ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΕ Δ.Ε.Η, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ sorrasT.V 6/11/2900 (Απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

screenshot-3

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΣΕ Δ.Ε.Η, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες, απανταχού της Γαίας σε όλους τους Συνέλληνες, Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Ήρθε η ώρα για την Ηλεκτρική Ενέργεια, για αυτό που ενοχλεί όλους τους Έλληνες, ο καρκίνος και το πρόβλημα όλων των Ελλήνων.

Έχουμε ακούσει χιλιάδες παράπονα από όλη την Ελληνική επικράτεια. Τους κόβουν και το νερό και την Ηλεκτρική Ενέργεια.

Ήδη κυκλοφορεί παντού η ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ και ξεχρεώνει κόσμος και στις Εφορίες του και στις Τράπεζες.

Βέβαια, πρέπει να ενημερωθούν όσοι πιο πολλοί συνέλληνες γίνεται σε όλα μας τα γραφεία. Τους καλούμε να έρθουν στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ για να ενημερωθούν πλήρως για όλα τους τα δικαιώματα, για όλον τον Ελληνικό πλούτο και πώς θα ξεχρεώσουν με δικά τους χρήματα όλα τα χρέη, την δική τους χώρα και πώς θα φτιάξουν το μέλλον τους.

Πρέπει να ξέρετε ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι Μονόδρομος! Ο μοναδικός Ελληνικός Πολιτικός Φορέας του Έθνους, ο δικός σου Πολιτικός Φορέας, στα δικά σου γραφεία, στο δικό σου Διοικητικό Συμβούλιο που εσύ ο ίδιος θα εκλέξεις τον άξιο της δικής σου Δημοτικής περιφέρειας για να έρθει και να εκτελέσει τις Εντολές της Ουσίας, τις δικές σου δηλαδή και όποια απόφαση πάρεις.

Είναι πολύ καλά κλειδωμένες, ασπιδωμένες ΝΟΜΙΚΑ και είναι έτοιμες να τις παραλάβετε και να ξεχρεώσετε.

Να ελαφρύνετε τον βίο σας, να ξεχρεώσετε αυτά που χρωστάτε, να συνδεθούν όλα τα ρεύματα που έχουν κοπεί και να ελαφρύνετε όλη αυτή την κρίση που έχετε σε κάθε σπίτι και στην ίδια σας την ζωή.

ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ»…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έτσι είναι, γιατί και το Νερό και η Ηλεκτρική Ενέργεια είναι χαρακτηρισμένα και από τον ΟΗΕ και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Ανθρώπινα Δικαιώματα και επειδή, οι ίδιοι ορίζουν τι σημαίνει ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, θα ήθελα να το διαβάσω όπως το αναφέρουμε μέσα στο Εξώδικο μας: «ως κοινώς αντιλαμβανόμενα αναπαλλοτρίωτα θεμελιώδη δικαιώματα που κάθε Άνθρωπος δικαιούται από την στιγμή της γέννησης του, απλώς και μόνο επειδή είναι Ανθρώπινο Ον.»

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα Δικαιώματα, δεν μας τα δίνει κανένας, τα έχουμε από την στιγμή που γεννιόμαστε και αυτή είναι Διεθνής και Ευρωπαϊκή συμφωνία, επειδή η Ελλάδα έχει συνυπογράψει σε όλες αυτές τις συνθήκες, κι αυτό το Ανθρώπινο Δικαίωμα και της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Νερού είναι πάρα πολύ ισχυρό και στην χώρα μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ… Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΕΜΕΙ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η Αλήθεια είναι και πρέπει να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι δικός τους είναι ο Πλούτος.

Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί με μια συγκεκριμένη διαδικασία, βάσει του σχεδίου που έχει αναρτηθεί και εκτελείται στις ημέρες μας της Ελλήνων Πολιτείας.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι μπορούμε να ξεχρεώσουμε και τους εαυτούς μας, να πάρουμε τον πλούτο μας και να χαράξουμε το μέλλον μας. Πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, τουλάχιστον κατά πλειοψηφία. Δηλαδή, η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, δηλαδή οι Έλληνες πολίτες όλοι μαζί.

Η παλιγγενεσία έχει ξεκινήσει, το καθεστώς τρέμει!

Είμαστε μόνο με την πένα και θα πρέπει να ξέρετε ότι έχουν κτυπήσει μόνο δικά μας γραφεία και μερικά τα έχουν σπάσει πάνω από 10 φορές! Σαφώς είναι καθαρά μια σιωνιστική κίνηση, είναι μόνο σιωνιστές, δεν υπάρχουν κάποιοι άλλοι, ούτε οι αναρχικοί, ούτε οι ANTIFA.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει εκπομπή γιατί έχουμε τα καταστατικά τους. Είναι καθαρά σιωνιστικές και ισραηλίτικες διαδικασίες, εταιρείες και πράξεις προπαγάνδας κι όλα τα άλλα μορφώματα που κυκλοφορούν.

Υπάρχει ένα παρακράτος μέσα στο κράτος μας, το οποίο συνέχεια αλλοιώνει τα πάντα, δολοφονεί οποιαδήποτε Ελληνικότητα και τον Έλληνα πολίτη. Αυτό θα αναλυθεί στις επόμενες εκπομπές.

Ωστόσο, το καθεστώς υποφέρει από τους πραγματικούς πολίτες, γιατί για αυτούς δουλεύει και έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μας δυναστεύσει με ένα τεράστιο δικαϊκό δικονομικό σύστημα. Έχει σκεφτεί ό,τι αλητεία, ό,τι δολιότητα, όποια πλοκή, κλεψιά, αντινόηση για να σε φέρει σε αυτό το επίπεδο.

ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

Ναι, θα τολμήσω να πω ότι είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κτυπήσουμε και να φύγει με την μία για αυτό μιλάμε για ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! Τα πάντα θα ανατραπούν. Αυτό που ξέρατε ήταν ακριβώς ανάποδα.

Τολμούμε να πούμε ότι μπορούμε όλοι μαζί να ξεχρεώσουμε την Ελλάδα, εμείς είμαστε μηχανισμοί!

Βέβαια και το κάθε Εξώδικο είναι προσωποπαγές, οπότε ο καθένας από εσάς θα το κάνει! Δηλαδή, εσύ με δικά σου χρήματα δίνεις την Εντολή και με όλες τις αποδείξεις που είναι στα Σχετικά που συνοδεύεται.

Είναι τα πάντα τόσο καθαρογραμμένα και σου δίνουμε την δυνατότητα να καταλάβεις το δικαίωμα σου και την δύναμη σου, να καταλάβεις ποιος είσαι, να πάρεις Θέση και να σκεφτείς, να πράξεις, να οργανωθείς και να ενωθείς και να πάρεις την ζωή στα χέρια.

Εδώ ήρθες για να ζήσεις. Δεν ήρθες ούτε να υπηρετήσεις, ούτε να επικυριαρχείς, ούτε να είσαι σκλάβος. Έλληνας-Ανθρωπος δεν μπορεί να είναι σκλάβος. Είναι μόνο Ελεύθερος και μπροστά του δεν μπορεί να κάτσει κανένας.

Για αυτό σας λέμε ότι με όλο αυτό το νομικό πλαίσιο που παλεύουμε, ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Είναι πανεύκολο να ξεχρεώσετε την ΔΕΗ σας αύριο με πραγματικά χρήματα που εσείς πληρώνετε από τον δικό σας πλούτο μέχρι την Ελλήνων Πολιτεία.

Και μην σας νοιάζει πού θα πάνε τα λεφτά! Πάλι στο κράτος θα γυρίσουν! Κι αν έχουν φύγει, πάλι θα τα βρούμε! Αυτό σημαίνει ότι στην Ελλήνων Πολιτεία θα τα βρούμε όλα!

Ξεκινάμε λοιπόν και πρέπει να κατανοήσετε! ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΕΗ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!

Αν λοιπόν σας έκοψαν το ρεύμα, κάνετε την ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ και αύριο ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα πρέπει να το συνδέσουν.

ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ….

Ακόμα και το νερό και τους Δήμους, το 2% που πληρώνουν όλες οι επιχειρήσεις, κομμωτήρια, συνεργεία, καταστήματα, ξενοδοχεία όλοι! Άπαντες! Από αύριο λοιπόν οι Δήμοι μπορούν να έχουν χρήματα, εσείς θα τους κάνετε εκχώρηση στον Δήμο και ο Δήμος είναι αναγκασμένος να τα πάρει. Δεν θα μπορεί να πτωχεύσει.

Η ΔΕΗ που ωρύεται ότι δεν έχει χρήματα και τις χρωστάει ο κόσμος που δεν πληρώνει 3 δισεκατομμύρια, μπορεί να τα πάρει και θα έχει χρήματα να μην πουληθεί, γιατί πάνε να την πουλήσουν. Πετάνε κόσμο και υπαλλήλους στον δρόμο γιατί λένε «δεν πάει καλά» και προσπαθούν να την πουλήσουν σε κάτι υβρίδια Κινέζους, σε κάτι μορφώματα Γάλλους και σε κάτι άλλα χαζαρομορφώματα, ζώα! Δηλαδή, μονοπώλιο η ΔΕΗ και δεν πάει καλά! Πού έφτασαν αυτά τα άμορφα αλλογενή παιδιά να μην πηγαίνει καλά η ΔΕΗ.

Τους λέμε λοιπόν ότι η ΔΕΗ θα έχει πάρα πολλά χρήματα και όλοι οι Έλληνες, οι συνέλληνες να κάνουν την ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ για να πάρει η ΔΕΗ τα λεφτά της. Έτσι η ΔΕΗ θα πάρει κι άλλους υπαλλήλους και θα πάει καλά.

Οι Δήμοι να πάρουν τα λεφτά τους, για να κάνουν και ανάπτυξη κι όχι να πτωχεύουν οι Δήμοι που έχουν πτωχεύσει τουλάχιστον οι μισοί Δήμοι στην Ελλάδα.

ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΗ.

ΆΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ, Η ΔΕΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Παρακαλώ πολύ γρήγορα! Ήδη πρέπει να εκτελεστεί η διαδικασία του Εξωδίκου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑΜΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια, ακόμα κι αν δεν πληρώνουμε την ΔΕΗ και αν δεν πληρώνουμε τους φόρους, γιατί έχουμε στείλει χιλιάδες Εντολές-Εξουσιοδότησεις από τα χρήματα που μας έχει βάλει ο Αρτέμης Σώρρας και μας ανήκουν πια, μπορούμε να τα εξοφλήσουμε όλα αυτά!

Αλλά κι αν δεν πληρώνουμε, δεν έχουμε τελειώσει τον αγώνα μας. Ο αγώνας μας είναι να πάρουμε την Ελλάδα.

Αυτά είναι τεράστια όπλα που κτυπάμε το καθεστώς. Το κτυπάμε γιατί έχει δημιουργήσει ένα τέρας που τρέφεται από εμάς.

Αν σταματήσουμε λοιπόν να πληρώνουμε και τους δώσουμε την ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ να πάνε να πληρωθούν από τους λογαριασμούς μας, απλά σκοτώνουμε το τέρας που έχει δημιουργηθεί εναντίον μας.

Ειδικά λοιπόν για την ΔΕΗ που έχει τεράστιο πρόβλημα…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ..

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχει τεράστιο πρόβλημα όλος ο κόσμος και με ενημερώνουν από κάποιες υψηλόβαθμες γνωριμίες που έχω στην ΔΕΗ ότι η ρευματοκλοπή δεν είναι στις πτωχές περιοχές με δυάρια και τριάρια. Από την Φιλοθέη και πάνω έχουν όλοι ρευματοκλοπή.

Οπότε, τους βλέπεις καλοντυμένους και έρχονται, αλλά όλοι κλέβουν ρεύμα και δεν το κάνουν, γιατί είναι κακοί άνθρωποι.

Κλέβουν γιατί το σπίτι τους είναι 1000 τμ και το ρεύμα πάει 8000-10.000 το μήνα κι αν δεν το πληρώσεις ένα χρόνο είναι 100.000. Ενώ, ένα δυαράκι, αν δεν έχει πληρώσει δύο χρόνια είναι 2000.

Έτσι λοιπόν έχει μεγάλο πρόβλημα όλος ο κόσμος και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν δύο ταχύτητες.

Μία ταχύτητα είναι. Μας λιώνουν όλους και όλοι είναι απέναντι μας, άρα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μαζί και να αφήσουμε τα «δήθεν» και όλα τα ψηλομύτικα και το ποιος είμαι εγώ κι εσύ. Άσε ρε φίλε! Ξέρουμε ποιος είσαι! Έλα τώρα να ενωθούμε και ό,τι ήσουν, ήσουν! Τώρα, πάμε για την ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ…»

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή θα δημοσιευτούν άμεσα αυτά τα ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ, όπως και προς τους ΔΗΜΟΥΣ και θα ήθελα να διαβάσω κάποια αποσπάσματα για να καταλάβουμε την ουσία αυτών των ΕΞΩΔΙΚΩΝ.

Μιλάμε για το Νερό και την Ηλεκτρική Ενέργεια που αυτά είναι ορισμένα ως ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τα οποία η Πολιτεία έχει την Υποχρέωση να τα παρέχει στους πολίτες της.

Έτσι λοιπόν γράφουμε ότι: «Ειδικά ο ορισμός του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ για το νερό και κατ’ επέκταση της Ηλεκτρικής Ενέργειας έχει δοθεί από την Επιτροπή για κοινωνικά, οικονομικά πολιτιστικά δικαιώματα του ΟΗΕ.

Ο Ανωτέρω Φορέας ερμήνευσε τις νομικές υποχρεώσεις ενός κράτους-μέλους στο Διεθνές Σύμφωνο για τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δικαιώματα που επιβεβαιώνει ότι η πρόσβαση στο νερό και στην ενέργεια είναι προαπαιτούμενο για το Δικαίωμα Επαρκούς Συνθήκης Διαβίωσης και πως είναι αλληλένδετο με το Δικαίωμα για την επίτευξη του μεγίστου δυνατού επιπέδου Υγείας και συνεπώς, πρόκειται για ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ είναι η παραχώρηση και η προσφορά του Δικαιώματος της ελεύθερης απόλαυσης βασικών φυσικών αγαθών, ως είναι κατά βάση το Νερό και η Ηλεκτρική Ενέργεια και συνιστά αναπόσπαστο συστατικό θεμελιωδών δικαιωμάτων της ανθρώπινης οικογένειας, της ανθρώπινης ζωής, της Υγείας και της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Αυτό λοιπόν το Ουσιώδες Ανθρώπινο Δικαίωμα, η ελεύθερη και η δωρεάν πρόσβαση στο νερό και στην ηλεκτρική ενέργεια και η κάθε μορφής άμεσης ή έμμεσης παρεμπόδισης του με δημοσιονομικές και οικονομικές επιβαρύνσεις, ειδικά σε περιόδους τεχνητής οικονομικής κρίσης, όπως είναι αυτή που σκόπιμα εξαθλιώνει και αποσαθρώνει τους Έλληνες ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΙΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ».

Βλέπουμε λοιπόν ότι και το Διεθνές Δίκαιο και από το Εθνικό Δίκαιο η Πολιτεία υποχρεούται να παρέχει προσβασιμότητα πολύ εύκολα προς τους πολίτες της και για Ηλεκτρική Ενέργεια και Νερό.

Πώς όμως αυτό είναι δυνατόν να γίνεται, όταν ο λογαριασμός επιβαρύνεται από πολλούς άλλους φόρους και τέλη, που σημαίνει ότι αυτή η προσβασιμότητα μειώνεται και μηδενίζεται, γιατί αυτό που είναι δικαίωμα του πολίτη να το έχει και είναι υποχρέωση της Πολιτείας να το παρέχει στον Πολίτη, εμποδίζεται από την υπέρμετρη χρέωση των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι που πρέπει να πούμε. Αν δούμε όλα τα τιμολόγια, δηλαδή, για παράδειγμα αν ένα τιμολόγιο έχει 1000 ευρώ ΔΕΗ, μόνο τα 180 είναι για την ηλεκτρική ενέργεια.

Έχω κάνει μια ανάλυση Τιμολογίων και βλέπω μέσα Ταμείο Πρόνοιας. Δηλαδή, υποτίθεται ότι όλος ο κόσμος που έχει ηλεκτρικά ρολόγια και έχει καταναλώσεις, πληρώνει ένα Ταμείο Πρόνοιας που στα 1000 ευρώ, αυτό είναι 150 περίπου ευρώ.

Αυτά τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να τα δίνεις το δίμηνο για Πρόνοια και να μην υπάρχει Πρόνοια στην Ελλάδα. Βλέπεις άστεγους και πεινασμένους Έλληνες και πληρώνουμε μια Πρόνοια για όλους τους συνέλληνες μας που δεν έχουν.

Βλέπουμε να κόβουν σε κάποιους το ρεύμα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν αυτό το Ταμείο, ή το Ταμείο συντήρησης. Έχει μέσα γελοίους λογαριασμούς και αιτιολογήσεις για να παίρνουν χρήματα και να κλέβουν τον πολίτη μέσα στο Δικαίωμα της πρώτης του ανάγκης, η οποία είναι βιοποριστική. Δηλαδή, δεν ζει χωρίς αυτή!

Όπως είναι δομημένες οι Πολιτείες, αν κοπεί το ρεύμα σε ένα σπίτι δεν έχει να φάει. Στο χωριό ή στην ύπαιθρο μπορεί να ψήσει με ξύλα, αλλά στην πόλη τι θα κάνεις; Θα ανάψεις φωτιά στο σαλόνι; Δηλαδή, έχει το ασανσέρ του, το θερμοσίφωνα του…πώς θα πλυθεί;

Αν κόψεις το νερό στην πόλη σε 5 μέρες ή σε μια βδομάδα, αναπτύσσεται χολέρα σε ένα σπίτι με 5 άτομα. Άρα, καταλαβαίνετε την τεράστια ανάγκη βιωσιμότητας στην Ηλεκτρική Ενέργεια και στο νερό.

Τώρα αυτά είναι θεσμοθετημένα δικαιώματα. Βέβαια, αλητήριοι και μη άνθρωποι θα έλεγα, βλέπεις να χρεώνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ πάνω στο κοινωνικό αγαθό τα οποία είναι υπέρμετρα και γελοία.

Πληρώνεις, λέει «πράσινη ενέργεια». Δηλαδή μας είπαν ότι έχουμε «πράσινη ενέργεια» και «πράσινα άλογα», όλες αυτές τις χαζαροβλακείες, οι οποίες σκοτώνουν το περιβάλλον, τις χρεώνουν στο τιμολόγιο και εμείς πληρώνουμε που υποτίθεται ότι βγάζουν πράσινο ρεύμα που υποτίθεται ότι είναι και οικολογικό. Τι γελοιότητα είναι αυτό που ζούμε; Τι παράνοια είναι αυτή;

Βλέπουμε λοιπόν ότι αν δεν πληρώσεις την ΔΕΗ που έχει κι όλα τα άλλα τιμολόγια μέσα, όπως του Δήμου, η οποία ουσιαστικά είναι ένας ληστρικός φοροεισπρακτικός μηχανισμός, με εκβιασμό να σου κόψουν το ρεύμα, αν δεν πληρώσεις όλες τις άλλες τις υπέρμετρες γελοιότητες των αλλογενών που έχουν βάλει. Φυσικά, δεν ξέρουμε και πού πάνε τα χρήματα. Δηλαδή όλοι είναι πτωχευμένοι, όλοι εισπράττουν, όλοι χρωστάνε, κανείς δεν έχει χρήματα, αλλά όλοι πληρώνουμε!

Θα το λύσουμε στην πορεία…

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ενδεικτικά, αναφέρεται μέσα στο Εξώδικο ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης, ο οποίος επιβαρύνει την Ηλεκτρική Ενέργεια, το Ειδικό Τέλος 5%, επίσης υπάρχουν τα Δημοτικά Τέλη, ο Δημοτικός Φόρος, το Τέλος ακίνητης περιουσίας και τέλος για την ΕΡΤ και Έκτακτο τέλος Ακινήτου βάσει του νόμου 4021.

Όλα αυτά επιβαρύνουν υπέρμετρα αυτό το οποίο η Πολιτεία υποχρεούται μας δίνει με την πιο εύκολη προσβασιμότητα.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δείτε τι γράφει: Συντήρηση δικτύου, συντήρηση καλωδίων, επαναφορά ρεύματος, στρογγυλοποίηση λογαριασμού, πρόνοια, ταμεία, ό,τι γελοιότητα θέλεις, την λέει μέσα στο τιμολόγιο σου. Τι θα κάνω δηλαδή, αν δεν έχω να πληρώσω όλες αυτές τις γελοιότητες, μου κόβουν το ρεύμα;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ παρεμποδίζεται με την υπέρμετρη χρέωση των λογαριασμών.

Από την άλλη, υπάρχει και μια άλλη επιβάρυνση που γίνεται, γιατί αυτό το οποίο λειτουργεί με την Εντολή του Ελληνικού λαού σαν Δημοσίου Συμφέροντος Επιχείρηση, που σημαίνει ότι αυτή καλείται να υπηρετεί και να εξυπηρετεί τον Έλληνα πολίτη, έχει γίνει αντικείμενο κερδοσκοπίας, γιατί πωλείται και δίνεται σε ιδιωτικές εταιρείες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την αρχική νομοθετική εξουσιοδότηση που έδωσε ο Ελληνικός λαός και έχει πληρώσει για την δημιουργία αυτών των Κοινοφελών Δημοσίων Υπηρεσιών.

«Έτσι λοιπόν η διαχείριση και η διαχείριση και η συνεκμετάλλευση αυτών των Δημοσίου Συμφέροντος Νομικών Οντοτήτων και του ιδιωτικού τομέα είναι επιτρεπτή μόνο αν διασφαλίζεται πρωτίστως το δημόσιο συμφέρον».

Δεν πάμε να κερδοσκοπήσουμε με ένα αγαθό που είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα, επειδή η Πολιτεία οφείλει να το παρέχει προς όφελος του Δημοσίου Συμφέροντος.

«Απαγορεύεται η ……των μισθοδοτημένων υπηρεσιών από τις εταιρείες που άπτονται υπηρεσιών Κοινής Ωφελείας, γιατί αυτές οι εταιρείες υποχρεούνται να προσφέρουν την εγγυημένη παροχή των αγαθών και υπηρεσιών, καθώς και την καταστατική μείωση του κόστους των παραγμένων υπηρεσιών, όπως υπηρεσίες τέτοιου είδους είναι η Παροχή Ηλεκτρικής Ενέργειας κι άλλης ενέργειας, Ύδρευσης, Αποχέτευσης κι όχι την επιδίωξη κέρδους».

Αυτή είναι η δεδομένη Νομολογία που σημαίνει ότι από την μία πλευρά έχουμε ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και από την άλλη, βλέπουμε την Πολιτεία, το καθεστώς αυτό που είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα να απομακρύνεται γίνεται δύσκολη η πρόσβαση στον Άνθρωπο, γιατί σήμερα υπερχρεώνεται.

Από την άλλη μεριά, τους λέμε και τους λέει ο κάθε πολίτης που συντάσσει ένα τέτοιο Εξώδικο ότι:

«Κι ενώ τουλάχιστον επί μία πενταετία το καθεστώς και τα ΜΜΕ προσπαθούν να με πείσουν για την αδιέξοδη φτωχοποίηση των Ελλήνων πολιτών και εν τοις πράγμασι πτώχευση της χώρας μας, πρόσφατα υπέπεσαν στην αντίληψη μου, ατράνταχτες αποδείξεις ότι έχω καταστεί πλουσιότερος εν αγνοία μου και οι οποίες περιουσίες μου περιγράφονται πιο κάτω»

Αυτές είναι η 1Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που είναι η κατάθεση των 600 δις δολαρίων από τον Αρτέμη Σώρρα, η οποία έχει δοθεί στους Έλληνες πολίτες κι ο Αρτέμης Σώρρας δίνει στον κάθε πολίτη το δικαίωμα να πάρει από αυτή την περιουσία, την οποία έχει καταθέσει υπέρ του, το ποσό το οποίο χρωστάει και στην Εφορία και στα Ασφαλιστικά Ταμεία, στις Τράπεζες, στην ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ και στον Δήμο, όπου έχει χρέος.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και έχουμε και τα Παγκόσμια Ταμεία που είναι τεράστια τα ποσά και είναι όλα του Ελληνικού λαού.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Και αυτό είναι η 2Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που είναι τα Παγκόσμια Ταμεία από τα οποία ήδη έχει εγκριθεί ένα τεράστιο ποσό το οποίο είναι 2,3 τρις που από εκεί που μπορούν να αντληθούν όλα αυτά τα κεφάλαια. Βέβαια, όλοι αυτοί οι λογαριασμοί και όλη αυτή η εφαρμογή της νομοθεσίας μέσα από αυτές τις περιουσίες, περιγράφεται μέσα στο Εξώδικο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όπως άλλωστε έχουν ξεχρεώσει και σε Εφορία και σε Τράπεζα. Έχουμε στοιχεία και θα τα βγάλουμε κάποια στιγμή.

Ας κινηθεί μια διαδικασία για τον Έλληνα πολίτη και σιγά-σιγά, θα δουν όλοι αυτό το τεράστιο άνοιγμα που πιέζει πολύ το καθεστώς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη γιατί όλος ο πλανήτης είναι αλληλένδετος. Είμαστε όλοι μαζί!

Όλος ο πλανήτης αυτή την στιγμή έχει το ίδιο θέμα, τους ίδιους ρυθμιστικούς και δυναστευτικούς όρους και κανόνες και στο σύστημα δικονομίας και στις τράπεζες και παντού!

Έτσι βγαίνει πολύ σιγά, αλλά σταθερά, η πορεία πως ό,τι γίνει στην Ελλάδα, θα γίνει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Ήδη εξαγριώνονται άνθρωποι στην Γαλλία, στην Ιταλία, παντού, γιατί ξέρουν καλά για τα Παγκόσμια Ταμεία τους και τον πλούτο τους. Γι αυτό και αυτοί προχωρούν πιο εσπευσμένα να πάμε σε μια πολύ-πολιτισμικότητα, να φτιάξουν Πανθρησκείες και να φτιάξουν αυτές τις γελοιότητες.

Θα μας βρουν μπροστά τους! Θα διαλυθούν τα πάντα. Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν! Τώρα, θα κάνουν τα πιο γελοία πράγματα που μπορούν! Ισοπεδώνουν μόνοι τους τα πάντα, γιατί δεν έχουν χρόνο, ο χρόνος τους τελειώνει και οι ανάσες είναι κοντές. Η γελοιότητα προ πυλών. Την βλέπετε όλοι!

Μπορούμε να διαβάσουμε, αν σου κόψουν το ρεύμα, που δεν πρέπει ποτέ να το κάνουν αυτό, τι συμβαίνει;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μέχρι να φτάσουμε εκεί, θέλω να πω ότι το κάθε Ελληνικό Φορολογικό Μητρώο, έχει την δυνατότητα μέσα από την δική σου Εντολή-Διαταγή που έχεις δώσει, από το Εξώδικο στις 9-5-2016 και το οποίο περιγράφεται αναλυτικά μέσα στο Εξώδικο, είναι το αποδεικτικό στοιχείο ότι ο κάθε Έλληνας έχει ένα μέρος από αυτή την περιουσία να την διαχειριστεί σύμφωνα με την πάγια Εντολή- Διαταγή που έχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι κάτι που το τεκμαίρουμε εμείς απλά επειδή το θέλουμε, αλλά είναι συγκεκριμένο αυτό, γιατί έχει δώσει συγκεκριμένη Εντολή-Διαταγή προς την Κυβέρνηση, σε όλους τους κρατικούς θεσμούς, στον Άρειο Πάγο και στην ΤΡΟΙΚΑ.

Δηλαδή, με αυτή την Εντολή –Διαταγή, ο κάθε Έλληνας πολίτης, το κάθε Φορολογικό Μητρώο έχει δικαίωμα επί αυτών των περιουσιών και μπορεί να πάρει από αυτή την περιουσία τα χρήματα, όπως ο ίδιος εντέλει και να εξοφλήσει το κάθε του χρέος.

Έχουμε από την μια μεριά λοιπόν ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, όπου ο κάθε πολίτης θα έπρεπε να έχει την αμέριστη βοήθεια από το κράτος για την εύκολη προσβασιμότητα προς αυτό κι από την άλλη μεριά, έχει πάρει η Εταιρεία ΔΕΗ Εντολή-Εξουσιοδότηση μέσα από το δικό μας το Εξώδικο, να πάει στους λογαριασμούς μας και να ξοφλήσει την κάθε οφειλή. Κι όχι μόνο τις υπάρχουσες οφειλές, αλλά κι αυτές οι οποίες θα γίνουν στο μέλλον.

Τους δίνουμε λοιπόν μια ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ όλων των λογαριασμών.

Στο τέλος λοιπόν, αφού τους λέμε ότι η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και ότι οφείλει ως Πολιτεία να το παράσχει με την πιο εύκολη προσβασιμότητα στον πολίτη της και εφόσον δίνουμε Εντολή και θεωρούμε ότι σας έχουμε πληρωμένους, γιατί είναι ήδη πληρωμένοι, τους δηλώνουμε: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΩΡΙΝΗ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΝ ΥΜΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ, Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΥΤΗΣ Η ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΟΥ Η ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΦΩΡΩΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι ξεκάθαρο! Από την ώρα που πληρώνεις με την ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, η πληρωμή η δική σου έχει ήδη φύγει.

Οι 5 μέρες είναι για να εκτελέσουν αυτοί. Τους δίνεις πέντε μέρες να εκτελέσουν αυτοί, γιατί ουσιαστικά εσύ έχεις εκτελέσει από την πρώτη μέρα που τους κάνεις την εκχώρηση. Είναι ουσιαστικά εκχώρηση χρημάτων από τους λογαριασμούς σου στην Υπηρεσία τους. Οι 5 μέρες είναι να εκτελέσουν όχι για να συζητήσουμε ή να προλάβουμε. Είναι για να εκτελέσουν την διαδικασία της πληρωμής τους.

Πέραν τις 5 μέρες τεκμαίρεται αμαχητώς ότι έχεις πληρωθεί και δεν μπορείς να ακουμπήσεις ρολόι, κοινωνικό αγαθό εις βάρος της οικογένειας μας. Ακριβώς, όλες αυτές οι κατηγορίες είναι κλειδωμένες υπέρ του αντικειμένου της ΔΕΗ. Άρα, δεν ξανακουμπάει κανείς τίποτα, μετά το Εξώδικο! Το δικαίωμα το πολίτη είναι πάρα πολύ υψηλό!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το ΕΞΩΔΙΚΟ κοινοποιείται στην Δ.Ε.Η, στο συγκεκριμένο κατάστημα που ανήκει ο λογαριασμός μας, στον Δήμο και στο Ελληνικό Δημόσιο, που είναι το Υπουργείο Οικονομικών.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έχεις ενημερώσει τους πάντες!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό σημαίνει ότι «Κύριοι, αν τολμήσετε να κάνετε διακοπή ηλεκτροδότησης είναι ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και Τρομοκρατία, κλονίζει το αίσθημα ασφαλείας μου. «Για ποιον λόγο το έκανες; Αφού θέλεις τα χρήματά σου, ορίστε, πάρε τα, στα δίνω! Από εκεί και πέρα αν δεν παίρνεις τα χρήματα να φύγεις, θέλεις την ζωή μου! Άρα, λοιπόν είσαι εντεταλμένος εκτελεστής κατά της ζωής μου και κατά της ζωής της οικογένειας μου.»

Είναι πολύ ξεκάθαρο! Ας το βάλουμε στο τραπέζι να δούμε τι γίνεται.

Και θα πω και αυτό: Μετά από την κατάθεση του Εξωδίκου, στο ρολόι της ΔΕΗ, θα βάλετε ΕΠΙΣΤΟΛΗ και ενημερώνετε τους πάντες.

Η ΔΕΗ έχει τα συνεργεία της και έχει δώσει τις μετρήσεις και τις εισπράξεις σε αυτά! Τώρα βέβαια τα συνεργεία είναι ιδιωτικού χαρακτήρα, δηλαδή μπορεί να μην έχουν κανένα σεβασμό, οπότε καλό θα ήταν να στερεώσουμε με κάποιο τρόπο το Εξώδικο με Επιστολή που να λέει ότι: «Εσύ που έρχεσαι στο ρολόι μου, ενημέρωσου με αυτό το Εξώδικο ότι έχω ενημερώσει από τον Διευθυντή της Δ.Ε.Η, σε όλους τους Προϊστάμενους και σε όλες τις Αρχές, έχω πληρώσει και αν δεν σε έχουν ενημερώσει, να το κάνεις, γιατί αν ακουμπήσεις το ρολόι μου, οι κατηγορίες σου είναι αυτές! Και παρακαλώ, μην μου το κόψεις, γιατί μου κόβεις το δικαίωμα της ζωής μου. Σε έχω ήδη πληρωμένο και φύγε γρήγορα από το ρολόι μου. Όσο πιο γρήγορα φύγεις από εκεί, τόσο πιο πολύ ασφαλής και υγιής θα είσαι! Μακριά από το ρολόι μου»!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ακριβώς λοιπόν με την ίδια διαδικασία γίνεται και για το Νερό στην ΕΥΔΑΠ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ…

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι κι αυτό στοιχειοθετημένο, όπως της ΔΕΗ, με όλο το Νομικό πλαίσιο που πρέπει. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα και θα πρέπει να καταλάβουν όλοι τι είναι το νερό.

Κανείς δεν έχουν καταλάβει πραγματικά τι είναι το νερό και για αυτό παίζουν, το δηλητηριάζουν, να δούμε επίσης ότι όλες οι Εταιρείες Ύδρευσης είναι σε αλλογενή χέρια και ενδεχομένως, να είναι και ανθέλληνες.

Δεν είναι τυχαίο που στον πλανήτη, αυτοί που μας πουλούν νερό είναι εβραϊκές εταιρείες. Ουσιαστικά, μας λένε ότι οι εβραίοι είναι νερουλάδες;

Ας δούμε τι είναι το νερό.

Δεν είναι κάτι απλό που πλένεστε, ή πίνετε. Εμείς οι ίδιοι είμαστε νερό και πρέπει να μάθετε τις Ιδιότητες του. Το νερό δεν πρέπει να πωλείται και στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν επιτρέπεται να πωλείται το νερό, αλλά να παρέχεται άφθονα, όπως άφθονα υπάρχει στην γη κι όχι να μας λένε όλα αυτά τα βόδια, όλα αυτά τα αποστατικά μορφώματα, ότι έχουμε λειψυδρία και να μας πουλούν και το νερό, και την ενέργεια και τον αέρα που αναπνέουμε.

Στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! Για αυτό είμαι εδώ! Θα τελειώσουν όλα αυτά! Διάβασε Βασίλη να δούμε τι ακριβώς είναι το νερό. Ας είναι λιγότερα χρήματα, αυτά που χρωστάτε, είναι πολύ συγκεκριμένο το Εξώδικο του Νερού. Πρέπει να το αποπληρώσετε και αφήστε τα υπόλοιπα, γιατί θα τα βρούμε στην Πολιτεία και πρέπει όλοι να σεβαστούμε το νερό, που αυτοί δεν το σέβονται καθόλου.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Με ευκαιρία το Εξώδικο τους λέμε και τι είναι το νερό που διαχειρίζονται.

«Το Ύδωρ είναι η Ουσία των πάντων. Αυτό που δίνει ζωή διεισδύοντας παντού, ακόμα και στο μικρό μόριο της ύλης.

Όλες οι φυτικές και οι ζωικές υπάρξεις αποτελούν το ζωοδοτικό σύστημα των υδροφόρων αγγείων του πλανήτη μας.

Το φυσικό περιβάλλον, φυτικό ή ζωικό και ο Άνθρωπος σε μια πλήρη συμβατότητα και σχέση μέσω της κοινής Κυρίαρχης Δημιουργικής Ουσίας τους της κοινής ένωσης του Οξυγόνου με το Υδρογόνο. Είναι το μέσον ένταξης και επικοινωνίας ολόκληρης της ύλης του γήινου περιβάλλοντος.

Ο Άνθρωπος αποτελείται στο 74% από ύδωρ και συνδέεται με το περιβάλλον του πλανήτη μας που είναι κι αυτός 70% ύδωρ προσλαμβάνοντας και αποβάλλοντας καθημερινά το ύδωρ.

Το Ύδωρ είναι το κύριο συστατικό του Ανθρώπου και του γήινου περιβάλλοντος παρότι το ίδιο, έχοντας Συμπαντική προέλευση, δεν υπακούει σε κανέναν φυσικό κανόνα.

Όπως, όταν γίνεται πάγος, αυτός γίνεται ελαφρύτερος από το Ύδωρ και ξέρουμε ότι στους 0ο C το Ύδωρ γίνεται πάγος, αλλά αυτό που δεν λέγεται ότι σύμφωνα με τους Νόμους της μοριακής φυσικής το ύδωρ θα έπρεπε να γίνει πάγος σε λιγότερο από 80ο κάτω από το 0….»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Γιατί δεν μας το είπαν αυτό;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν θα ήθελαν να ακουστεί, φαίνεται!

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μόνο το νερό παγώνει στο 0, όλα τα άλλα υγρά στοιχεία που παγώνουν;

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ειδικά, υγρά στοιχεία σαν το νερό με την ίδια μοριακή φύση, πρέπει να είναι πολύ χαμηλή η θερμοκρασία τήξης.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Για αυτό και ο πάγος επιπλέει.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άλλο παράδοξο. Επίσης ένα άλλο παράδοξο είναι: «ενώ το ύδωρ είναι κακός ηλεκτρολύτης, αντιθέτως, είναι ο καλύτερος διαλύτης και ιονοποιητής στις περισσότερες ουσίες. Ενώ σε αυτές που δεν διαλύει, συνήθως τις διαμορφώνει σε κολλώδη κατάσταση, έτσι ώστε το ύδωρ, του οποίου η θρεπτική αξία είναι μηδαμινή, να μετατρέπεται από το γεγονός αυτό σε κύριο συστατικό των έμβιων όντων και η πιο απαραίτητη τροφή. Αν σκεφτούμε, κάποιος πεθαίνει 10 φορές πιο γρήγορα από δίψα, παρά από πείνα.

Είναι το μεταφορικό μέσο όλων των αυξητικών και γονιμοποιητικών στοιχείων. Την νύχτα μεταφέρει όλες τις ουσίες στα φυτά και τις εναποθέτει εντός της δομής τους και κατά την εξάτμιση του και από επανασυμπυκνώμενο επαναλαμβάνει τον κύκλο αενάως.

Το Ύδωρ με την φυσιολογία αθάνατης ένωσης δεν καταστρέφεται, δεν χάνεται, αλλά παραμένει αναλλοίωτο σε μια από τις τρεις καταστατικές δομές του.

Γι αυτό σαν υγρό που ορίζεται ως Η2Ο είναι χωρίς χρώμα, χωρίς γεύση, χωρίς οσμή και από τεχνοτροπικής άποψης το ύδωρ παρουσιάζεται σαν το πρότυπο του τέλειου υγρού μέχρι του σημείου να χρησιμοποιηθεί για να πληρωθούν οι περισσότερες φυσικές σταθερές.

Επίσης, γνωρίζουμε αυτό που γνώριζαν οι πρόγονοι μας ότι το Ύδωρ δεν είναι απλά μόνο ένα υγρό με παράξενες ιδιότητες, αλλά είναι ζωντανό, που αντιδρά ανάλογα με κάθε τι το επηρεάζει, διαφοροποιώντας την ενεργειακή του κρυσταλλική μορφή, ανταποκρινόμενο στις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Δηλαδή, το Ύδωρ ακούει, αντιλαμβάνεται, αισθάνεται.

Τις αλλαγές που τελούνται στο ύδωρ μας, τις αντιλαμβανόμαστε συνήθως ως συναίσθημα. Όταν δεν μας αρέσει ένα είδος μουσικής, όταν μας βρίζει κάποιος, ή όταν μας αγκαλιάζει τρυφερά και μας λέει, πόσο μας αγαπά, όλα αυτά τα ψυχικά ρευστά, δηλαδή οι ενεργειακές επιδράσεις, αποκρυσταλλώνονται στο ύδωρ του σώματος μας και το εισπράττουμε ως συναίσθημα. Οι εικόνες, η μουσική, η ομιλία αποτυπώνονται μέσω του ύδατος στην ψυχή μας και αναλόγως την αμαυρώνουν ή την φωτίζουν..»

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, γι αυτό και το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ είναι το Ύδωρ καθαρά! Ο Ποσειδώνας!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Κατά συνέπεια, κάθε τι που συμβαίνει στον περιβάλλοντα χώρο επηρεάζει την ψυχή μας. Έχει τεράστια σημασία η ποιότητα του ύδατος που προσλαμβάνουμε δεδομένου ότι αποτελούμαστε από 74% νερό και μάλιστα, ο εγκέφαλος μας αποτελείται από 80% νερό και στην εμβρυακή μας κατάσταση από 90%.

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν η καθαρότητα του νερού και η γεωμετρική δομή του έτσι ώστε να είναι αρμονισμένο, δηλαδή να βρίσκεται σε αρμονία. Είναι η χημική ένωση της Φυσιολογίας μας και του Περιβάλλοντος μας.

Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί εμπορικό προϊόν η βασικότερη υλική μορφή της φυσιολογίας μας; Πώς είναι δυνατόν, αυτό που είναι μέρος του Ανθρώπου και του περιβάλλοντος του και έχει δοθεί με τόση αφθονία από την δημιουργία;»

Αυτό είμαστε! Αυτό είναι το νερό.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και το δίνουμε σε ξένες εταιρείες, γιατί πτώχευσαν οι εταιρείες μας! Πτώχευσε η γη που δίνει το νερό! Λες και πλήρωσε κανένας την γη που πήρε νερό! Πόσο γελοιότητα υπάρχει; Ή υπάρχει λειψυδρία σε ένα πλανήτη νερού, σε έναν νερουλό πλανήτη…

Όπως και να έχει συνέλληνες μου, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ξεχρεώνετε το νερό και όσον αφορά τους αγρότες είναι μια ειδική Εξώδικη Εντολή Εξουσιοδότηση. Ξέρω αγρότες που χρωστάνε 10.000 ή 15.000 ευρώ στο νερό και δεν μπορούν να ποτίσουν τις φυτείες των αμπελιών, των λαχανικών τους και ό,τι παράγουν. Τους το έχει κόψει ο Δήμος και οι άνθρωποι δεν μπορούν να παράξουν!

Έχουν σφίξει όλα τα πράγματα. Η κρίση λύνεται μόνο έτσι! Ελάτε να τους σκοτώσουμε, να τους εξαφανίσουμε με την ίδια τα χρήματα, αντιστρέφοντας την κρίση. Ελάτε να πληρώσουμε το κτήνος με χρήματα και θα δούμε πού θα πάνε τα χρήματα, δεν χάνεται τίποτα. Θα δούμε πού θα πάνε, θα τα δούμε όλα! Είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι.

Τώρα, δεν γίνεται να κάνουμε πίσω ούτε ένα βήμα.

Ελάτε όλοι να κάνετε τις Εντολές-Εξουσιοδοτήσεις για να πληρώσετε, το νερό, την ΔΕΗ, τους Δημοτικούς Φόρους. Άρα, ο Δήμος να μην τολμήσει να πει ότι πτωχεύει; Γιατί να πτωχεύσει; Ό,τι σου χρωστάμε, πάρτα!!

ΕΛΑ Δ.Ε.Η ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ! ΕΛΑΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Δ.Ε.Η ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ, ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η Δ.Ε.Η. ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΡΑ Η Δ.Ε.Η. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Άρα, συμφέρον έχει η Δ.Ε.Η, θα φύγει το βάρος από το πολίτη που κάθε δίμηνο θέλει 500 και 700 για Δ.Ε.Η και παίρνει 600 ευρώ το μήνα μισθό. Δεν γίνεται!

Το νερό έχει πάει κι αυτό στα ύψη και χρωστάμε ο καθένας 1000 ευρώ νερό. Οι αγρότες δεν μπορούν να κάνουν δουλειά τους. Οι Δήμοι πτωχεύουν, γιατί δεν εισπράττουν χρήματα.

Αγκαλιάστε το λοιπόν όλοι αυτό το Εξώδικο για να εισπράξετε τα χρήματα.

Εσείς κυρία Δ.Ε.Η. ελάτε εισπράξτε τα γρήγορα, μην κόψετε κανένα ρεύμα, απεναντίας να συνδέσετε ό,τι έχετε κόψει, γιατί θα πληρωθείτε όλοι.

Και εσείς πολίτες, στα γραφεία σας. Ανοίξτε και καινούργια γραφεία και ενημερώστε τον κόσμο.

Ξεχρεώστε τον, πάρτε του τα βάρη για να λειτουργήσει. Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος και απαγορεύεται να αυτοκτονήσει κανένας.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ Δ.Ε.Η., ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.

Ένα μέλλον με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με τις Αξίες, τις Αρχές, έλα να εγκαθιδρύσουμε την Ύπαρξη μας, τους Νόμους της Ύπαρξης μας σε Νόμους ζωής. Έτσι να ζήσουμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλιώς!

Δεν μπορεί να είμαστε Συμπαντικά Όντα και να ζούμε με Νόμους μπουρδέλου, ή με Νόμους μαντριού! Δεν γίνεται! Αν οι Νόμοι μας δεν είναι Νομοτελειακοί, πώς θα ζήσουμε; Δεν έχουμε κανένα νομοτελειακό πλαίσιο! Ο καθένας βγάζει ό,τι να΄ναι!

Δεν υπάρχει status, για ποιον λόγο τον βγάζεις τον Νόμο! Δηλαδή, τώρα μας μιλάνε για το νερό και το νερό το παίρνουν άφθονο από την γη! Έχουν φέρει στην Αθήνα, την λίμνη Τριχωνίδα και η Αθήνα έχει 5000 ποτάμια, από τα οποία κάποια τα έχουν ανατινάξει και είναι μέσα στην γη και φέρνουν νερό από την Τριχωνίδα.

Σε λίγο, θα φέρουν νερό από την Ρωσία με σωλήνα, όπως φέρνουν φυσικό αέριο. Κουβαλάνε φυσικό αέριο, λες και εμείς εδώ δεν έχουμε! Είναι γελοία τα πράγματα και όλη αυτή την γελοιότητα και την δολιότητα θα την σταματήσουμε! Ναι, θα την σταματήσουμε, όταν έρθεις να ενωθείς μαζί μας με όλα τα αδέρφια σου τους Έλληνες να γίνεις μια γροθιά. Μην φοβάσαι! Τι να σου κάνουν; Αφού θα τους πληρώσεις!

Καλά, φοβάσαι όταν δεν τους πληρώνεις! Τώρα, που τους πληρώνεις, τι φοβάσαι; Να πληρώσεις την Δ.Ε.Η. σου, το νερό σου το ΙΚΑ σου, το ΤΕΒΕΕ σου. Τι να σου πει; Αφού το πληρώνεις. Έλα να πληρώσεις τις Τράπεζες σου, έλα να πληρώσεις το χρέος σου!

ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Υπάρχει όλο αυτό το δικαϊκό, όλοι αυτοί οι Νόμοι που δεν τους καταλαβαίνει κανένας! Εμείς έχουμε ψάξει χιλιάδες τόμους νομολογίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Θα δεις 20.000 τόμους να ανακυκλώνουν τις λέξεις χωρίς να λένε τίποτα! Έχεις δικαιώματα, αλλά δεν έχεις! Το ένα ανατρέπει το άλλο!

Όλα αυτά θέλουν ένα καθάρισμα, ένα μεγάλο σκούπισμα και τα πετάς! Και σε μια μεγάλη Εθνοσυνέλευση καθιερώνεις τα Ελλάνια Πρωτόκολλα και βγάζεις τους Νόμους της Ύπαρξης σου. Και καθόμαστε σε μια Εθνοσυνέλευση.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ, ΑΞΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αρχίζουμε σιγά-σιγά και γευόμαστε πολύ αμυδρά την δική μας Πολιτεία από σήμερα, αυτό που θα ζήσουμε σε μέγιστο βαθμό, όταν θα πάρουμε την Ελλάδα μας στα χέρια μας.

Έχουμε ένα Αξιακό, με τις Αρχές μας, τις Αξίες και τους Νόμους μας, έχουμε την Αλήθεια, όσον αφορά την φυσιολογία μας, έχουμε την πραγματικότητα, όσον αφορά την Κοσμοθέαση μας κι αρχίζουμε να γευόμαστε, πώς είναι να έχουμε στα χέρια μας τα πάντα.

Βλέπουμε πόση ανακούφιση είναι, όταν απαλλαγούμε από τα χρέη μας. Πόσο μας φέρνει αυτό στο να καταλάβουμε, πώς θα είναι, όταν θα έχουμε τον πλούτο στα χέρια μας.

Σήμερα, αρχίζουμε αμυδρά να βιώνουμε αυτό που ολοκληρωτικά θα βιώσουμε στην Ελλήνων Πολιτεία μας.

Βλέπετε πόσα είναι δικά μας, πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από σήμερα, αυτά τα οποία είναι δικά μας και να απαλλαγούμε, έστω και λίγο και προσωρινά από ό,τι μας πιέζει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Και στην ουσία, να μην μπορεί κανείς να σου απαντήσει, γιατί είναι δικά σου! Απλά να παπαγαλίζουν και να λένε την ηλιθιότητα, ή την γελοιότητα, προπαγανδίζοντας με μεγάλη προβοκάτσια, μαύρες οντότητες και σκοτεινά πρόσωπα, χωρίς καμία λογική, γιατί στην βάση δεν μιλάει κανένας.

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βέβαια και επειδή, οι μέρες είναι δύσκολες, γιατί έχουν πολύ άσχημα για την χώρα μας, πρέπει καταλάβουμε ότι η μοναδική λύση που υπάρχει είναι η Πολιτεία μας και αυτή πρέπει να την φέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αυτό είναι το καθήκον και δη, η υποχρέωση μας. Έχουμε όλα τα δεδομένα, γνωρίζουμε από σήμερα, τι είναι η Πολιτεία μας. Ας την φέρουμε σήμερα, να απαλλαγούμε από το καθεστώς και να φέρουμε τον Ελληνισμό εκεί που του ανήκει.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Θα γίνουν κι άλλες εκπομπές με ανάλυση όλων των εργαλείων των οικονομικών, ο τρόπος που στήνεται όλη η πλατφόρμα. Αυτή η πλατφόρμα δεν είναι δική μας, αλλά δική σου. Χωρίς εσένα, το κράτος δεν υπάρχει. Έλα να τα πάρεις το γρηγορότερο.

Καλούμε όλους τους Έλληνες, καλούμε τους πάντες, καλούμε όσους γνωρίζουν μεγάλα μυστικά να έρθουν να συστρατευτούν με τους Έλληνες, με το αίμα τους, το DNA τους. Αν δεν έρθεις με το δικό σου αίμα, με τα αδέρφια σου πού θα πας; Ούτε εμείς έχουμε πού αλλού να πάμε! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που κάνουμε!

Δεν γίνεται να κάνουμε κάτι άλλο, γιατί δεν υπάρχει.

Άρα είναι Μονόδρομος αυτό που κάνουμε! Ελάτε λοιπόν όλοι να ξεχρεώσετε, ελάτε να υπογράψετε για να ξεχρεωθείτε από τα δικά σας χρήματα και να πάρετε την πατρίδα στα χέρια σας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ, Ή ΝΑ ΣΕ ΕΚΛΕΞΟΥΝ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ. ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ! ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

Βλέπεις κανέναν από αυτούς πουθενά; Όπου μιλάνε, τους κυνηγάνε και φυσικά όπου πάνε φέρνουν και κόσμο με λεωφορεία. Εμείς δεν το κάνουμε ποτέ. Οι κάμερες που τους τραβάνε είναι καθαρά χολυγουντιανές. Είναι 10 και τους δείχνουν 1000. Εμείς είμαστε 1000 και αυτό δείχνουν. Δεν μας ενδιαφέρει η λεζάντα!

Ζεις την πραγματικότητα με μια Ελεύθερη Βούληση πραγματικά δικιά σου. Εμείς δεν πιέσαμε κανέναν και δεν σε πιέζουμε. Κανέναν δεν πιέσαμε! Εμείς εξηγούμε και δεν θέλουμε να μας πιστέψεις, σου κάνουμε μάθημα. Αυτά είναι δικά σου και έλα πάρτα. Ένα να ενωθείς να τα πάρουμε όλοι μαζί.

Όλοι μαζί μπορούμε και δεν θα μας σταματήσει τίποτα. Ενωμένους δεν μας νίκησε τίποτα και ποτέ και δεν είμαι εδώ για να χάσω!

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟ, ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΜΑΖΕΥΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ !!

Θα γίνουν και άλλες εκπομπές ενημέρωσης για το Εξώδικο και στις επόμενες μέρες, τυπώνονται και θα είναι στα γραφεία. Παντού, η ενημέρωση των πολιτών να είναι τάχιστη! Τάχιστη!

Ενημερώστε τον κόσμο, να του πάρετε τα χρέη, να ελαφρύνετε την ζωή του. Κάντε τον να καταλάβει και να έρθει μαζί. Μην φοβάται κανένας! Πετάξτε τον φόβο από πάνω σου.

Η μέρα, οι ώρες έχουν αλλάξει. Η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα. Η ώρα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι τώρα! Μετράνε μέρες! Μην βάλετε να σας πω, αν ο αριθμός είναι μονοψήφιος, διψήφιος, πεντάψηφιος, ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΡΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΕΝΩΝΕΣΑΙ!!!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους συνέλληνες!

Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Έλληνα, νιώσε την Δύναμη σου! Δύναμη Φως!

………………………….

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση