ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΕΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ…

END ΕΛΛΑΔΑ

!!! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ .

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 245 ΔΙΣΕΚ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΩΡΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΝΕΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

TΑ 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,95% ΣΗΜΑΙΝΕΙ 150 ΕΚΑΤ. ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ 750 ΕΚΑΤ. ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ «ΑΡΙΘ. 472 ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2013 ΆΡΘΡΟ 14.1» : « ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 75% ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ…….».

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ( ΚΑΤΟΧΗ ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040! 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ,ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ….. ΠΟΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ , ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ.. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ,ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ,ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙ – END ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Vasilis Theodoropoulos

512566-Ε4 ΣΗΜΑ

Ενημερωτικό φυλλάδιο

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΑΡΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

ΕΚΤΥΠΩΣΕ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Αίτηση αποδοχής

Σκάψτε το λάκκο σας αν ψηφιστούν ξανά τα λαμόγια… Ξυπνήστε από το λήθαργο. Μετά τις κάλπες δείτε τι σας περιμένει…

1376332_443891559065617_1989203910_n

Αφήστε μια απάντηση