Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδος Κυβερνήσεως)

ΑΡΘΡΑ

Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΦΕΚ (Φύλλων Εφημερίδος Κυβερνήσεως)

Γράφει ο Yangos Metaxas

Οι πολιτικοί και οι μηχανισμοί τους ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΚ των προϋπολογισμών και από την ίδια τους την αμηχανία και τα ψέμματα τους στα ΜΜΕξαπάτησης και αποβλάκωσης.

Πρέπει αδερφέ μου να καταλάβεις ότι τα 532, 563 και 552 δις $ που φαίνονται στα ΦΕΚ 166α/2015, 234α/2016 και 196α/2017 με τους προϋπολογισμούς του 2015, 2016 και 2017 είναι ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ 154.512.000.000 ΤΟ 2015 – Βλέπε Ν. 4311 ΦΕΚ 259Α/2014

ΣΤΑ 590.031.567.000 το 2016 – Βλέπε Ν.4352 ΦΕΚ 166Α/2015;

ΔΕΝ είναι ούτε η φαντασίωση του Βαρουφάκη, ούτε το Repos του Τσακαλώτου που μπαίνει – βγαίνει, ούτε οποιαδήποτε άλλη τραβηγμένη από τα μαλλιά δήθεν οικονομολογική εξήγηση σαν αυτές του καθεστωτικού site ellinikahoaxes, που είναι καλή μόνο για να εντυπωσιάσει τους “οικονομολόγους” των καφενείων.

Άκουσες για κάποιον τραπεζίτη, πολιτικό, δικαστικό, δημοσιογράφο, αναλυτή, λογιστή ή δικηγόρο που τόλμησε να εξηγήσει ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ; Γιατί άραγε;

Άκου λοιπόν με ΑΠΛΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, και μην μπερδεύεσαι με τις περίπλοκες οικονομικές επιστημονικούρες που σου αραδιάζει το καθεστώς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ σημαίνει ρευστό, μετρητό δηλαδή αυτό που ΕΡΧΕΤΑΙ σε σένα. Αντίθετα ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ είναι αυτό που ΦΕYΓΕΙ από σένα.

Αν έχεις την υπομονή να μετατρέψεις τα ευρώ σε δολάρια με βάση την νομισματική ισοτιμία που ίσχυε στην κάθε περίπτωση, θα δεις ότι κάθε ένα από τα παραπάνω ποσά, αντιστοιχεί στα 600 δις δολάρια που είχε καταθέσει σε ΟΜΟΛΟΓΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το 2012 ο Αρτέμης Σώρρας.

Να σου θυμίσω και μια λεπτομέρεια που σίγουρα έχεις παραβλέψει κάτω από το ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ:

Μέχρι το 2015 η ΠΤΩΧΕΥΣΗ της Ελλάδας ήταν η ΚΥΡΙΑΡΧΗ καραμέλα του καθεστώτος στα ΜΜΕ, διότι αυτό επεδίωκαν οι δανειστές.

Όμως από το 2016 και μετά, όταν ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ τα πιστωτικά έσοδα του προϋπολογισμού ΔΕΝ υπήρξε πια κουβέντα για ΠΤΩΧΕΥΣΗ…

Όπως καταλαβαίνεις αδερφέ μου σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου, ενώ αυτοί νοιώθουν ασφαλείς αφού είσαι ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ με τους ψεύτικους δυσβάστακτους φόρους που σου έχουν επιβάλλει.

Σε έχουν κάνει άνεργο ή σου έχουν κατακρεουργήσει το εισόδημα για να αναγκάζεσαι να κάνεις πολλές δουλειές και ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ, αφού μια ζωή θα είσαι χρεωμένος. Κι αντί να αναρωτηθείς και να ψάξεις ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, καταπίνεις αμάσητα τα ψέμματα που σου αραδιάζουν οι καθεστωτικοί εγκάθετοι των ΜΜΕξαπάτησης και αποβλάκωσης.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΥΠΗΚΟΟ;

Αδερφέ μου, είναι ανάγκη να το ψάξεις και να καταλάβεις ότι αυτά τα ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ. Και τότε θα συνειδητοποιήσεις πως σε καταδυναστεύουν, σου κλέβουν την ζωή σου και σε δολοφονούν. Είναι ΑΝAΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟIHΣΕΙΣ ότι αυτό που βιώνεις στο πετσί σου είναι το ψέμα, η δολιότητα και η αδικία που σου προσφέρουν οι περισσότεροι καθεστωτικοί ανθέλληνες, σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Πρέπει να αντιληφθείς ότι ΕΜΕΙΣ, δηλαδή εσύ κι εγώ και όλοι μας, ΕΙΜΑΣΤΕ το ΔΗΜΟΣΙΟ. Δημόσιο δεν υπάρχει χωρίς ΕΜΑΣ.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση από την ΣΥΝΕΝΩΣΗ μας. Και δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να γίνει αυτό, από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, τον πολιτικό φορέα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2018. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ» ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ … «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 563ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ !!! (βίντεο)

ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΟΝΤΟΝΗ !!! ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

«ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ;;» !!! ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 620ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ… «ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟΣ» !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΟ 2010 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ UCC ΣΤΗΝ ΤτΕ. ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΑ , ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2010 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ , ΑΛΛΑ ΤΟ 2012 ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ;;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ $600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΣ ΔΗΔΑΔΗ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕΥΣΤΟ. ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ