ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ)

END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

lambart

ΟΜΙΛΙΑ: ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM RADIO & WEB TV» 6 IOYNIOY 2014
(λεπτά 37:30 – 1:03:42)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Αγαπητοί μου συνέλληνες, συνελληνίδες, μπήκαμε σε μια πολύ περίεργη φάση της Ελληνικής ιστορίας. Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη τις περασμένες 48 ώρες δεν είναι διαφορετικό από αυτό που συνέβη τη νύχτα της 21ης Απριλίου (1967). Και τότε μεν τα πράγματα έγιναν δια της φυσικής βίας, τώρα έγιναν δια της ψυχολογικής βίας. Έμαθαν οι αντίπαλοι ότι είναι ευκολότερα να καταστείλεις το αίσθημα του λαού δια της ψυχολογικής βίας παρά με την φυσική βία, γιατί όταν ο Έλληνας ξέρει ποιος είναι ο αντίπαλος ξέρει και πώς να αντιδράσει.

Αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι Έλληνες έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζουν σε ένα δημοκρατικό καθεστώς. Παρόλο που οι περισσότεροι ευαισθητοποιημένοι Έλληνες γνωρίζουν καλά ότι η ζωή τους δεν διάγεται εντός δημοκρατικών πλαισίων, ελπίζουν ότι κάποια στιγμή κάποιος ή κάποιοι μέσα από τον πολιτικό κόσμο θα βρει το θάρρος, θα ψάξει βαθιά στο DNA τους για να δουν εάν πραγματικά μπορούν να δώσουν έστω και μια επίφαση δημοκρατίας. Δύσκολο βέβαια να γίνει αυτό γιατί αυτοί οι οποίοι παίρνουν τις αποφάσεις, αυτοί οι οποίοι συναλλάσσονται και πάνε στα γεύματα της Μουρούζη και στην Κηφισιά και στην Πολιτεία δυστυχώς δεν έχουν Ελληνικό DNA και ως εκ τούτου είναι αδύνατο να βρεθεί σε αυτούς κάποια επίφαση πολιτικής με δημοκρατικά χαρακτηριστικά.

Σήμερα θα μιλήσουμε μόνον για την Ελληνική ιστορία την πρόσφατη και όσον αφορά την οικονομία της χώρας, γιατί έχει μεγάλη σημασία αυτό που πάει να γίνει αυτή τη στιγμή. Η μεταβίβαση εξουσίας από τον «οίκο Σαμαρά» στον «οίκο Μητσοτάκη» δεν είναι διαφορετική από αυτή που έγινε το 1989 η μεταβίβαση εξουσίας από τον «οίκο Παπανδρέου» στον «οίκο Μητσοτάκη». Βλέπεται ότι ο κοινός παρονομαστής είναι ο «οίκος Μητσοτάκη» και στις δύο. Δεν ήθελα εν τέλει, και το λέω με πολύ ειλικρίνεια, να δημοσιοποιήσω ποιοι είναι οι ρόλοι της κάθε οικογένειας τα τελευταία 40 χρόνια, επειδή όμως η Ελλάς κινδυνεύει με αφανισμό ίσως κάποιοι Έλληνες να αφυπνιστούν και πάρουν τα πνευματικά όπλα – το υπογραμμίζω τα πνευματικά όπλα – το πνεύμα και την πέννα και επαναφέρουν την δημοκρατία στον χώρο που γεννήθηκε.

U.S. Charges Greek Bank Ran Scheme to Evade Tax By LEONARD BUDER Published: June 22, 1989. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
U.S. Charges Greek Bank Ran Scheme to Evade Tax
By LEONARD BUDER
Published: June 22, 1989.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Μπροστά μου έχω ένα άρθρο της εφημερίδας «New York Times» το οποίο είναι δημοσιευμένο στις 22 Ιουνίου 1989. Ήτανε λίγο διάστημα πριν χάσει την πρωθυπουργία ο Παπανδρέου και αναλάβει ο Μητσοτάκης, την οποία ακολούθως έχασε από τον Σαμαρά τον οποίο ουδέποτε συγχώρησε και αρνείται να εγκαταλείψει αυτό τον μάταιο κόσμο τον τρισδιάστατο μέχρις ότου εκδικηθεί τον κύριο Σαμαρά, στον οποίο μέχρι και σήμερα, ιδιωτικά και δημόσια, αποδίδει την απώλεια της πρωθυπουργίας του και δεν έχει άδικο. Καλώς ή κακώς, μας αρέσει ή όχι, ο Κωστής ο Μητσοτάκης έχει δίκιο, ο Σαμαράς είναι εκείνος που τον έριξε, το ξέρει και ο ίδιος, δεν ξέρει όμως τους πραγματικούς λόγους, ούτε ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Τους φαντάζεται, δεν ξέρει όμως.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Ακούστε λοιπόν να σας διαβάσω το άρθρο των «New York Times» 22 Ιουνίου 1989: «Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών χθες κατηγόρησε μία μεγάλη Ελληνική τράπεζα και 14 – τελικά γίνανε 16 – υπαλλήλους της τραπέζης ότι δημιούργησαν έναν εκτεταμένο μηχανισμό ξεπλύματος μαύρου χρήματος ο οποίος μηχανισμός επέτρεψε σε πάρα πολλούς Ελληνοαμερικανούς να στέλνουν τεράστια ποσά στην Ελλάδα αφορολόγητα χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα δολάριο φόρο στην Αμερική. Το αρχικό ποσό υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια. Δεκατρείς από τους υπαλλήλους της τραπέζης συνελήφθηκαν χθες και ο τελευταίος είναι ακόμα ελεύθερος και οι αρχές τον ψάχνουν. Αυτό το μυστικό σχήμα της κυβέρνησης αναφέρει ότι διαφημίσεις της τραπέζης εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες υπόσχονταν στους Ελληνοαμερικανούς ότι θα μεταφέρουν μυστικά στην Ελλάδα χωρίς βεβαίως να πρέπει να πληρώσουν κάτι στην εφορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η μήνυση υπεβλήθη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν και αναφέρεται μία συγκεκριμένη διαφήμιση με τις εξής ακριβώς φράσεις “Η Εθνική Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδος χτίζει το αύριό σου σήμερα, αφορολόγητο, με υψηλό επιτόκιο, μυστικά, απόλυτα εμπιστευτικά καταθέτουμε δολάρια στην Ελλάδα”.

Η διασύνδεση της τραπέζης με την Ελληνική τράπεζα, δηλαδή η Εθνική Κτηματική Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές αρχές είναι ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κατά 47% και αναφέρεται ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει μεγάλο ποσό ιδιοκτησίας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Στη μήνυση η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει ότι περίπου 700 εκατομμύρια έχουν μεταφερθεί από την Αμερική στην Ελλάδα από το 1983 μέχρι το 1989. (Είναι και οι δύο τετραετίες της διακυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου). Αυτό το ποσό υπολογίζεται να είναι χαμηλό και όταν τελειώσει η έρευνα ο γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών, για την περιοχή της Νέας Υόρκης ο Άντριου Μαλόνι, υπολογίζει ότι το ποσό θα ανέλθει σε πολύ υψηλότερα επίπεδα.

Οι δύο ειδικοί πράκτορες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση με τα ονόματα Άρθρουρ, Σκίπελ, ανέφεραν ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη απάτη ξεπλύματος μαύρου χρήματος που δεν είχε σχέση με τα ναρκωτικά στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατηγόρησε την τράπεζα και τους υπαλλήλους της ότι παρέβησαν μία σειρά ομοσπονδιακών νόμων, παρέβησαν επίσης τον νόμο της μυστικότητας των τραπεζών και εξαπάτησαν κλέβοντας την εφορία των Ηνωμένων Πολιτειών, μεγάλα ποσά. Οι υπάλληλοι της τραπέζης λειτουργούσαν από τρία υποκαταστήματα, το πρώτο στην διεύθυνση 8802 4ης Λεωφόρου στο Μπρούκλιν, το δεύτερο 3320 Ντίτμαρς Μπούλεβαρντ στην Αστόρια του Κουίνς, στο Χίξφιρ του Λονγκ Αιλαντ, στο Αμπεγκάρμπι στην Πενσυλβανία, στο Σικάγο, στην Βοστώνη και στον Ιλινόις όπως επίσης και στον Καναδά. Αυτά ήταν μόνο τα κλαπέντα από την Αμερική.

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ & ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Λέει λοιπόν ότι σε μια συνάντηση στις 23 Δεκεμβρίου ένας πράκτορας ο οποίος ήτανε υπό κάλυψη παρουσιάστηκε σαν ιδιοκτήτης μία εταιρίας με λιμουζίνες και ζήτησε αν μπορούσε να μεταφέρει στην Ελλάδα χρήματα και οι υπάλληλοι, και συγκεκριμένα ο διευθυντής της τραπέζης του είπε ναι φέρε μας τα χρήματα, αφορολόγητα, δεν πρόκειται κανένας να μάθει τίποτα, θα σου τα μεταφέρουμε στην Ελλάδα. Επίσης η κατηγορία αναφέρει ότι οι υπάλληλοι της τραπέζης παρέβησαν τον νόμο σπάζοντας τις καταθέσεις σε καταθέσεις κάτω των 10.000 δολαρίων – αυτό είναι το ποσό το οποίο πρέπει να γίνει αναφορά στην κυβέρνηση – όπως επίσης και χρησιμοποιώντας διαφορετικά ονόματα στην ίδια κατάθεση για να μην φαίνεται ότι την ίδια ημέρα ένας καταθέτης κατέθεσε πάνω από 10.000 δολάρια. Εάν οι υπάλληλοι της τράπεζας βρεθούν ένοχοι μετά από την δίκη, στην μεν τράπεζα μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο 250.000 δολαρίων για κάθε παράβαση (μιλάμε για τεράστια ποσά). Το ακριβές νούμερο των παραβάσεων δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Οι δύο εισαγγελείς που ανέλαβαν, Ρόσι και Μπόνι Κλάπερ, έχουν συλλάβει τους 14 υπαλλήλους οι οποίοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλακίσεων 20 ετών».

Αυτό ήταν το περίφημο σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας όπου η Ελληνική κυβέρνηση κατευθείαν τις δύο τετραετίες που ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδος, δηλαδή από το 1981 μέχρι και το 1989, το επίσημο κράτος μέσω της Κτηματικής Τραπέζης – λέει η Αμερικανική κυβέρνηση – έκλεψε την Αμερικανική κυβέρνηση και την εφορία από τεράστια ποσά τα οποία εν τέλει φτάσανε στο 1,3 δις. Αυτά έγιναν επί των «Αγίων ημερών» του «Αγίου Ανδρέα Παπανδρέου».

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ BRETTON WOODS

Τις τελευταίες 48 ώρες λοιπόν ο κύριος Μπόμπολας είχε ένα πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Το Έθνος» όπου παραδέχεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν παρών στη συμφωνία του Breton Woods. Ο Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν ήταν παρών στη συμφωνία του Breton Woods το 1944. Ακούστε τώρα τις ημερομηνίες για να δείτε την μεγάλη απάτη που ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μια σπάνια φωτογραφία τον Ιούλιο του 1944. Ανδρέας Παπανδρέου (αριστερά), Κυριάκος Βαρβαρέσος (μέση) και Αθανάσιος Σμπαρούνης (δεξιά) στο ξενοδοχείο «Μount Washington», όπου έγινε η διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς. Οι δύο είναι ήδη καθηγητές Οικονομίας, ο τρίτος βοηθός καθηγητή ακόμη.
Μια σπάνια φωτογραφία τον Ιούλιο του 1944. Ανδρέας Παπανδρέου (αριστερά), Κυριάκος Βαρβαρέσος (μέση) και Αθανάσιος Σμπαρούνης (δεξιά) στο ξενοδοχείο «Μount Washington», όπου έγινε η διάσκεψη του Μπρέτον Γουντς. Οι δύο είναι ήδη καθηγητές Οικονομίας, ο τρίτος βοηθός καθηγητή ακόμη.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε το 1919, το 1940 ήτανε 21 ετών. Έφθασε στην Αμερική σε ηλικία 21 ετών αφού είχε φοιτήσει στο Ελληνικό πανεπιστήμιο μόνον για 6 μήνες και γράφτηκε λέει στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ! Ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου λοιπόν σε ηλικία 21 ετών έφυγε από την Ελλάδα κυνηγημένος από τον Μεταξά, τον έβγαλε ο πατέρας του στο τέλος του 1939, σε ηλικία δηλαδή 20 ετών ενώ είχε φοιτήσει μόνον για 6 μήνες ή 9 στο πανεπιστήμιο, έρχεται στην Αμερική και κατευθείαν γράφεται στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ. Από πού πήρε το πρώτο πτυχίο δεν ξέρουμε…Το 1942 ο κύριος Παπανδρέου εμφανίζεται να είναι υφηγητής της οικονομολογίας στο Χάρβαρντ, χωρίς να έχει τελειώσει τη βασική εκπαίδευση. Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει πως ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου χωρίς να έχει δίπλωμα βασικό, γράφτηκε στο Χάρβαρντ μόλις έφτασε στην Αμερική, κυνηγημένος από τον Μεταξά ως τροτσκιστής παρακαλώ, ως τροτσκιστής. Πρέπει επίσης να σημειώσω ότι μεταξύ του 1940 και του 1944 η θητεία του στον Αμερικανικό στρατό επί διετία ήταν στο Νοσοκομείο της Ανάπολης σαν νοσοκόμος. Πως είναι δυνατόν ο οικονομολόγος, υφηγητής του Χάρβαρντ, ηλικίας 24 ετών να έχει γίνει στην Ανάπολη – δηλαδή μέσα στο κέντρο της CIA – ο νοσοκόμος του Νοσοκομείου στο Μέρυλαντ. Για να ακούνε οι αγαπητοί συνέλληνες και συνελληνίδες και να καταλάβουν. Δεν ήθελα ποτέ να τα βγάλω στην φόρα αλλά επειδή διατρέχει κίνδυνο η Ελλάς αυτή τη στιγμή, θα ακουστούν πράγματα σήμερα τα οποία όλοι οι Έλληνες και οι συνελληνίδες έχουνε εμπειρία αυτών των πραγμάτων.

Ο κύριος Μπόμπολας λοιπόν εμφάνισε πριν από μία εβδομάδα τον Ανδρέα Παπανδρέου με μία φωτογραφία στο Bretton Woods, το οποίο έγινε το 1944, και για να μας πει ο κύριος Μπόμπολας πώς ναι τα καταπιστεύματα εκεί ήτανε, πραγματικά έτσι ήτανε τα καταπιστεύματα αλλά μετά από αυτό λέει χάθηκαν τα λεφτά…Να μας πει λοιπόν ότι η Ελλάδα συνέβαλε με 40 εκατομμύρια δολάρια για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) και 25 εκατομμύρια για την Παγκόσμια Τράπεζα. Η Αμερικανική κυβέρνηση και η Γερουσία ακόμη και σήμερα κάνουν αλλαγές και «amendments» όπως τα λένε στην Αμερική, για τους νόμους που διέπουν το Breton Woods, που διέπουν την Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ.
Ένα άλλο τρομερό που πρέπει να σας πως είναι ότι όταν το 1944 έγινε αυτή η συνεδρίαση στο Breton Woods η Αμερικανική κυβέρνηση δεν είχε Υπουργείο Οικονομικών. Το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής καταργήθηκε τον Μάρτιο του 1921. Αυτό εδώ που κρατώ είναι το ανάλογο Φ.Ε.Κ. της Αμερικής το οποίο είναι της ημερομηνίας Μαρτίου του 1921. Σας θυμίζω ότι η Federal Reserve είχε αναλάβει την οικονομία της Αμερικής από τις 23 Δεκεμβρίου του 1913. Το 1921 λοιπόν Μάρτιο, καταργείται το Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, όλα τα υφυπουργεία τα οποία ήταν στο Σικάγο, στη Βοστώνη, στο Λούιβιλ, στην Καλιφόρνια, στην Μινεσότα καταργήθηκαν, οι λογαριασμοί οι οποίοι υπήρχαν στα υφυπουργεία οικονομικών σε αυτές τις περιοχές μετέφεραν όλα τα κεφάλαιά τους στην Federal Reserve, δηλαδή στην ιδιωτική τράπεζα Federal Reserve ιδιοκτησίας των Rothschild, και έκτοτε όλες οι υποχρεώσεις του Υπουργείου Οικονομικών της Αμερικής μεταφέρθηκαν στην Federal Reserve.

Αυτή λοιπόν η πραγματικότητα είναι γνωστή στον Ανδρέα Παπανδρέου καθότι τον πήρανε από το γυμνάσιο και τον βάλανε στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ. Και σε διάρκεια 23 μηνών συνολικής φοιτήσεως στο πανεπιστήμιο ο άνθρωπος έγινε υφηγητής οικονομολογίας στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ! Έχουμε λοιπόν ότι το 1944 ο Παπανδρέου είναι πραγματικά στο Breton Woods και γνωρίζοντας ότι η Federal Reserve πλέον είναι η παγκόσμια δύναμη, καταλαβαίνει το σχήμα που δημιουργήθηκε για την εξαπάτηση των λαών.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΖΛ – ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ & ΧΟΥΝΤΑ

Ερχόμαστε λοιπόν στο τρίτο πάζλ, και αυτό εμφανίστηκε πριν από 24 ώρες στα διάφορα sites, αναφέροντας το πώς η χούντα το 1967 πήρε 6 ή 7 δάνεια με εντελώς χαμηλότατο επιτόκιο με σκοπό να φτιάξει έργα στην Ελλάδα. Αρχίζει λοιπόν αυτός που έγραψε το άρθρο να λέει ότι αυτό «μυρίζει παγκόσμια καταπιστεύματα». Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήτανε. Η χούντα πήρε τα λεφτά από τα καταπιστεύματα αλλά έκανε τους δρόμους, έβαλε ηλεκτροφωτισμό και όπως αντιλαμβάνεστε τα χρήματα τα οποία πήρε η χούντα έκανε κάποια καλά, χωρίς να είμαι χουντικός και να την υποστηρίζω.

Το αναγνωρίζουνε άπαντες ότι επί χούντας έγιναν δύο πράγματα: πρώτον τα δάνεια που είχε το κράτος ξεπληρώθηκαν και δεύτερον οι υποδομές σε δρόμους, ηλεκτροφωτισμό, λιμάνια και τα λοιπά είχαν την μεγαλύτερη θα έλεγα ανάπτυξη την εποχή εκείνη. Είτε είμαι κομμουνιστής, είτε είμαι δεξιός, είτε είμαι κεντρώος, είτε είμαι αριστερός, την πραγματικότητα δεν μπορούμε να την παραγνωρίσουμε. Όταν έφυγε η χούντα παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή 370 εκατομμύρια δραχμές κρατικό χρέος, μηδαμινό δηλαδή.

Πάρτε αυτά τα τρία γεγονότα, πρώτον την απάτη 1983-1989 με την κλοπή εκ μέρους της Ελληνικής κυβερνήσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως, δεύτερον ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Breton Woods και ήξερε τι ακριβώς έγινε εκείνη την εποχή και τρίτον ότι η χούντα ξεπλήρωσε τα δάνεια των Ελλήνων και έφτιαξε τα έργα υποδομής. Πάρτε τώρα και το τέταρτο γεγονός, οι καταθέσεις στις Ελληνικές τράπεζες του καταπιστεύματος γίνανε την 1η Ιανουαρίου του 1967 ενώ η χούντα ανέλαβε εξουσία 21 Απριλίου του 1967. Θυμάστε βεβαίως οι παλαιότεροι ότι στις 28 Απριλίου ετοιμαζότανε η «Χούντα των Στρατηγών». Οι συνταγματάρχες τους πρόλαβαν και έκαναν το κίνημα μία εβδομάδα πριν. Η χούντα των Στρατηγών είχε να κάνει με την υπόθεση «ΑΣΠΙΔΑ», αν θυμάστε. Η υπόθεση «ΑΣΠΙΔΑ» ήτανε, αποδεδειγμένα πλέον, ο Ανδρέας Παπανδρέου προσπαθεί να πάρει το στράτευμα μαζί του. Βάλτε τώρα όλη την ιστορία μαζί και αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

ΟΜΙΛΙΑ: ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM RADIO & WEB TV» 6 IOYNIOY 2014
(λεπτά 37:30 – 1:03:42)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini

EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook
EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ)

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ)

mnym12

 

Αφήστε μια απάντηση