Έλληνες και συν-Ελληνίδες πως μα χειρίζεται η νέα τάξης πραγμάτων και πόσο έλλειψη νόησης νομίζει ότι έχουμε. Ακούτε το υπ’ αριθμόν 14 και όσοι έχουν ευαισθητοποιηθεί με τον νόμο NESARA ας ακούσουν τι λέει.

“Ο ενεργός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μαζί με άλλους αρχηγούς χωρών θα φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες συγκάλυψης-απόκρυψης όσον αφορά την εξερεύνηση του διαστήματος, αφού ενημερωθούν για την σοβαρότητα αυτής της πληροφορίας και το σενάριο-αποτέλεσμα που θα υπάρξει εάν δεν αναλάβουμε δράση για να επισπεύσουμε την βιολογική αθανασία και την εποίκιση άλλων πλανητών.”

Τέλος της ανακοινώσεως…

***

synapses

Α. Βαλσαμάκης : Είναι αυτό που λέγαμε προηγουμένως κύριε Αμάραντε ότι κάποιοι άλλοι σχεδιάζουν για μας εν’ απουσία μας. Όλα αυτά λοιπόν τα οποία ζούμε κατά διαστήματα δεν πέφτουν από τον ουρανό, δεν είναι κεραυνοί εν αιθρία. Είναι πράγματα τα οποία η νέα τάξη πραγμάτων τα έχει σκεφτεί, τα έχει μεθοδεύσει και σιγά σιγά έχει τους μηχανισμούς να τα περνάει στις κοινωνίες των ανθρώπων. Αυτά όλα λοιπόν είναι αυτά που ο ποιητής λέει κατά καιρούς. Όλα αυτά που όταν πρωτό-ακούγονται χαρακτηρίζονται σαν συνομωσίες, χαρακτηρίζονται σαν συνομωσιολογίες.

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Αυτό εδώ είναι ένα report το οποίο είναι άκρως απόρρητο έχουμε όλους τους κωδικούς με τους οποίους η NASA έστειλε το report στις διάφορες μυστικές υπηρεσίες. Εκείνο όμως που πρέπει να σας πω με πολύ θα έλεγα ενθουσιασμό είναι ότι, επειδή αυτό το συγκεκριμένο report έχει γίνει με συνεργασία του ανθρώπινου και των εξωγήινων πολιτισμών.

Όλες οι ανακοινώσεις και οι διασυνδέσεις και η επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών γίνονται με κωδικούς που έχουν την Ελληνική αλφάβητο ως βάση. Εάν δείτε ολοκληρωμένο όλο το report όπως ανακοινώθηκε από την NASA θα διαπιστώσετε ότι οι κωδικοί είναι γραμμένοι όλοι στο Ελληνικό αλφάβητο. Ενώ δηλαδή οι επικεφαλίδες της κάθε παραγράφου είναι στα αγγλικά το report το ίδιο η ανακοίνωση η ίδια είναι κωδικοποιημένη με γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Νίκος Αμάραντος : Γιατί άραγε κύριε Λαμπράκη…;

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Γιατί άραγε; Εκείνο όμως που έχει σημασία αγαπητοί μου συν-Έλληνες και συν-Ελληνίδες όσο περνάει ο καιρός και μπαίνουμε λίγο όλο και πιο βαθιά στις αλήθειες που δεν διδαχτήκαμε ποτέ, στην πραγματική αλήθεια, που ξέρετε και η πραγματική αλήθεια είναι θέμα αντίληψης, είναι θέμα διάστασης. Ξέρετε ότι στις άλλες διαστάσεις ο χρόνος δεν υπάρχει.

Η έννοια Κρόνος και Ρέα, χρόνος και ροή δηλαδή είναι χαρακτηριστικό του τρισδιαστατικού ανθρώπου. Εάν εξαλείψουμε τον χρόνο και την ροή του χρόνου, θα αντιληφθείτε ότι η σχέση πνεύματος και ύλης είναι κάτι διαχρονικό κάτι το οποίο δεν επιδέχεται θάνατο και γέννηση και κάτι το οποίο υπάρχει για εκατομμύρια και τρισεκατομμύρια χρόνια συμπαντικά. Επομένως το γεγονός ότι εμείς το αντιλαμβανόμαστε σαν αλήθεια σε αυτήν τη διάσταση είναι γιατί αποδεχόμεθα τον χρόνο και την ροή. Γι’ αυτό το λόγο λέμε ότι είμεθα θνητοί και ότι γηράσκουμε και ότι ουσιαστικά η ενέργεια και αυτό το οποίο σας είπα ότι η θεωρεία της σχετικότητος, δηλαδή η ενέργεια ουδέποτε καταστρέφεται αλλά ανακυκλώνεται συνεχώς στο σύμπαν.

Δηλαδή η ενέργεια, η θεωρεία της σχετικότητος τι είναι ; ότι η ενέργεια όπως γίνεται αντιληπτή σήμερα από τον άνθρωπο είναι σε μια σχετική μορφή δεν είναι στην απόλυτη μορφή. Μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή αλλά είναι πάντα σχετική με τον δέκτη. Εάν δεν έχεις τον δέκτη, εάν δεν έχεις το ραδιόφωνο δεν μπορείς να γυρίσεις το κουμπί και να ακούσεις την μουσική, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την θεωρεία της σχετικότητος. Αυτήν λοιπόν την περιέγραψε ο Αριστοτέλης και την περιέγραψε πριν από 2500 χρόνια. Από εκεί την πήρε η σύζυγος του κυρίου Αϊνστάιν και την παρουσίασε τελικά ο Άλμπερτ και κατόπιν βέβαια τα μαθηματικά τα έλυσε πάλι ο μεγάλος Έλληνας Καραθεοδωρή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Γ !
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ΜΕΡΟΣ “Α !

(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ” ~Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ~)(Μέρος Α’+Β’+Γ’)

ΟΜΙΛΙΑ TOY ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΟ “ARTFM RADIO ΚΥΠΡΟΥ”
28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini

EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL 

infinity1

Αφήστε μια απάντηση