Κομάντο Ελλάδας – ΗΠΑ σε κοινή στρατιωτική άσκηση!!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ;

ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ

ΠΝΕΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Ο,ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ…”ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ…

Επίλεκτες μονάδες των δύο στρατευμάτων

askisi14_b2

Μία ακόμα κοινή άσκηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ επίλεκτων μονάδων του ελληνικού στρατού με αντίστοιχες μονάδες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Η πρώτη έγινε στις 8 Μαρτίου στο αεροδρόμιο Στεφανοβίκειου με την διεξαγωγή της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) “Προσβολή Εχθρικού Α/Δ με Αεροκίνητη Επιχείρηση” την νύχτα.

Τελευταία στη σειρά των ασκήσεων ήταν η κοινή εκπαίδευση των πρασινοσκούφηδων της 32ης  Ταξίαρχιας Πεζοναυτών «Μοραβάς» και της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού με την 22nd  Marine Expenditionary Unit.

Στις επιχειρήσεις χρησιμοποιήθηκαν στο έδαφος οχήματα HUMMER, μηχανές ΥΑΜΑΗΑ και άρματα Λέοπαρντ ενώ στον αέρα πέταξαν από ελληνικής πλευράς επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι, ελικόπτερα Χιούι αλλά και τα καινούργια μεταφορικά ελικόπτερα NH-90 της αεροπορίας στρατού.

Η αμερικανική πλευρά συμμετείχε με 90 στελέχη Πεζοναυτών και 40 Αεροπορίας Στρατού ενώ τα πτητικά μέσα περιελάμβαναν, Ε/Π CH-53, V-22 OSPREY, ΕΕ/Π ΑΗ-1W και Ε/Π UH-1H.

askisi12

 

askisi13

 

askisi15

 

http://www.news.gr/politikh/exoterikh-politikh/article/134654/komanto-elladas-hpa-se-koinh-stratiotikh-askhsh.html

………………………………………

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ END Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ…ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Αφήστε μια απάντηση