Ο ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ WOZNY, TA I.B.O.E. & ΤΑ Β.Ο.Ε.

END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

6/8/2013

Ο ΔΟΚΤΟΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ WOZNY, TA I.B.O.E. & ΤΑ Β.Ο.Ε.

lambrakiΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Α) Ποιά σχέση έχει ο Σώρρας με το δικηγόρο Γουόσνι (WOZNY) , με τον Τζέιμς Σόλμον (JAMES SALMON) και με την εταιρία Ρέντ Πάνθηρ ΕΠΕ (RED PANTHER LIMITED).

Β) Τα αξιόγραφα που έχει στην κατοχή του ο Σώρρας είναι «Βill of Εxchange» ή «Βonds»;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΟΚΤΟΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Το INTERNATIONAL BILL OF EXCHANGE (IOBE) είναι κάτι το οποίο είναι σχεδόν άγνωστο στον ελληνικό χώρο, αλλά είναι πάντα υποχρέωσις του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Από τις 9 Μαρτίου 1933 το αμερικανικό κράτος έχει δηλώσει πτώχευση και ο πτωχευτικός νόμος ο οποίος υπεγράφει από τον πρόεδρο Ρούσβελτ και τους Καζάρους επιβήτορες προϋποθέτει ότι οποιαδήποτε υποχρέωσις του υπουργείου οικονομικών της Αμερικής είναι αυτομάτως υποχρέωσις της FEDERAL RESERVE, άρα η υποχρέωσις των IBOE, τα οποία οφείλει το αμερικανικό δημόσιο, δεν έχουν να κάνουν τίποτα με τον αμερικανικό προϋπολογισμό, είναι υποχρέωσις της FEDERAL RESERVE.Η FEDERAL RESERVE λοιπόν, επειδή το αμερικανικό κράτος δεν έχει ούτε ένα δολλάριο στην κατοχή του, μόνον χρωστά, κινητά και ακίνητα όλου του αμερικανικού λαού έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται στην ιδιοκτησία μιας εταιρίας που λέγεται C.E.D.E. COMPANY και η οποία εδρεύει στη διεύθυνση 55 WATER STREET στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ο κύκλος εργασιών αυτής της εταιρίας κατ΄ έτος, για δύο έτη τα οποία ξέρω, το 2003 και 2004 ήταν 956 τρισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο. Σκεφτείτε ότι το αμερικανικό χρέος είναι μόνο 16τρις. Αυτή η εταιρία είχε κύκλο εργασιών 956 τρις. Αυτή είναι η εταιρεία η οποία οφείλει στον Σώρρα τα 2,8 τρις και όχι το Υπουργείο Οικονομικών των Η.Π.Α. Το Υπουργείο των Ηνωμένων Πολιτειών λειτουργεί σαν διακομιστής σύμφωνα με την πτώχευση των Ηνωμένων Πολιτειών, τι σημαίνει αυτό: Εάν πάτε μια επιταγή δική μου στη δική σας τράπεζα, ο ταμίας δεν θα την πιστώσει, δεν θα σας την ρευστοποιήσει εάν δεν υπογράψει ο διευθυντής. Πάει στον διευθυντή, την οπισθογράφει και τη φέρνει στον ταμία και σας δίνει τα λεφτά. Το Ταμείο των Ηνωμένων Πολιτειών λοιπόν, το Υπουργείο των Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών έχει την έννοια του ταμία, αυτοί πραγματικά θα κάνουν την πράξη, τα χρήματα όμως προέρχονται από συγκεκριμένο λογαριασμό ο οποίος είναι ήδη αναρτημένος επάνω στο Βill Of Exchange.

Η εταιρία RED PANTHER είναι μία εταιρία η οποία εδρεύει στο Λονδίνο και είναι εκείνη η οποία ονομαστικώς έχει το συμβόλαιο με την αμερικανική κυβέρνηση, «RED PANTHER LIMITED», λονδρέζικη εταιρία. Αυτή η εταιρία λοιπόν ανέθεσε στον Σώρρα, διότι έχει τεράστια- και μη με ρωτήσετε πώς έχει τεράστια διότι δεν πρόκειται να το απαντήσω αυτό- θα σας πώ γενικότερα ότι ο κύριος Σώρρας έχει υπηρετήσει την Ελλάδα σε διάφορα παγκόσμια πόστα πάνω από εικοσαετία σε πολύ συγκεκριμένες και θα έλεγα σε «μυστικές» αποστολές. Στο Σώρρα λοιπόν ανετέθη από τη RED PANTHER η διαχείρισις όλου αυτού του κεφαλαίου. Η διαχείρισις δεν μπορεί να αναιρεθεί από τη Red Panther εφ’ όρου ζωής και έχει τη δικαιοδοσία απολύτως όλου του Συμβολαίου ο Σώρρας να τα διαθέσει όπως και όποτε θέλει. Η RED PANTHER, παρόλο που δεν την έχετε γνωρίσει πολύ καλά, είναι μια εταιρία η οποία είναι περισσότερο όχι φιλανθρωπικού χαρακτήρος αλλά κληροδοτικού χαρακτήρος. Αυτή λοιπόν η εταιρία ανέθεσε στο Σώρρα να το κάνει. Ο Σώρρας έχει την απόλυτη δικαιοδοσία να διατάξει το πώς εκδίδονται τα ομόλογα. Δηλαδή, τα ομόλογα τα συγκεκριμένα που κατέθεσε για την Ελλάδα εξεδόθησαν μόλις τον Αύγουστο του 2012.

Το Bill Of Exchange (BOE) έχει να κάνει με εσωτερική διακίνηση, το International Bill of Exchange (IOBE) έχει πάντα να κάνει με το Υπουργείο Οικονομικών, είναι το πρώτο πράγμα που εξήγησα, το IBOE. Το BILL OF EXCHANGE (BOE) είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, να σας πώ ένα παράδειγμα: Η μετοχή της Ανατολής έχει αναγνωριστεί από το Ελληνικό κράτος, έχει βγει ο φόρος των μετοχών που έχει δωρίσει ο Σώρρας στην END και είναι 27 δις. Ο φόρος είναι 0,5 % και είναι υπογεγραμμένα από τον υφυπουργό οικονομικών Σαχινίδη, βεβαιωμένα. Με τη βεβαίωση αυτή η εφορία τι κάνει, πρώτον βεβαιώνει την αξία του χρεογράφου που είναι η μετοχή και δεύτερον βεβαιώνει το φόρο που εμείς οφείλουμε στο Δημόσιο. Σας λέω λοιπόν ότι εμείς κάναμε μήνυση στο ΣΔΟΕ για να έρθει να πάρει τα 27 δις! Και το ΣΔΟΕ τι μας απήντησε; «Δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι της τοπικής Εφορίας». Πάμε στην τοπική εφορία και μας λένε είναι δουλειά του υπουργείου οικονομικών. Πάμε στο υπουργείο οικονομικών και μας λέει “δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα, πηγαίνετε στον έφορο”. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ό,τι η μετοχή της ανατολής η οποία έχει αναγνωριστεί από το κράτος, η οποία έχει όλα τα εχέγγυα και της αποτίμησης της, αυτό μπορεί να γίνει BOE (Bill Of Exchange). Όταν όμως έχεις διεθνές χρέος – και με ρωτήσατε γιατί αυτό είναι διεθνές χρέος; Γιατί η Red Panther είναι στο Λονδίνο και οι υπηρεσίες προσεφέρθησαν στην Καλιφόρνια. Καταλαβαίνετε γιατί είναι διεθνές!

Η δεύτερη ερώτηση αν είναι ο Γουόσνι. Δεν ξέρω. Είναι ο Γουόσνι; Δεν είναι; Ισχύει ό,τι μας είπε το Αμερικανικό κράτος. Αυτό το κράτος εντέλλεται ποιος γράφει τα ομόλογα. Δεν έχει δηλαδή σημασία ποιος τα γράφει, σημασία έχει ποιος διατάσσει την κοπή των χρεογράφων. Πριν από αυτή εδώ τη «φουρνιά»-ας την πούμε «φουρνιά» των ομολόγων- η προηγούμενη φουρνιά είχε διαφορετικά denominations, δηλαδή τα ομόλογα είχαν κοπεί σε διαφορετικά ποσά. Γιατί ο Σώρρας αποφάσισε και μάλιστα ρωτήθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες «Για ποιο λόγο τα αλλάζεις τέτοια ώρα δηλαδή τελευταία στιγμή;» Ενώ προετοιμαζόμασταν δηλαδή να καταθέσουμε για την Ελλάδα τον ρώτησαν οι μυστικές υπηρεσίες «γιατί τα αλλάζεις;». Ο λόγος είναι πολύ απλός: Μερικοί είχαν πάρει αυτό το ομόλογο που κυκλοφορούσε έξω, ένα των 500 εκατομμυρίων, του ενός δις, κάνανε ψεύτικα αντίγραφα τα μετέφεραν σε εταιρίες στην Τουρκία, σε εταιρίες στο Λονδίνο, σε εταιρίες στη Νότιο Αφρική κλπ. με σκοπό να μειώσουν την εγκυρότητα του Συμβολαίου.

Έτσι λοιπόν επειδή ο Σώρρας είχε την ευθύνη του Συμβολαίου, είπε στην εταιρία κόψτε αυτά, ειδοποίησε την αμερικανική κυβέρνηση νά καταργήσει όλους αυτούς τους αριθμούς,να καταργήσει όλους αυτούς τους κωδικούς των παλαιών ομολόγων και να κόψει τα καινούργια ομόλογα σε αυτά τα denominations. Έτσι λοιπόν εάν κάποιος-και πολλοί ισχυρίζονται στο διαδίκτυο ότι κάποιοι Τούρκοι, κάποιοι τέτοιοι πήρανε κάτι, κυκλοφορούν χίλια μύρια πράγματα, είναι αδύνατον να ανταποκρινόμαστε σε όλες αυτές τις αηδίες – κανένας πέραν της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας και κάποια άλλα κράτη που δεν μου επιτρέπεται να σας πώ, κανένας δεν έχει μέχρι στιγμής πάρει ομόλογο του Αμερικανικού Δημοσίου από αυτό το συγκεκριμένο Συμβόλαιο. Καταλάβατε;

Aπόσπασμα απομαγνητοφώνησης από την ομιλία του Δόκτορος Εμμανουήλ Λαμπράκη στο Ξενοδοχείο Akali στα Χανιά.
ΚΡΗΤΗ 06/08/2013.
ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ.

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΑ ‘ΙΤΑΛΙΚΑ’ ΟΜΟΛΟΓΑ & ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ
Ας θυμηθούμε πως πρίν μερικά χρόνια στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας συνελήφθησαν δύο Ιάπωνες με τα ονόματα Γιακαμούτσι και Νακομάρα οι οποίοι έφεραν λέει μαζί τους ομόλογα και εδω θέλω να αναφερθώ στον κύριο Ρήνο λέγοντας ό,τι είναι εντελώς απληροφόρητος, ΔΕΝ ήταν ομόλογα I.O.B.E. (όπως αυτά που έχουν κατατεθεί στο όνομα της Ελληνικής και Κυπριακής Δημοκρατίας στην τραπεζα του Καναδά απ’τον κύριο Σώρρα). Ήταν ομόλογα χρυσού ακόμα από το 1938 σαν αυτά που περιέγραψα προηγουμένος αξίας 156 δισεκατομμυρίων δολλαρίων. Αυτά τα ομόλογα ήταν αληθινά. Στην διαμάχη της κορυφής ο Μπερλουσκόνι έδωσε την άδεια να συλλάβουν τους δύο Ιάπωνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους απηγγέλθει ποτέ καμία κατηγορία.

Μόνο μία εφημερίδα στην Ιταλία έγραψε ότι απεφάνθει η Ιταλική δικαιοσύνη ότι τα ομόλογα αυτά ήταν ψεύτικα. Δεν είναι αληθές όμως. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα Ιταλικά δικαστήρια αλλά ούτε και στα παγκόσμια. Εκείνο το οποίο όμως ήταν παράνομο σύμφωνα με τον κανονισμό των Ηνωμένων Εθνών, τον O.I.T.C. και το γραφείο για την διακίνηση περιουσιακών στοιχείων είναι ό,τι δεν επιτρέπεται σε ιδιώτες να μεταφέρουν διασυνοριακά τέτοια χρηματοοικονομικά εργαλεία. Υπάρχει μία υπηρεσία που ονομάζεται Bank Courier. Αυτή είναι υπεύθυνη για να μεταφέρει διασυνοριακά αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Αγαπητέ κύριε Ρήνο δεν έχεις ιδέα απο οικονομικά. Συγνώμη που στο λέω έτσι δημόσια. Αυτή είναι η κατηγορία και γι’αυτό το λόγο τα ομόλογα εξαφανίστηκαν και κατηγορήθηκε ακολούθως ο Μπερλουσκόνι, ο Ο.Η.Ε., η Ιταλική Δημοκρατία και το Βατικανό ό,τι οικειοποιήθηκαν αυτά τα ομόλογα και έγινε μήνυση από εκείνους που υποτίθετε πως είχαν την δικαιοδοσία να διακινούν αυτά τα ομόλογα. Αυτοί ονομαζόταν Keenan & Scatt οι οποίοι είχαν δώσει μία εξουσιοδότηση σε κάποιον Ιταλό Basco ο οποίος είχε τη νόμιμη ιδιότητα και ικανότητα να είναι ο “φορέας” είχε δηλαδή την εξουσιοδότηση να μεταφέρει αυτά τα χρηματοοικονομικά εργαλεία. Για να πάρει αυτή την εξουσιοδότηση ο κύριος Basco προέβαλε όταν έδωσε τα στοιχεία του στους Keenan & Scatt ό,τι είχε διασυνδέσεις με όλες τις μασονικές στοές, με το βατικανό και μία μυστική οργάνωση που λέγεται P2 (Propaganda 2) η οποία ανοίκει στο Βατικανό. Αυτή ήταν η ισσοροπία των πραγμάτων. Το αναφέρω για να σας δείξω τι μάχες γίνονται στήν κορυφή για το ποιός τελικά θα επικρατήσει σε αυτόν τον μεγάλο πόλεμο.
Απομαγνητοφώνηση & Επιμέλεια: ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ .

EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSEYNE INTERNATIONAL
Η ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ & ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=YKsID4eAH4U

Αφήστε μια απάντηση