Πόσον ακόμη η πατρίς γαῖα ὑπερφιάλων ἀθεμίστων Κυκλώπων; Φτάνει πιά! ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

941963_118779101659030_1638711579_n

Νίκος Τανάλιας Πόσον ακόμη η πατρίς γαῖα ὑπερφιάλων ἀθεμίστων Κυκλώπων; Φτάνει πιά!

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Οργάνωσε κι ΕΣΥ μια ΣΥΝΑΞΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ. Μπορείς!

Οδηγίες προς ναυτιλομένους: 5 (πέντε) είναι τα βασικά συστατικά.

α΄) Κανονίζεις τον χωροχρόνο: πού και τι ώρα.

β΄) Προσκαλείς μέλη της οικογενειακής σου εστίας, φίλους και γνωστούς, κυρίως με αντίθετες από τις δικές σου απόψεις, ώστε να υπάρξει διάλογος, με θέσι, αντίθεσι και σύνθεσι, για την διεξαγωγή συμπερασμάτων προς συλλογική πράξι.

γ΄) Αρχίζεις να θέτεις ερωτήματα προς το κοινό:1) Αναγνωρίζουμε όλες και όλοι ότι διαβούμε σε μία περίοδο απόλυτης τυραννοκρατίας με ολέθριες συνέπειες για την διατήρησι του ελληνικού μας έθνους; Οσες και όσοι δεν το αναγνωρίζουν, τους ευχαριστούμε για την προσέλευσή τους και τους καλούμε να αποχωρήσουν, διότι τα επόμενα θέματα δεν τους αφορούν. 2) Εάν υπάρχει καταφατική απάντηση εκ μέρους του κοινού, τότε τους καλείς να προσδιορίσουν ποιές είναι οι συνέπειες από αυτήν την έξωθεν επιβεβλημένη επιβολή και πόσα επιστρώματα της πολλαπλής μας κατοχής νομίζουν ότι υπάρχουν. Καταγράφονται όλες οι απαντήσεις που αναφέρει το κοινό (~20 λεπτά).

δ΄) Αναφέρεσαι στις προσφορές χρηματιστικής του ΄Ελληνα Αρτέμη Σώρρα (ΕΙ·ΕΝD), ως ανακουφιστικά εργαλεία για την έξοδο από το τέλμα και τι πρέπει να πράξουμε συλλογικά, για να τα υλοποιήσουμε (~20 λεπτά). ε΄) Προτάσεις συμμετεχόντων επί θεμάτων προς διάλογο, με θέσι, αντίθεσι και σύνθεσι, για την διεξαγωγή συμπερασμάτων προς συλλογική πράξι.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!

………………………………………………………..

Πόσον ακόμη η πατρίς γαῖα ὑπερφιάλων ἀθεμίστων Κυκλώπων; Φτάνει πιά!

ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Βουληφόρος αγορά: οργανωτική δομή

Αφήστε μια απάντηση